Lew
|
 |
« Válasz #8715 Dátum: 12 nov 29, 01:29:16 » |
|
Holnap meg végre kell hajtanom a büntetést amit az asztaltörésért kaptam. :c
Ohh =D Erről eszembe jut amikor szalagavatón 3 asztalt b*sztunk szét =D Meg vagy 5 széket. Meg ööö az osztályterem úgy nézett ki mint valami okádék =D de jó volt  Csak nem ott is party volt? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8716 Dátum: 12 nov 29, 01:37:45 » |
|
Visszaolvasás jutsu  Állítólag óra előtt valahogy ránehezedtek v mi és összetört alattuk (valami ilyesmi). Az jó h tanácsolom a visszaolvasást de én magam nem teszem meg. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #8717 Dátum: 12 nov 29, 01:40:42 » |
|
Sose olvasok vissza =D hülye troll vagyok  Edit: hinnye már ennyi az idő? Holnap 10től matek előadás -.- jó8 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 01:41:57 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8718 Dátum: 12 nov 29, 01:44:57 » |
|
Jah, elmenne rá a fél nap (azaz éjszaka).  Egyébként mi van azzal a "felfoghatatlan" géptannal, hogy sikerült az a doga/felelés/vizsga? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #8719 Dátum: 12 nov 29, 01:47:02 » |
|
Fogjuk rá hogy tudom. Ha nem szívatnak meg nagyon csúnyán,sztem meglesz. Egyébként holnap írjuk =D ööö vagyis ma 2kor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 01:48:01 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8720 Dátum: 12 nov 29, 01:56:26 » |
|
Jaa h még nem lett letudva. Akkor kéz és lábtörést.  Akkor úgy néz ki h én rosszabb vagyok/voltam (ha valamire felelni kellett valahogy mindig előtte való este vettem először elő). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8721 Dátum: 12 nov 29, 06:57:35 » |
|
Ilyen pad eltörések mindenhol vannak...  Ez suliba természetes dolog.Nálunk valaki felhozott egy macskát az utcáról.  Na meg az ofönket megfordított asztallal vártuk.Egy másik tanárt meg egy play boy magazinnal xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #8722 Dátum: 12 nov 29, 07:03:36 » |
|
Barátom, jegyezd meg jól, olyan, hogy lehetetlen nem létezik! Persze te még erre sem vagy képes, na látod itt a külömbség köztünk.  Amennyiben nincs lehetetlen, lehetetlen hogy bármi lehetetlen legyen, ergo mégis van lehetetlen. Ügyvédelve. Playboy magazinnal, bbahaha, egy tanárt.. hahaha ,képzelem milyet nézet mikor életében először felöltözetlen nőit látott, bva-ha-ha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #8723 Dátum: 12 nov 29, 10:13:49 » |
|
Elmaradt az angolom és a törim is ma  De asszem vár még rám egy irodalom doga... Reggel korán keltem, mert matek szakkörre kellett mennem, de szerencsére két hét múlva verseny és többet nem kell majd bejönnöm csütörtökönként  Mondjuk lehet, hogy a jövőhéten nem fél 12-kor fekszem le, ha tudom, hogy másnap 0.órám van... 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #8724 Dátum: 12 nov 29, 12:00:07 » |
|
Szokj hozzá =D Majd hétvégén kialszod magad =D Rá kell állni a napi 4-5 óra alvásra. Aztán 2 liter kávé és go =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8725 Dátum: 12 nov 29, 12:15:30 » |
|
Van aki már készül a vizsgaidőszakra? Én rájöttem, hogy érdekemben állna, mert pl. Magyarország természeti földrajza egy olyan tárgy, amin még a jobbak is vért izzadnak a kettesért. Én meg ugye messze vagyok a jótól a 4.17-es átlagommal. Szerencsére idén is van pár tárgy, amiból nagyon hülyének kell lenni, hogy négyesnél rosszabbat kapjon az ember.  Am ma zh-n megsúgtam a mellettem ülőnek a dolgozat kétharmadát. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8726 Dátum: 12 nov 29, 13:59:03 » |
|
Messze vagy a jótól? Ez irónia szeretett volna lenni? Magyarországon a 4es átlagnál kezdődik a jó. Ügyes vagy kis szülinapos. *dob egy kockacukrot*  Nekem is volt olyan hogy a fél csoport rólam másolta a dogát.. tudtam mindent sőt szerettem a tárgyat.. ennek ellenére a tanár hármasra értékelte.. és a többiek lehet kicsit benézték, bár szerintem.. a tanár se tudta mi alapján osztályoz. Nah akkor eldöntöttem hogy nem fogok több energiát beleadni semmibe mint amennyi szükséges. (bár ebben is max annyi energiám volt hogy a fogalmakat megtanultam meg elolvastam a könyvet) Akkor is csalódtam... Persze amit vizsga előtt a könyvtárban vágtam be és olvastam el.. abból lazán megírtam egy négyest. Érdekesek ezek a főiskolák. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8727 Dátum: 12 nov 29, 15:04:51 » |
|
Diannás cukorért még ugranék is.  Am csak azért segítettem, mert szánalmas volt a gyerek, még azt sem tudta, hogy hol van Hannover. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 15:06:03 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #8728 Dátum: 12 nov 29, 16:48:26 » |
|
Boldog szülinapot gman!  És mindenkinek boldogat egyébként akinek az elmúlt időszakban volt.^^ Na elmaradt a bünti, majd jövő héten.. Pedig már lelkiekben felkészültem rá. Amúgy én is csak 4-5 órát alszom hétköznapokon, igaz ez a 15 éves szervezetemnek nem éppen tesz jót, de na... xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8729 Dátum: 12 nov 29, 16:55:27 » |
|
Nekem meg nem sokára továbbtanulási vizsga >w< és nagyon nem szeretek tanulni 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
|