heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8670 Dátum: 12 nov 27, 23:33:26 » |
|
Gondolom meglepett...  Tessék nyugodtan kifejteni, hogy miféle mivoltja miatt "illik hozzám". (A tény, hogy idegesítő és legszívesebben megtaposnád nem szerepelhet.  )
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8671 Dátum: 12 nov 27, 23:41:31 » |
|
"(A tény, hogy idegesítő és legszívesebben megtaposnád nem szerepelhet.  )" Ennyire "gonosz" azért nem vagyok.  Oroszlán, sokat beszél, és vicceskedik, és perverz.  te magad mondtad h " Annyira perverz azért nem vagyok, mint Kon. " és ez az "annyira" szócska olyan mint a raffaello (többet mond minden szónál) 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 27, 23:57:52 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8672 Dátum: 12 nov 27, 23:49:18 » |
|
"(A tény, hogy idegesítő és legszívesebben megtaposnád nem szerepelhet.  )" Ennyire "gonosz" azért nem vagyok.  Khm, ha már Raffaello...  Rawr! (Mondjuk nekem csak a csillagjegyem... Neki meg csak egy plüsstest, elvégre ő csak egy módosított lélek, egy kis golyórágó.  ) Egy szócska, ami többet mond minden szónál. Remélem más is, á mindegy...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #8673 Dátum: 12 nov 28, 00:19:43 » |
|
Rühellem a géptant >< Minél többet tanulom, annál kevésbé értem >< Wááá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8674 Dátum: 12 nov 28, 00:27:28 » |
|
Nem úgy volt, hogy Lencse vágja? Azt hittem majd összeültök tanulni. Majd angol után elsírod holnap, ha bejössz egyáltalán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8675 Dátum: 12 nov 28, 00:29:41 » |
|
Én meg azt utálom mikor kevesen vagyunk a délutános műszakon, és csodálkozik a főnökünk ha a kampány eredmény nem a legjobb... Nagyon nem következik a kettő egymásból.. Ma konkrétan egy nő elsírta magát a telefonban.. és közben csak azon járt a fejem hogy 6000-en állnak még a vonalban tényleges céges problémákkal.. s persze a telefonom villogva jelzi hogy várják hogy felvegyem.. lefogom ragasztani a gombot hogy ne lássam.  Ezt a ha "bejössz egyáltalán"t már többször láttam. Lew te ilyen tipikus slacker vagy? Van erre egy megoldás: ne tanuld és akkor nem fogod kevésbé érteni.  mínuszba nem mész vele max stagnálsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8677 Dátum: 12 nov 28, 00:47:02 » |
|
Ezt a ha "bejössz egyáltalán"t már többször láttam.
Ez egy népbetegség errefelé. Idővel majd erről is leszokom, éppen ugyanúgy, mint a kelleszről. Talán csak késő van már ,de ez csak nekem vicces? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8678 Dátum: 12 nov 28, 00:49:51 » |
|
a kell helyett azt mondod kellesz? mert az nagyon aranyos dolog.. én mai napig elmosolyodom ha így hallom ezt valaki szájából.. Ezen nekem is megakadt a szemem... terjednek az időpontok... de nem baj még mindig egyedi vagyok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8679 Dátum: 12 nov 28, 00:55:54 » |
|
Egy olyan 6-7 éve még úgy mondtam, de leszoktam róla. A tanárnő, aki szólt érte tényleg nagyon nem kellett.  Egyébként a mikorra kell megcsinálni, mikorra kell/szükséges vele elkészülni helyett mondtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 28, 00:57:02 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8680 Dátum: 12 nov 28, 01:01:20 » |
|
Ez elég lol  A ha "bejössz egyáltalán"t már én is láttam, ad 1 képet Lew iskolába járási szokásáról.  de nem diák a diák ha még 1x sem lógott. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 28, 01:02:29 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8681 Dátum: 12 nov 28, 01:04:58 » |
|
Pedig ez kifejezetten elterjedt bizonyos régiókban Magyarországon. Pontosan nem tudom hol jellemző, de például volt egy szerelmem Nyíregyházán élt gyerekkorában és ő mondta ezt mindig.. és aranyosnak találtam, pedig jellemző hogy kijavítom az embereket.. vagy legalább megjegyzést teszek rá ha valamit nem úgy mond ahogy én szépnek találom.  jah.. Ayumi, először simán azt hittem valamelyik fórum tag vicces kedvében van  Aztán megláttam a hszeit.. hát hm. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8682 Dátum: 12 nov 28, 06:28:16 » |
|
Az erőszak a megoldás az élet minden problémájára. Háromnegyed órán át szenvedtem a géppel, mert nem akart működni. Újraindítgattan, vártam türelmesen, de semmi. Aztám ököllel ráb@sztam egy nagyot és tádáááá! Ahol csak tudsz, alkalmazz erőszakot! Gyors, egyszerű, hatékony. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 28, 11:09:30 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #8683 Dátum: 12 nov 28, 08:48:00 » |
|
Tökéletesen egyetértek, nincs olyan amit eröszakkal ne lehetne megoldani. Amugy hogy lehet a gép helyett képet írni? Lehetetlennek tünik ezt i így elütni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 28, 08:52:12 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8684 Dátum: 12 nov 28, 11:14:44 » |
|
Barátom, jegyezd meg jól, olyan, hogy lehetetlen nem létezik! Persze te még erre sem vagy képes, na látod itt a külömbség köztünk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|