amúgy nekem is volt kb egy év vagy talán hosszabb kihagyásom de unalmamban újra elővettem, engem nem zavar hogy várni kell annyira nem vagyok rá bezsongva
heti egyszer előveszem ha épp ebédelek vagy valami amúgy is rühellek egyedül enni, úgyhogy mindig filmezem közben ha nincs itt senki
Hazaértem meloból el se hiszem, munkatársaim azon összevesztek hogy szar a nyomtató... és én hülye még felhoztam a buszmegállóban hogy ejnye mi volt ez erre folytatták.. nem elég hogy ügyfélszolgálaton dolgozunk még egymást is öljük, épp vonalban vagyok erre az megy a háttérben hogy nyírják egymást. Kimute-oltam a nőt akivel beszéltem és rájuk szóltam hogy fejezzék be, nem tudom lehet nem tűnt fel nekik hogy egy munkahelyen vagyunk. Mondjuk az a baj hogy az eredményezte ezt hogy betettem egy újabb adag papírt.. nc.
szánalmas...
Holnap befele menet nem érdekel hogy Péntek lesz bemegyek az IT-re és megkérdezem hogy lehet e valamit ezzel csinálni mert rendszeresen beakad a papír.. még a végén a nyomtatókhoz is annyira érteni fogok mint a számítógépekhez, mert dühömben leülök és szétszedem..
Azért az is laza hogy egész nap nem tűnt fel hogy felemás fülbevaló van a fülemben. Erre is kikéne találni egy babonát.. mondjuk: ha felemás fülbevalót teszel be elüt egy macska.
Erről jut eszembe leléptem a zebrára és a taxi nem akart megállni.. amire az volt a reakcióm hogy megálltam és vártam hogy hogy dönt.
lol ha a hülye nem áll meg akkor most jó esetben kórházban lennék... és nagyon nehezen lépett a fékre. Komolyan mit hisznek a taxisok hogy rájuk nem vonatkozik a kresz? Fhu néha utálom őket.
Bár néha általánosságban csak az autósokat utálom...
)))))))))))
Ez most olyan mintha mindent utálnék, pedig nem..! Biztosan van valami amit szeretek csak még nem fedeztem fel. :DD
Nagyon beindult a beszélőkém nem is tudom mi ütött belém...