mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7350 Dátum: 12 okt 27, 20:29:10 » |
|
Jaja az a címe ,nekem nagyon tetszett bár a grafikája nem a legjobb...még régen ajánlották (egy névrokon,a SAC:GITS-el). Pfff afro....abból csak pár részt lattam,de hulladéknak tűnt.. Ayu' Hát nem mondanám rá,hogy szamuráj,még csak ronin se...inkabb kard forgató ....de ám jól nyomja 
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #7351 Dátum: 12 okt 27, 20:35:02 » |
|
Hmmm....................elvileg hétfőn Győrben havazás várható~~ háháá alig várom!! At least havasesőőt. Please......
Most meg találtam egy örömlány jó game-et, Hetaliás és ááálati jó! Olyasmi mint a mortal combat....kell nekem. I need it. I want it. ;w; *elvonul egy sarokba, mert egy jódarabig nem elsz meg neki....sőt....lehet hogy sosem*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7352 Dátum: 12 okt 27, 20:42:28 » |
|
Ennyire drága?letolteni nem lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7353 Dátum: 12 okt 27, 20:47:47 » |
|
Hmmm....................elvileg hétfőn Győrben havazás várható~~ háháá alig várom!! At least havasesőőt. Please......
Most meg találtam egy örömlány jó game-et, Hetaliás és ááálati jó! Olyasmi mint a mortal combat....kell nekem. I need it. I want it. ;w; *elvonul egy sarokba, mert egy jódarabig nem elsz meg neki....sőt....lehet hogy sosem*
De akkor tényleg elvonulhatnál már. Ja, várj, elvonulok én, megkímélve az idegeimet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7354 Dátum: 12 okt 27, 20:49:15 » |
|
A havat már én is nagyon várom. Milyen jó lesz már, amikor a haverokkal megfürdetjük egymást, mint a hülyék, meg hógolyózunk. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #7355 Dátum: 12 okt 27, 20:57:05 » |
|
De akkor tényleg elvonulhatnál már. Ja, várj, elvonulok én, megkímélve az idegeimet.
Ahogy gondolod.
2 év, és aztááán irány Anglia! Ha minden összejön. Osztállyal mennék, családoknál laknánk, ha nem veszik ki az Arany Jánosos programból persze. Csapódnék én is, egyszer muszáj kijutnom, és most itt a lehetőség!! És Visszafele jövet Franciaországban is lenne egy megálló :3 Így a Hetalia után mindjárt érdekesebb a világ....kerestem képeket, meg minden, és Skócia is....lenyűgöző. Egyre inkább érdekelnek a Brit-szigetek, és....talán majd egyszer megadatik, hogy rendesen körülnézhessek, de nekem egyelőre London és környéke is egy jó élmény és tapasztalat lenne!! :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 27, 20:58:50 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7356 Dátum: 12 okt 27, 21:01:42 » |
|
Én is szivesen kijutnék külföldre (mondjuk úgy Anglia az jól hangzik),de ez nekem nem fog összejönni (legalábbis mostanában biztos nem) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7357 Dátum: 12 okt 27, 21:04:02 » |
|
En is várom...Fehér alapon a sötét jobban látszik,jobban fogok lőni  Igazából szeretem a havat,de nem várom mert 2nap utan 1hét latyak.... Anglia....1hetet voltam ott(London és környéke)...az elcseréltem volna 2napra a kanári szigeteken....ott legalább jól éreztem magam....borzalmas az az hely...megvan a szépsége ,de ott élni ...meg lenni...az angol vidék az már jobban érdekelne ...Skócia az érdekes terület !Mondjuk ha építész vagy/leszel akkor ajánlom... Ayu' Sosem voltál még külföldön?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7358 Dátum: 12 okt 27, 21:05:09 » |
|
Én se voltam még soha külföldön. És nem is hiszem, hogy mostanában erre esélyem lenne. De mindegy, majd egyszer, valamikor. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7359 Dátum: 12 okt 27, 21:07:50 » |
|
Még nem voltam, a legtávolabb Miskolctól ahova eljutottam eddig az Balatonlelle. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7360 Dátum: 12 okt 27, 21:09:30 » |
|
Aes Hát voltál Felvidéken az rosszabb körökben külföldnek számít  Csak ugy mint Erdély es környéke  És hova akarnál menni? Ayu' Szép hely az!Mondjuk kicsit más mint a tenger.Mondjuk az legalább made in hungary...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7361 Dátum: 12 okt 27, 21:10:35 » |
|
Szerintem Anglia csodálatos . Egy hetet töltöttem el én is Londonban, és az összes külföldi utam közül ez volt az eddigi legjobb.  Nagyon szerettem a helyet, a szépséget, a város és az emberek hangulatát, a rengeteg parkot, és az összes a kontinenstől eltérő furcsaságot. Skóciába még 8 évesen szerettem bele, amikor édesapámmal néztem a Rettenthetetlen-t, de utána kicsit jobban tájékozódva lettem Caledonia rajongója. De mégis, az íreket bírom a legjobban. Nagyon nagy arcok.  A kultúrájuk, a zenéjük is fenomenális.Egyszer mindenképpen el kell jutnom ír földre is. *.*
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7362 Dátum: 12 okt 27, 21:10:58 » |
|
Én voltam egyszer fél órát Bécsben. Nem volt túl jó; büdös is volt, hideg is volt, de van onnan egy világítós báránykutyám, ami 8 euróba került még jó, hogy mindenki kapott 10 eurót csak úgy... úgyse tudtam másra költeni, de olyan jópofa voltHányan írtok még be elém? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7363 Dátum: 12 okt 27, 21:14:32 » |
|
Hetalia. Pár idegbeteg szereplőbe foglalták a nagy múltú, jelentős és ily módon megfoghatatlan országokat, hogy elbagatellizálják és nevetségessé tegyék a második világháborút. Jól kezdődik.
Menni Anglia? Szép hely, szép kultúra, és a brit szigetek is valóban szépek. Why szereted ennyire France? A vidék szép, de a városok mocskosak, az emberek meg csak kétnaponta fürdenek, azért kozmetikai fellegvár. Valamivel el kell rejteni a szagot, ez még megmaradt nekik XIV. Lajos korából.
Ja, és ne hidd, hogy a rajongás örökké tart.
Emellett, you beszél picit in a weird way magyarul. Ha én too hetaliat watch akkor én is ilyen in english és magyarul fogok beszélni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7364 Dátum: 12 okt 27, 21:15:05 » |
|
Jó az új avád Ayumi. Még emlékszem rá mikor mutattad.. Flexee kezd el nyugodtan a Dw-t de lehet, hogy nem az első résszel kéne kezdened.. Külföld? Voltam már több országba is. De Angliába elmennék..
valaki nem akar még beírni elém?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|