Ayumichan
|
 |
« Válasz #5475 Dátum: 12 aug 28, 19:14:35 » |
|
hát ha a Doctor whos bigbráderből kiszavaznak, akkor nem jársz valami jól.  A leggyengébb láncszem, meg más hasonlók (pl Legyen ön is milliomos) még nézhetők, de az ilyen showműsorok hát az wtf (és ilyenekkel van tele az Animax is, nem elég a "magyaron"?  )
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5476 Dátum: 12 aug 28, 19:22:53 » |
|
... meg a "Big Bráádertől" is.
Az nem big bráner volt?  Van vki rajtam kívül aki nézi a Disney csatornát? Azon a két retek mesén kívül (phineas&ferb, meg a tündérmese) mindent nézek mert azok legalább "aláröhögős" rendes szereplős műsorok. Néha még viccesek is de főleg az ifjúsági filmek miatt szoktam nézni azok legalább jók. De az örök favorit az Mr. Monk marad, a új évadok az Universalon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 19:33:36 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5477 Dátum: 12 aug 28, 19:27:31 » |
|
Sztem meg pont a phineas&ferb a legjobb műsor az egész Disney csatornán. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5478 Dátum: 12 aug 28, 19:30:14 » |
|
Ayumi: Igaz de a DW-s Leggyengébb láncszem se jobb... Am a Legyen Ön is milliomost is elrontották. Vágóval jó volt de Friderikusszal.. A Disney-t nem nézem csak egy pár műsort láttam de azok olyan baromságok voltak, hogy le a kalappal.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5479 Dátum: 12 aug 28, 19:52:39 » |
|
Én a Disneyt akkor néztem amikor még Jetix néven futott (akkor még men t1-2 értelmesnek nevezhető műsor, de most... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5480 Dátum: 12 aug 28, 19:58:13 » |
|
Megmutatnám a Hannah Montanas gyűjteményemet, mely pokróctól kezdve medalionig sok tárgyat tartalmaz, ha ki nem nevetne itt miatta mindenki, ami nem is érdekelne, de nem akarok mulattatni senkit.  Mostanában elgyépésedett a Disney, 2-3-4 évvel ezelőttig értelmesebb csatorna volt az is. Bár akkoriban még a zenecsatornákon is zene ment, nem terhes tinikről meg reklámokról szólt az atyaúristen is... Ez van, ez a fejlődés útja, emberek! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5481 Dátum: 12 aug 28, 20:15:33 » |
|
Ha nem azonos az IP címetek, mi félnivalód van?
Azért írta, mert rákérdeztem, hogy nem Ayase-e pü.-ben.  De tévedtünk, nem ayase volt hanem dreamfollow. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 20:22:13 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5482 Dátum: 12 aug 28, 20:16:33 » |
|
Jah, a lényeg, hogy - hivatalosan fogalmazva - a nyomozó szervek látókörébe került. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5483 Dátum: 12 aug 28, 20:20:58 » |
|
Mik derülnek ki.  Jetix jobb volt. 100x. A Disney csatorna megmutatja a 9-10 éves lányoknak, hogy hogyan pasizzanak be. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5484 Dátum: 12 aug 28, 20:22:12 » |
|
drszabi Ez nem volt rendes ,igy most figyelik ....
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5485 Dátum: 12 aug 28, 20:24:02 » |
|
Figyelik? Nézz be modi figyelmeztetések topicba. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5486 Dátum: 12 aug 28, 20:28:01 » |
|
Én inkább BANNra számítottam...szerinted törölte ?  )) Ez gonosz volt
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5487 Dátum: 12 aug 28, 20:31:24 » |
|
Miért lett volna gonosz? Én Aes-nek szóltam. 
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5488 Dátum: 12 aug 28, 20:31:40 » |
|
Nem törölte csak kapott 1 határidőt h törli mindkettőt ha nem választ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
朱
|
 |
« Válasz #5489 Dátum: 12 aug 28, 20:36:23 » |
|
Azt se felejtsétek el, hogy a Jetix előtt a Fox kids volt.  Ki emlékszik Jim Buttonra?  Az örök kedvencem a Kölykök a 402-es tanteremből.  Tényleg elég elkeserítő, hogy mik mennek a fiataloknak a tvben manapság.  Agysorvasztó műsorok..
|
|
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.  
|
|
|
|