Cartnecker
|
 |
« Válasz #270 Dátum: 08 aug 30, 23:18:01 » |
|
A Te avád szélessége nagyobb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #271 Dátum: 08 szep 01, 17:21:29 » |
|
Ha belinkelek avát, és nem töltöm fel a rendszerre, akkor is számít a fájl méret?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #272 Dátum: 08 szep 01, 17:27:31 » |
|
Igen, ugyan úgy le kell töltenie a képet azoknak, akiknek lassú a nete 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #273 Dátum: 08 okt 22, 14:58:12 » |
|
Kérdezném, hogy így visszajövetel után nem találom az AMV topicot...most én vagyok vaksi és ugyanott van, mint ezelőtt, vagy eltűnt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 22, 15:02:43 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #274 Dátum: 08 okt 23, 14:01:13 » |
|
Valóban nyoma veszett. ^^ Nyitottam helyette egy újat.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #275 Dátum: 08 okt 23, 14:08:01 » |
|
engem egy abszulut nem érdemleges kérdés foglalkoztat. Miért van a csevegőnél másfajta sharingan? (Képes lennék órákon át ezen filozofálni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #276 Dátum: 08 okt 23, 16:57:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #277 Dátum: 08 okt 24, 19:28:50 » |
|
A fórum szabályzatról kérdeznék most, hogy újraindult az oldal újra olvastam és van egy valami amit nem igazán értek.
5§ Ha ugyanabba a témába többször is írnál egymás után, inkább az előző hozzászólásodat szerkeszd! A dupla hozzászólás küldése, akkor megengedett a fórumon, ha a két hozzászólás között körülbelül 24 óra eltelik, egyébként figyelmeztetés nélkül törlésre kerül a frissebb hozzászólás.
16§ Kérjük hogy a chatelés elkerülése érdekében 2 hozzászólás között teljen el körülbelül 1 perc.
A két szabály alapján nem tudom, hogy ha ugyanabba a témába akarok irni töbszöris akkor azt most 24 óra vagy 1 perc elteltével tehetem meg? Vagy mi dönti el, hogy melyik van érvényben?
Bocs hohy zavartam csak nem akarok egy szabály félre értrmezése miatt büntit kapni, bocsi mégegyser.
Köszi Dave mostmár minden világos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 24, 19:50:51 írta petromanjanos »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
Nara jounnin
|
 |
« Válasz #278 Dátum: 08 okt 24, 19:40:35 » |
|
az egy perc arra vonatkozik hogy ha valaki ír az után csak 1 perc várakozási idő után lehet írni viszont ha a saját hsz-e után akarna írni akkor 24 óra. vagyis az 1 perc akkor van érvényben ha valaki más után akarsz írni a 24óra meg ha magad után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Simba-kun
Vendég
|
 |
« Válasz #279 Dátum: 08 okt 26, 23:37:18 » |
|
No azt hadd kérdezzem már meg hogy ha Cartnak nem tudom hány csillagja látható ha rá megyek az adatlapjára... Na de nem is ez a lényeg... Ha üzenetet küld akkor sárga a csillag, ha meg simán nézem az adatlapját akkor meg kék a csillag.... WHY?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Simba-kun
Vendég
|
 |
« Válasz #280 Dátum: 08 okt 27, 22:49:41 » |
|
Nah szóval válaszolna valaki, vagy ez már Luxus? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #281 Dátum: 08 okt 27, 22:59:04 » |
|
Hmm... inkább nem írok semmi sértőt.
Az "adatlapon" (Profil) nem látszódik semmilyen csillag. Senkinek. Meg amúgy is, nem mindegy, hogy az oldal főadminjánál milyen csillagok jelennek meg...?
u.i.: Ja, és kerüld a dupla hozzászólást (a téli-nyári időszámítás átállás senkit nem érdekel) és olvasd el a Fórumszabályzatot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 27, 23:00:36 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #282 Dátum: 08 nov 20, 11:24:13 » |
|
Érdekelne valami...
ez hogy lehetséges? 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #283 Dátum: 08 nov 20, 11:34:07 » |
|
Fórumbug. Valszeg valamelyik moderátor moderált csak közben ledobta a net/elment a géptől, stb... // vagy... vagy... vagy... biztos van más megoldás is... xD a lényeg hogy fórumbug 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #284 Dátum: 08 nov 20, 11:37:48 » |
|
Köszi szépen Keresztapum.  Amikor megláttam nagyot néztem, frissítettem, és akkoris ezt mutatta... Mondom akkor ezt meg kell kérdeznem. 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
|