mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7365 Dátum: 12 okt 27, 21:16:50 » |
|
Saphira Ez jó volt.
Irekhez majd szeretnék menni,de ok ugye bar nem számítanak angolnak....
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #7366 Dátum: 12 okt 27, 21:17:12 » |
|
Én is szívesen mennék Angliába, attól függetlenül, hogy már herótom az ilyen-olyan középkori templomaiktól. Londonban is van egy rakás hely, amit meg szeretnék nézni/meg kellene néznem. Meg majdnem az egész világgal így vagyok. Eddig csak Prága meg Budapest volt olyan, ahol új és olyan dolgokat láthattam, amiről elállt a szavam. Talán még az egri várat is ide sorolhatom, de akkor még nem "ilyen szemmel" vizsgáltam. Még egyszer el kellene oda menni.  Csak úgy, mint Erdély és környéke? Erdély külföld is.  Elébem is csak heten írtatok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #7367 Dátum: 12 okt 27, 21:17:39 » |
|
Spahira, miért szeretem a posztjaid olvasni akkor is, mikor olyannal 'beszélgetsz', aki bírok? 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7368 Dátum: 12 okt 27, 21:18:19 » |
|
Aes Hát voltál Felvidéken az rosszabb körökben külföldnek számít  Csak ugy mint Erdély es környéke  És hova akarnál menni? Én ilyen álkülföldön sem voltam még, se a mai, sem az igazi országhatárok szerint. Egyébként meg Erdélybe szeretnék eljutni (amennyire az külföld egy magyarnak), valamint Norvégiába és az USA-ba. Meg persze bárhová máshová is, de ezek a fő céljaim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7369 Dátum: 12 okt 27, 21:18:45 » |
|
Én se jártam még külföldön. Pedig a tengert megnézném, de milyen szívesen. Hajóznék is rajta. Szabadon szelni a tengert hmm, jó is lenne. Bár Jövőre lehet megyünk nyaralni valamelyik tengerhez, de hajóm az nem lesz.  De Londonba is elmennék, ott elvileg sokat esik az eső. Elém még csak 4-en. Most már 5. Most már 6.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #7370 Dátum: 12 okt 27, 21:21:19 » |
|
Na császtok... Idepofátlankodok, ha már esik ez a szutykos eső... Kocsmázhatnékom van, de ebben az esőben megette a fene az egészet... Semmi kedvem kívül is elázni...  Ha ettől jobban érzed magad én ma fatherommal ma jó házipáleszt iszogattam... bár mostanába elég sokat hiszen mindenki most főzi, szezon van!  "A sör, a bor, a pálinka csússzon le a torkomba."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7371 Dátum: 12 okt 27, 21:24:51 » |
|
Aes Jól beszéltél,USA az nekem is célpont .Norvegia,miert pont Norvégia ? "Romániában" voltam már párszor ,ha kovinek megyek akkor Erdélyben szeretnek tölteni egy hetet .... Jövőre lehet költözünk olaszba,akkor tok poén lesz mert félig itt élek majd félig ott es mind 2 országból tudok vendéget fogadni a másik országban  Mora' Kaphatok,kaphatok,kaphatok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7372 Dátum: 12 okt 27, 21:25:40 » |
|
Én ahova eljutnék, Anglia, Japán, Francia o. (az Eiffel toronyba), és Olasz o. Jó az új avád Ayumi. Még emlékszem rá mikor mutattad.. Kösz.  Moaruse, akkor jól "eláztál" csak nem az esőtől. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7373 Dátum: 12 okt 27, 21:28:14 » |
|
Ezt mindenképp nézd meg Aes. Nagyon gyönyörűen kivitelezett. Én szeretem látni ha valamit művészi szinten csinálnak akármi is legyen az. És el kell ismerni, hogy ez az. Sebészi pontossággal volt megtervezve.
Igazad volt, és ténylég megérte megnézni. Valóban profin csinálta, hogy rohadna bele. Nem lehet kezdő a csávó, bár gondolom most, hogy elkapták, a zsaruk majd elbeszélgetnek vele, hogy is volt ez.  Aes Jól beszéltél,USA az nekem is célpont .Norvegia,miert pont Norvégia ?
Mert az egy nagyon szép ország, legalábbis a képek alapján. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #7374 Dátum: 12 okt 27, 21:30:12 » |
|
Viccelsz? Dehogy áztam el, azt mondtam hogy csak "iszogattam" fatherral és nem vedeltem.  Viszont a múltkori Tokaji aszú amit múltkor ismerősök hoztak... na azt vedeltem, és az tényleg a fejembe szállt picikét. Pont akkor ettem pizzát de rájöttem hogy a pizza aszúval a legjobb. A pálinkával meg egy bizonyos incidens óta csak mértékkel bánok.  Kicsit érdekesen éltem meg az első pálinkás estémet! mugen gyere azt szüretelj a szilvafámról és akkor kapsz  , a mostani évit és én szedtem össze és nem volt könnyű, mert rengeteg volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 27, 21:31:31 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7375 Dátum: 12 okt 27, 21:31:56 » |
|
Már a Híradóba is benne volt, tökéletes rablás ...lett volna , ha az a volna (videó) ne lett volna. Így járt, megérdemelte.  És Morause beírtál elém. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7376 Dátum: 12 okt 27, 21:35:05 » |
|
Norvegia,miert pont Norvégia ? Norvégia. Fjordok. Vikingek. Folk és Black Metal. Sarki fény. Sör. Nincs EU.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #7377 Dátum: 12 okt 27, 21:36:00 » |
|
Aes Érthető ... Japán az alap célpont csak oda nem 1-2hetre megyek majd hanem kb 1-1,5 hónapra ...mivel abbol 1 hónapot edzessel fogok tölteni ,a maradék időt arra használom fel ,hogy kutassam azokat a teknikákar amikkel kiegeszithetem az Aikidot,hogy hatásosabb legyen,eközben élvezem a környezetet,konyhát ,embereket,és meg több helyet is megismerek----->igy tervezem,ez jövőre lett volna,de most nagyon nem lesz erre pénz mert anyum beteg szal egy jó ideig munkaképtelen... De ezt 3-4even belül szeretnem megvalósítani  Mora' Oké,szünet van!mikor,hová?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7378 Dátum: 12 okt 27, 21:36:55 » |
|
Amerika lenne az utolsó hely, ahova mennék. Egyszerűen nem bírnám azt a tömeget, a betonerdőt. Mi rengetegszer voltunk Horvátországba nyaralni. Sajnos 3 éve már nem láttam tengert, elfogyott a pééz. Idén spórolok és mindenképp kijutok, ha nem is a családdal, a párommal biztos. Legszívesebben a tenger közelében élném le az életem egy kis faházikóba vagy egy apartmanba ahol jó a kilátás és nyugodt a környezet, nincs infrastruktúra. Angliába én dolgozni fogok menni egy két éven belül. Tárt karokkal várnak az ismerősök.  A házi pálinkánál nincs jobb. Kísérő nélkül iszom. A bolti viszont eszméletlen szar, meg drága is. Az aszút soha nem tudnám pizzához inni. Vagy magába, vagy desszertekhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #7379 Dátum: 12 okt 27, 21:39:44 » |
|
Nem most bazd... majd jövőre ha nem figyeltél mondtam hogy az ez évit is mind én szedtem össze. Majd jövőre pajtikám, majd jövőre.  Ne haragudj Ayumi nem akartam eléd írni  ... csak ne bánts  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|