hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5520 Dátum: 12 aug 29, 10:58:28 » |
|
Hát nem igazán tudok még képet mutatni, majd hogyha felteszik a suli oldalára a képeket.^^ Meg persze ha lesz rólam valami normális. xD Egyébként tényleg igazad volt Niki, sejtettem hogy jó lesz, csak lusta voltam menni eleinte. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #5521 Dátum: 12 aug 29, 11:40:26 » |
|
Szg szerintem hagyd abba ezt a gifezést, ennyi is elég volt ahhoz, hogy megállapítsam: ez rohadtul nem a te stílusod, és ami nem megy azt nem kell erőltetni. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5522 Dátum: 12 aug 29, 11:46:40 » |
|
Háromszoros hurrá Rikannak. Hiphip... hiphip...  A privilégium pedig nem konkrétan a gifre, a mozgóképre utalt, hanem a stílusra, melyet -mint azt Rikan is írta- nem neked szántak az Égiek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5523 Dátum: 12 aug 29, 11:50:23 » |
|
Tök jó, csomószor már be sem kell írnom ide, Niku kimondja, amit gondolok  Csak kicsit finomabban fogalmazva.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5524 Dátum: 12 aug 29, 12:56:26 » |
|
 Ez most nagyon illett ide. Mondhatjátok de nekem tetszenek és ezt mondom:  Nem fogok nagyon ilyeneket úgyse használni csak ha nagyon ide illenek. vagy ha valaki nagy hülyeséget csinál.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5525 Dátum: 12 aug 29, 13:05:11 » |
|
Szókimondó nők, csak a baj van velük. Ők minden probléma forrása, miattuk fog kipusztulni az emberiség. Ez egyenlőre nem hivatalos tény, de szerintem pár év és ez is bekerül a globális problémák közé és általános iskolai tananyag is lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5526 Dátum: 12 aug 29, 13:07:27 » |
|
SzG, hát most megnöveltem a "gif" mappám méretét, pár kilobájttal.  (remélem nem baj  ) A "privilégium" dologba inkább nem szólok bele. [maradok "pártatlan"  ]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 13:09:29 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5527 Dátum: 12 aug 29, 13:32:44 » |
|
A pártatlanság és a dolgok elhallgatása unalmas és nem túl menő. gman, te a középkorban élsz, vagy mi? Ott még teljesen hétköznapinak számított volna ez a mondat, de itt és most.. nyehh, hát érted, olyan geniusos.  Nem értem, mi bajod a női nemmel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 13:33:15 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5528 Dátum: 12 aug 29, 13:39:40 » |
|
Lehet h a női igent szereti, és nem a női nemet.  A pasik már csak ilyenek, "azt hiszik h övék a avilág", (de álmodni szabad) . 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 13:40:58 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5529 Dátum: 12 aug 29, 13:49:04 » |
|
Én csak a szókimondó nőkről beszéltem. Vannak, akik csak mosolyognak és bólogatnak, ha valami nem tetszik, majd ha az érintett nincs hallótávolságban, akkor egymás között kibeszélik a dolgot. Na ők a bölcs nők.
Ha az egész női nemet akartam volna bírálni, akkor a bűnbeesés bibliai történetével érveltem volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5530 Dátum: 12 aug 29, 13:51:46 » |
|
A pasik már akkor is papucsok voltak 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5531 Dátum: 12 aug 29, 13:55:36 » |
|
Na, mindjárt jön Gdat, és mondja, hogy a nőkben semmi bonyolult nincsen.  És megint nem lesz igaza.  A helyzet az, hogy a női gondolkodás teljesen értelmezhetetlen. Hogy egy nő mit miért tesz, vagy miért nem tesz, azt csak a jóisten tudja, de lehet az is nő valójában. (Egyszer amikor éppen teljesen készen voltam a nők gondolkodása miatt, eszembe jutott milyen lehet matriarchális társadalomban élni. Hát, durva. Biztos elég félelmetes élmény.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5532 Dátum: 12 aug 29, 14:01:25 » |
|
Aes, javaslom elolvasni R. A. Salvatore Otthon című fantasy könyvét, abból kiderül, hogy igazad van a nők uralta társadalmakkal kapcsolatban. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 14:02:28 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5533 Dátum: 12 aug 29, 14:10:04 » |
|
Aes és ami itt ment...
Miért, mi ment itt? Miért, mi ment itt, SzG, ami feljogosított arra, hogy lopd Aes privilégiumát a hangulatjelző gifek terén?  Aesnek nincs privilégiuma e téren.  Valaki és én kezdtünk el képekkel válaszolni hozzászólásokra, ő csak tovább fejlesztette giffé. Ráadásul milyen privilégiuma lenne annak, aki nem tisztavérű Targaryen? Na, mindjárt jön Gdat, és mondja, hogy a nőkben semmi bonyolult nincsen.  És megint nem lesz igaza.  A helyzet az, hogy a női gondolkodás teljesen értelmezhetetlen. Hogy egy nő mit miért tesz, vagy miért nem tesz, azt csak a jóisten tudja, de lehet az is nő valójában. (Egyszer amikor éppen teljesen készen voltam a nők gondolkodása miatt, eszembe jutott milyen lehet matriarchális társadalomban élni. Hát, durva. Biztos elég félelmetes élmény.) Ez ugye csak valami vicc akart lenni? Mert úgy hangzott. Bár vicces, amikor a férfiak panaszkodnak a felfoghatatlan női agy rejtélyeiről. Gondolom ez ilyen nyájszokás, egyik birkáról terjed a másikra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5534 Dátum: 12 aug 29, 14:10:36 » |
|
Igen, szókimondó nők, amikor Rikan kezdte az egészet. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
|