Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8265 Dátum: 12 nov 16, 19:36:01 » |
|
Mugen sokan az egészséges életmódot a bioételekkel azonosítják és ez teljesen érthető. A bioételek pedig nem olcsóak. Egyébként nekem van egy munkatársam, rendszerint elmegyünk együtt vásárolni tescoba, míg én esetenkén kb 3000-et hagyok ott az áruházban ő 10-17k-kat és ez általában van így, nem vásárolt nálam sokkal többet legalábbis ha a főbb szükségleteket vesszük. Tételenként minimum 300-500-ftról beszélünk.. az ő esetében, egyébként azt állítja hogy évek óta nem volt beteg. "meg nekem ilyen problémám nem lesz..." ez mit jelent? edit: Heo: "Aranyos, manapság olyan gyakran hallom ezt." Gondolom tudod miért..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 16, 19:42:05 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8266 Dátum: 12 nov 16, 19:41:19 » |
|
hat kb 1-2eve semmi pénzt nem kapok kb...szal megkellet dolgoznom azert amit akartam...attudom érezni ,de te tudod.
Engem ez a hányatott sors érdekel inkább. Szóval 14-15 éves korod óta önellátó vagy?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #8267 Dátum: 12 nov 16, 19:49:40 » |
|
Önellátó ,dehogy is ,az képtelenség lenne,sem korom sem képzettségem nem felelne meg,de pl a fodrászt mar többször magamnak fizetem...kaja,lakás,rezsi...ezekhez közöm nincs ,igy nem vagyok önellátó ...(olyan jo ugy válaszolni mintha nem éreztem volna az iróniát ). Nikuccia Hát nem hímsoviniszta,ink. illem...előre engedem a nőket,sapkát leveszem(ha van) amikor köszönök egy nőnek ,vagy pl kézfogásnál leveszem a kesztyűt ...meg ilyen alapvető dolgok. Szal ne értsd felre...pl Vki jól csinált vmit akkor pacsi,de azert nem mindenkivel...es a te teljesítményed nem ismerem...semmilyen téren...szal nem tudok lepacsizni,de mivel nő is vagy igy pláne nem .Igy max egy ügyes/jo/stb/vagy...lehetne a reakcióm.
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8268 Dátum: 12 nov 16, 19:52:30 » |
|
Velem már pacsizott össze pasi, a bunk- mindenit. )) egyébként feltettem egy kérdést... tessék jobban figyelni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8269 Dátum: 12 nov 16, 19:57:55 » |
|
Tényleg csak kukacoskodásból, de a pénzt, amiből a fodrászt, egyebet fizetted honnan szerezted? Gondolom nem az utcán találtad.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #8270 Dátum: 12 nov 16, 20:00:35 » |
|
Szerintem azt ,hogy az adott témakörre vonatkozóan a problémáim nem fognak kiterjedni. Meg most ezt nem ugy kell érteni,de azert egy idősebb nővel nem nagyon pacsizok s ha nem szükséges velem egykoruval sem kivéve ha haver csaj...de idegennel vagy ilyenek...nem túl valószínű .
A penzt munkával kerestem...
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
reynysteri
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8271 Dátum: 12 nov 16, 20:10:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8272 Dátum: 12 nov 16, 20:12:35 » |
|
"pénzt felkínálni nem tudunk" -ez aztán az állás.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #8273 Dátum: 12 nov 16, 20:27:06 » |
|
Ma kaptam mailben.. nem tudok rájönni milyen szám kerül a kérdőjel helyére? és miért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8274 Dátum: 12 nov 16, 20:33:24 » |
|
Na, bzmeg, ezt is megéltem, idősebb nő vagyok, akivel nem akarnak pacsizni a fiatal srácok. Hű. És még egészségtelenül is élek. Csúúnya, csúnya Niki. De azért egy ügyes vagyok-ot talán megérdemlek nap végén. Áh. Elég volt mára a fórumból talán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8275 Dátum: 12 nov 16, 20:35:40 » |
|
Annyira utálom már ezt az egészségtelenül élek szöveget. Mert azt olyan menő mondani. Aztán műtét előtt meg szidjuk az orvost, mert az is menő. Meg szidjuk a sorsot, hogy Pista bácsi meg egész életében alkoholista volt, mégis 90 éves.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #8276 Dátum: 12 nov 16, 20:39:01 » |
|
69. És azért, mert az ultimate. Egyébként nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy ha akarnám se tudnám megoldani. xD Na, bzmeg, ezt is megéltem, idősebb nő vagyok, akivel nem akarnak pacsizni a fiatal srácok. Hű. És még egészségtelenül is élek. Csúúnya, csúnya Niki. De azért egy ügyes vagyok-ot talán megérdemlek nap végén. Áh. Elég volt mára a fórumból talán.
Én pacsizok veled.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8277 Dátum: 12 nov 16, 20:40:17 » |
|
Ez kikészít. Nem bírom megfejteni, és (annak ellenére h a matektól kiráz a hideg) kíváncsi vagyok rá, és egyszerűen nem látok összefüggést ezen számok közt.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8279 Dátum: 12 nov 16, 20:44:21 » |
|
Csunya, csunya Niki! Egeszsegtelenul elsz es meg menozol is vele? Szegyeld magad... hogy kepzeled.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|