Ayumichan
|
 |
« Válasz #5505 Dátum: 12 aug 28, 22:01:47 » |
|
Van ilyen. Ennek a bannoltnak a teljes neve AyaseAkami.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5506 Dátum: 12 aug 28, 22:07:52 » |
|
Köszi... Aysee-channal mi lehet? Remélem jól van... Aranyos csajszi volt, már amennyire emlékszem rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5507 Dátum: 12 aug 28, 22:10:58 » |
|
Hirtelen nekem se rémlik h konkrétan ki az (a neve ismerős),  [pedig én is 2008-as vagyok] 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5508 Dátum: 12 aug 28, 22:13:04 » |
|
júzer
Készülj fel, hogy ezért kapni fogsz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5509 Dátum: 12 aug 28, 22:19:02 » |
|
Nocsak Aes, bevagy fenyítve.  Nem csak neked ismerős, én konkréten nem egyszer olvastam tőle kommenteket Ayumi, de mivel manapság sok dolga van nem érhet rá. De azt tudom hogy az off topicban él.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5510 Dátum: 12 aug 28, 22:24:46 » |
|
Nocsak Aes, bevagy fenyítve.  Csak kár, hogy a virtuális pofon semmit sem ér. Akkor már sokan világítanának hupikék-tulipiros színben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5511 Dátum: 12 aug 28, 22:31:37 » |
|
Na ezt én is aláírom.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5512 Dátum: 12 aug 28, 22:38:40 » |
|
... világítanának hupikék-tulipiros színben. Ha jól sejtem ez a Saphi sztájl? ui.: javaslom a szilvás játékot... ismered? Ez az amikor azt mondod másnak hogy: "Én ütlek, te kékülsz."
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 22:41:05 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5513 Dátum: 12 aug 29, 07:48:59 » |
|
Na hazaértem a táborból, nekem nagyon-nagyon tetszett, tök jól éreztem magam, emlékszem az első napon barátnőmmel azon gondolkodtunk hogy nem lesz sok ez az 5 nap? Ennek ellenére nagyon gyorsan elszaladt és mire belejöttünk már csak 1 napunk maradt. Úgyhogy jövőre biztos megyek megint. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5514 Dátum: 12 aug 29, 08:28:18 » |
|
Mi zajlott itt?  Kit is akarnak itt felpofozni? Csak szólnék, hogy a király személye sérthetetlen. Aki megüt egy királyi vérből valót, annak a kezét le kell vágni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5515 Dátum: 12 aug 29, 08:51:15 » |
|
Most már azt is tudom, hogy nem szabad elaludnom reggel, mert akkor arra kell ébrednem, hogy: -INCOMING!!! *Fejbe vágnak egy táskával.* -Mentem dolgozni, kaja az asztalon. Velem nem lehet kiszúrni, csakazértis feküdtem még egy órát. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 09:21:44 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5516 Dátum: 12 aug 29, 09:09:22 » |
|
B*tch please, amikor a táborban éjszaka beszélgettünk és véletlenül elaludt valaki, akkor az ébren levők azokkal a jó kemény tábori párnákkal csapkodták az illetőket. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5517 Dátum: 12 aug 29, 10:10:52 » |
|
Aes és ami itt ment:  Hello hanii! Nem tudod mi volt itt... gman nem szabad elaludnod mert akkor így jársz..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 10:12:18 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5518 Dátum: 12 aug 29, 10:47:32 » |
|
Miért, mi ment itt, SzG, ami feljogosított arra, hogy lopd Aes privilégiumát a hangulatjelző gifek terén?  hanii, képek várhatók majd itt avagy valahol máshol?  Amúgy megmondtam vagy megmondtam, hogy istenkirály lesz az a tábor? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5519 Dátum: 12 aug 29, 10:52:39 » |
|
 Pár oldalt visszaolvasol és megtudod. Amúgy nem lopom Aes-ét én egy sajátot alakírtok ki. Az enyémek DW-sak. Ja és Flexee-nek is voltak ilyenjei. szerk: Te is csináltál ilyet amikor mugen Gizinek hívta Zizi-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 11:02:12 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|