gman
|
 |
« Válasz #8745 Dátum: 12 nov 29, 20:10:07 » |
|
De szép halo-jelenség van a hold körül!!! Ejfel, rád nem hat a bókolás?  Annyi baj legyen, a meseszép haniit, a gyönyörűséges Linát és a szőke Nikit még mindíg le tudom venni a lábukról.  Én mindent tudok, amit tudok, se többet se kevesebbet. Kivéve mikor elfelejtek valamit, de az biztos nem volt fontos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #8746 Dátum: 12 nov 29, 20:20:42 » |
|
Nagyon köszönöm a bókot tisztelt uram, de az olyan vénségek mint ön nem igazán érdekelnek Az alvás valóban fontos, de mostanában sajnos a Rex felügyelő veszi az északáim egy részét 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8747 Dátum: 12 nov 29, 20:34:22 » |
|
Vén? Félig kortalan vagyok egy egész évig! A második mondatod pedig igen kétértelművé válik a perverzebb szemek számára. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8748 Dátum: 12 nov 29, 20:34:51 » |
|
Ejfel, rád nem hat a bókolás?  Nem csak Éjfélre nem hat.  Azt nem értem h miért van az h mostanában többet alszok mint tizenévesen. Emlékszek h minden este 11 óra - éjfél körül feküdtem le pedig fél 7 körül keltem (és jól éreztem magam a bőrömben [álmosság szempontjából])  Most meg annyira szét vagyok csúszva (összevissza, rendszertelenül kelek-fekszek). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8749 Dátum: 12 nov 29, 20:47:36 » |
|
Akkor miért nem vezetsz be egy kis rendszerességet?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #8750 Dátum: 12 nov 29, 20:50:02 » |
|
Mert az nem úgy megy. A mai világban már nagyon nehéz. Meló, suli, zh-k, beadandók, egyeseknek gyerekek, változó munka beosztás, + szegény ember még mondjuk kíváncsi a sorozatára, szeretne olvasgatni stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #8751 Dátum: 12 nov 29, 21:05:52 » |
|
Ahogy Ayumit ismerem, nem feltétlenül ütközne ilyen fizikai képtelenségekbe  , hogy vigyen egy kis rendszert ha más nem a kelésbe. Bár lehet, hogy tévedek..
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #8752 Dátum: 12 nov 29, 21:14:11 » |
|
Jellemző hogy mi jut eszedbe gman 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8753 Dátum: 12 nov 29, 21:36:00 » |
|
Hát éppen ez az.  Nincs rendszer mert nincsenek tényezők, iskolába már nem járok (azon már túl vagyok), munkám most nincs (lehet h még az idén lesz, van valami kilátásban), gyerek (az elég érdekes lenne  ), no meg ott van még 1 ilyen  hogy is mondjam, "pató pál úr szindróma" [jobb szót nem tudok rá] féle hozzáállás, ami miatt mindent halogatok.  Ahogy Ayumit ismerem... Semmit se tudsz te még rólam. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 21:37:39 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8754 Dátum: 12 nov 29, 22:12:25 » |
|
Jah én ilyen érzéketlen állat vagyok, sőt nőből se vagyok gyűlölöm ha dicsérnek..  Nem.. inkább arról van szó hogy a kijelentéseidnek csak az objektív, tárgyilagos részét veszem észre, a többi fölött elsiklom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #8755 Dátum: 12 nov 29, 22:31:56 » |
|
Ayumi: hát annyira nem ismerlek, sőt mondhatjuk, hogy magát téged mint embert egyáltalán nem, de ezt jól tudtam rólad. Mármint ha nincs semmi olyan ami befolyásolhatna (mármint amiket Lew leírt) akkor abszolút tőled függ, hogy mikor fekszel mikor kelsz. Ha úgy akarnád simán tudnál mindegy nap ugyan akkor.
jaj ez így olyan izére sikeredett, bocsi nem tudom máshogy megfogalmazni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #8756 Dátum: 12 nov 29, 23:01:13 » |
|
Most nem idézek vissza mert messze van, de Éjfél, nem, tavaly 14 voltam tudomásom szerint. xD De mekkora jó lenne már, ha tavaly is meg idén is 15 lennék.  gman: :'D Semmi gond, azért szeretünk.. izé.. na igen. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8757 Dátum: 12 nov 30, 06:30:07 » |
|
14 fölött már nem pedofília a pedofília.  Amúgy sem csináltam semmit, csak megneveztem néhány, a képek alapján kiemelkedően szép fórumgirlt. Ja, Lille is ide tartozik. Meg 15 évesen simán lehet szép a lány, sőt, akkor még aranyos is, szóval az a legjobb kor. Példa egy formás 15 évesre: http://www.kepfeltoltes.hu/121130/karacsony_9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ha hozzávesszük, hogy akkoriban még verekedősebb is volt mint most... áhhh. Am ja, tele van a gépem régi fotókkal. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8758 Dátum: 12 nov 30, 11:34:37 » |
|
Az igaz hogy a 15 jó kor.. maradjunk a 16ban.. legjobb...  Uhh..... most lebuktatod magad? Beteg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8759 Dátum: 12 nov 30, 12:11:15 » |
|
Beteg, hogy megtartom a régi fényképeket? Szerintem az a beteg, hogy fáj a torkom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|