Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8235 Dátum: 12 nov 16, 14:30:04 » |
|
Igen, mert Szabinak a legfeltűnőbb dolog, amit viselhet és amire ő maga is felfigyelhet egy nőn, az a mosolya. Imádnivaló. Na, egy idő után meg azzal lenne problémátok, hogy csak egy szexbábuval éltek együtt, nem pedig egy... nővel? Mindenki, köztük ti is, nagyon jól tudja, hogy halálra unnátok magatokat a mi "lepcses szánk" hiányában. Tegnap voltam a boltban, és megláttam egy Snickerst, és majdnem meg is vettem, de aztán sajnáltam rá az a majdnem egy eurót. Vettem helyette inkább más egészségtelen kajákat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8236 Dátum: 12 nov 16, 14:33:30 » |
|
Most nem? A csipkés cuccok is jól tudnak mutatni, de arra a pár másodpercre amíg kihámozom belőle, na arra nem kell ilyesmi. Mosoly nélkül meg egy nő nem is nő. Lepcses száj: "Nem mindegy, hogy a barátnőd mit mond. A Honolulu egészen kellemes, a Kamcsatka nem fog tetszeni." Például Nutellát?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8237 Dátum: 12 nov 16, 14:49:03 » |
|
Áh, képzeld, azóta még mindig van Nutella. Ahhoz vettem gofrit, hamburgerpogit, hozzávaló fasírtot, ömm kólát, energiaitalt, csipszet, csokit... Nem is merem tovább sorolni, mert kiutálnak innen a fórum egészséges életmódot követő tagjai. Amúgy meg de! Van olyan, hogy neked nincs igazad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8238 Dátum: 12 nov 16, 15:15:23 » |
|
Gabesz számára a nő fogalma valószínűleg meghatározott kinézettel párosul.. Hát ja.. Elég válogatós vagyok... Mindendféle korú, nemű, kinézetű nőszemély nekem nem gyerebe..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8239 Dátum: 12 nov 16, 15:17:25 » |
|
Hogy lehet különböző nemű nőszemély? Mert szerintem észre lehet venni hogy nő-e vagy férfi,ha meg nem vagy benne biztos ,megtökörészed * ha az sincs neki akkor nem tudom :DD (vagyis tudom de az már szexuális zaklatásnak minősül.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 16, 15:18:34 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8240 Dátum: 12 nov 16, 15:34:02 » |
|
Dreamfolow, ez most komoly volt? Ha nem tudod eldönteni egy emberről, hogy nő vagy férfi, csak úgy odamész, és megfogod a lábaközét, aztán majd kiderül, hogy muffot vagy kígyót markolsz épp? Durva vagy... De ezt a "nemű" opciót én se nagyon értem, Gabesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8241 Dátum: 12 nov 16, 15:36:23 » |
|
Visszatérve a bugyis dologra. Mennyivel izgatóbb, ha a kérdésre, hogy milyen van rajta, azt mondja, hogy semmilyen. Rendszeresen tévedek, sokkalta többet, minthogy igazam legyen.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8242 Dátum: 12 nov 16, 15:59:32 » |
|
Végtelenül nyugodt embernek tartom magam, de most valamit olyan szívesen összetörnék... Ehelyett inkább megyek, sétálok egyet a villanegyedben. (Persze a nyugalom elszáll, ha a budai várban undorító posztmodern üvegépületeket látok, ugye Lámpás? )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 16, 16:01:04 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #8243 Dátum: 12 nov 16, 16:20:13 » |
|
Dreamfolow, ez most komoly volt? Ha nem tudod eldönteni egy emberről, hogy nő vagy férfi, csak úgy odamész, és megfogod a lábaközét, aztán majd kiderül, hogy muffot vagy kígyót markolsz épp? Durva vagy... De ezt a "nemű" opciót én se nagyon értem, Gabesz. Mond csak, láttad már a dragon ballt?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8244 Dátum: 12 nov 16, 16:22:15 » |
