A Jay és Néma Bobra meg nem igaz, hogy nem kell semmilyen háttértudás. Rengeteg utalás van benne az amerikai popkultúrára és ha valaki abban nem tájékozott, filmek, zene, híres emberek, akkor nagyon sok poén nem jön át neki.
Hippik meg nem szerepelnek benne, azt nem tudom honnan szedted.
Azért nem olyan bonyolult popkultúrai utalások vannak benne. Nagyjából ismerni kell alapvető geek dolgokat, tudni kell, hogy létezik olyan film, hogy Star Wars és abban vannak lézerkardok. Nem egy Robot Chicken minőség.
Igaz, nem hippik voltak, hanem talán radikális állatjogvédő csajok, akikről aztán kiderült, hogy betörők? Már nem emlékszem teljesen, szerencsére a sors nagyon régen hozott össze ezzel a filmmel.
De amúgy sem akarok ízlés dolgába belemenni, szerintem nagyon primitív film, vígjátéknak meg nem nevezném, mert csiklandozni kell közben, hogy nevessek.
Egyébként szerintem nem szedte sehonnan ő Okoska2.
Bár ezt már privátban megbeszéltük régebben, de újra megkérlek, hogy a saját frusztrációidat ne vetítsd ki rám.

Nem vagyok okoska, ez egyáltalán nem intellektuális téma volt. Újfent mondom, ha magadat esetleg Butácska1-nek tartod, akkor arra vannak megfelelő módszerek, hogy hogyan tudsz ezen változtatni.
Laterneman igaz minden népnél vannak "hülye emberek" nem akartam idáig folytatni, de én ezzel fejezném be:
Nemtudom láttad-e mikor valamelyik évben Pamela Andreson bejelentette hogy végleg visszavonul vagy mi. Amerika legnagyobb parodistái léptek fel és jelzem minden 3. vagy 4. szavuk az volt hogy farok vagy hasonló kifejezések, a nézettsége amerikai lakosságra nézve asszem 60%-a lakosságnak látta ezt és tetszett nekik.
Én szeretem a humoristákat legutóbbi hazalátogatásomkor beültem egy Showder Klub forgatásra és egy humorista sem dobálózott csúnya szavakkal és ez jobban bejött a nézőknek szerintem...
további kommenteket nem akarok rá itt tekintsük halottnak ezt a témát...(részemről már az)
Magyarországon pedig a legmagasabb nézettségű csatornák az RTL és a TV2, azon belül a legnézettebb műsorok a ValóVilág és az X-faktor. Akkor tehát ez azt árulja el számunkra, hogy az egész ország hülye?