Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6495 Dátum: 12 okt 08, 08:12:14 » |
|
Hálistennek én foglalt vagyok, szóval ezeket le tudom egyszerűen rázni magamról.... de amúgy ha nem lennék az, akkor azt csinálnám h elbeszélgetnék vele, és ha valami olyat ír ami nem tetszik akkor nem válaszolnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #6496 Dátum: 12 okt 08, 10:20:16 » |
|
Bár attól, hogy valaki 20 évesen 15 évessel kezd nem lesz pedofil, az még nem olyan vészes korkülönbség, érettségi szint béli különbség (már ha a fiú az idősebb  ), azonban ez akkor ok, ha ezt úgy teszi, hogy X ideje már ismerkednek egymással, ha mindezt ismeretlenül teszi az illető az nemhogy csak hihetetlen szánalmas, de erős bajok is vannak az illető fejével...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #6497 Dátum: 12 okt 08, 10:36:59 » |
|
Miért, az mitől gáz, ha a lány az idősebb? Teszem azt, vetítsük rá erre az esetre és legyen a lány 20 a fiú meg 15. Volt már ilyen a fórumon is nem? Nem életkortól függ egy kapcsolat időtartama és minősége. A társadalom meg bekaphatja.
Ettől függetlenül én is azt mondom Bogi, hogy, ha ennyire kényelmetlen neked a dolog, akkor koptasd le. Viszont ne fals dumával, hanem ezzel a ténnyel.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #6498 Dátum: 12 okt 08, 11:00:15 » |
|
Miért, az mitől gáz, ha a lány az idősebb? Teszem azt, vetítsük rá erre az esetre és legyen a lány 20 a fiú meg 15. Volt már ilyen a fórumon is nem? Nem életkortól függ egy kapcsolat időtartama és minősége. A társadalom meg bekaphatja.
Ez így van!  én is idősebb vagyok a barátomnál, nem is kevéssel, de ettől függetlenül teljesen jól működik a kapcsolatunk. :3 Szóval ez nem számít. Régen én is máshogy láttam, de a tapasztalat megtanított, hogy nem ezen múlnak a dolgok. Végülis az életkor csak egy szám, az számít, hogy ki van mögötte. ^^ Semmi kedvem dolgozni.  Király, hogy legalább a fórum nincs letiltva a gépeken. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #6499 Dátum: 12 okt 08, 12:43:28 » |
|
Ez kortól függ, hogy gáz avagy sem... azért 15 éves srác 20 éves lány szerintem más dolgokat vár el az élettől... míg egy 15 éves lány 20 éves srác a mai világban már nem annyira (átvetítve ez olyan mint, hogy szerintem a 15 éves lány 30as srác kapcsolat sincs rendben, viszont a kb. 20 éves lány 30as srác már oké) Nekem suliba menni nincs kedvem xD de minnyárt indulni kell, igaz hogy csak előadás... de ha már itt van 5 percre a suli illene bemenni  meg még boltba is kell menni, mert egy falat kajám sincs 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6500 Dátum: 12 okt 08, 12:45:22 » |
|
Én is alig várom már, hogy munkahelyen sunyiban netezhessek.  És hát nos igen.. a kor nem áll egyenes arányosságban az értelemmel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 12:45:59 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #6501 Dátum: 12 okt 08, 13:13:48 » |
|
Valamikor még a legjobb barátunk is ismeretlen volt számunkra.  Miért lenne szánalmas, hogy "ismeretlenül" ráírt? Meglépett egy olyan dolgot, amire a srácok nagy százaléka sosem tudná összeszedni a bátorságot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6502 Dátum: 12 okt 08, 14:02:56 » |
|
Miért, én teljesen megértem miért 'ijedt' meg. A 15 és a 20 év között látszólag elég nagy a különbség, és ember lányába az van elég keményen belenevelve, hogy féljen az idegen, idősebb(felnőtt) pasiktól, akik ráhajtanak, és teljesen jogosan. És a szüleinek hogy 'magyarázza' meg? Netes ismerkedés is tabu, idősebb partner is tabu, a kettő együtt meg már általában sok. Persze ha tényleg szimpi a pasi akkor igazából megér egy próbát a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #6503 Dátum: 12 okt 08, 14:11:18 » |
|
Húúú... most küldött egy képet... Nagyon gyökér a gyerek és már ki is töröltem. Amúgy meg sztem egy kicsit azért fura volt h teljesen ismeretlenül rámír... És miket ír rám...
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6504 Dátum: 12 okt 08, 14:29:19 » |
|
Ha nem helyes, akkor nem opció, mi?  Miért, miket írt?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6505 Dátum: 12 okt 08, 14:36:02 » |
|
Face-en beszéltetek nem? Minek küld képet, ott nem volt róla? xD Vagy esetleg valami más testrészéről küldött képet? 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #6506 Dátum: 12 okt 08, 14:38:55 » |
|
Ilyeneket: de nekem teccel bejössz olyan szép vagy hány éves vagy hol laksz hobbid sport miket csin szabadidődben mesélj magadról jók a képek rólad Ez volt a második levele és mind ez pocsék helyesírásban...(ezt már kijavítottam...) Menj már szaby... nem volt róla fent és amint megláttam értem miért... 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6507 Dátum: 12 okt 08, 15:35:52 » |
|
Biztos valami "agyoniskolázott" tök értelmes emberke,és az sem kizárt hogy kissebségi  Egyre jobbak.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6508 Dátum: 12 okt 08, 15:47:41 » |
|
Ha nem helyes, akkor nem opció, mi?  Külső megfog, belső megtart.  Báár.. ez sem alapigazság, de az esetek normális többségében azért ez mégiscsak törvényszerű. Szerintem egy harmonikus és ... hm... tökélységes (  ) párkapcsolatban ugyanúgy szükség van testi szerelemre, mint lelkire. A Szépség és Szörnyeteg dolog is csak azért működött, mert mindenki tisztában volt vele, hogy a Szörnyetegből a végére izmos, daliás hercegfi válik, csak ott a fenti mondás fordítva történt időrendben. Lina, azzal is kezdhetted volna, hogy egy gyökér, akkor rögtön azt írtam volna, hogy tiltsd a vérbe. Valamikor még a legjobb barátunk is ismeretlen volt számunkra.  Miért lenne szánalmas, hogy "ismeretlenül" ráírt? Meglépett egy olyan dolgot, amire a srácok nagy százaléka sosem tudná összeszedni a bátorságot. Te is egyszer szólalsz meg átlagban egy héten, mégis aranyköpéssé válik (majdnem) minden szavad.  Mármint ezt jó értelemben értve, így visszaolvasva, kicsit flegmának tűnik a hangnemem, pedig nem olyannak szánom.. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 15:52:08 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6509 Dátum: 12 okt 08, 15:51:27 » |
|
Első az lett volna, hogy beállítod, csak az ismerőseid lássák a képeidet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|