|
Csak a természetes szelekció. Szerintem egy kötelező és megunhatatlan "dolog" van egy nőn. A mosoly. Igencsak jól tud állni. Természetes szelekcióóó?? whaat? tehát a kövér nők csak akkor lesznek "nők" ha lefogynak értem Egyébként a második mondatodra csak ennyit: elég jól állMindenki, köztük ti is, nagyon jól tudja, hogy halálra unnátok magatokat a mi "lepcses szánk" hiányában. Maximálisan egyet kell értenem. Hát ja.. Elég válogatós vagyok... Mindendféle korú, nemű, kinézetű nőszemély nekem nem gyerebe.. Itt a nő fogalmáról volt szó nem a te ízlésedről. nekem se jönnek be a mindeféle nemű férfiak.. az elég weird lenne.. Heo: kiváncsi lennék erre mennyi férfi reagál ujjongva és egyetértően.. Mi a baj? Saphira
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8245 Dátum: 12 nov 16, 16:29:09 » |
|
Tudod, az, hogy leegyszerűsítesz valamit, még nem teszi igazzá. Természetes szelekció Gabesz ösztöneiben is van. Tudat alatt is válogat a nők között, számára alkalmas partnert keresve.
Igazad van, mert ez az ember a női nem legátlagosabb kinézetét felöltő egyén. Követendő példa és mi egyéb...
Mire?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8246 Dátum: 12 nov 16, 16:30:57 » |
|
Mond csak, láttad már a dragon ballt? Ja, mert a valóság olyan, mint a DB-ben, a kisfiúknak hátul majomfarkuk van, a lányoknak kék a haja természetesen, sárkányok teljesítik a kívánságaidat, és gyilkos gömböket tudnak lőni egymásra az emberek. De kérdésedre válaszolva, nem, nem láttam még. Igen, mi baj, Saphi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 16, 16:31:51 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8247 Dátum: 12 nov 16, 16:52:09 » |
|
Tudod, az, hogy leegyszerűsítesz valamit, még nem teszi igazzá. Természetes szelekció Gabesz ösztöneiben is van. Tudat alatt is válogat a nők között, számára alkalmas partnert keresve.
Igazad van, mert ez az ember a női nem legátlagosabb kinézetét felöltő egyén. Követendő példa és mi egyéb...
Mire?
Hoppá itt valamit nagyon komolyan vettünk. "Bárcsak minden csaj fekete csipkés francia bugyiban szaladgálna az utcán, a szájukat meg csak csókra meg evésre használnák! " Itt nekem annyira még nem tűnt válogatósnak. :PP Ez a természetes szelekció nagyon szélsőséges gondolat volt. Bocsi ha belekötöttem egy szélsőséges reakcióval. Poénnak vettem remélem azért a reakcióimból ennél jobban süt hogy csuklóból és vigyorral az arcomon reagáltam.. ebből biza nem lesz itt filozofikus vita. ) Igazam van... Hajjajj:) Átfogalmazom kíváncsi vagyok mennyi pasi reagálna bólogatva arra hogy "nincs rajtam bugyi" mennyivel szexibben hangzik mint az ellenkezője. Nem baj legalább már tudjuk mi indítja be a fantáziád..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8248 Dátum: 12 nov 16, 16:57:13 » |
|
Hazaértem és most még vacsora előtt muszáj közölnöm: Ez tényleg szőke!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8249 Dátum: 12 nov 16, 17:07:00 » |
|
Ja, nagyon komolyan vettem. Vagy várjunk nem is... Pont ezért volt ott vigyorgó pajtásom az alap kijelentésnél is... Sebaj. Fogalmam sincs, hogy mennyivel szexibb... Szerintem izgató tud lenni. Még a felszínét sem karcolgatjuk. Miért, szerinted mi lenne egy ilyen helyzetben olyan visszaütő lehetőség, ami miatt a pasinak egyáltalán nem tetszene?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|