drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5460 Dátum: 12 aug 28, 16:34:44 » |
|
Igazad lehet Niki.  Szóval Lew titulusa: "Túl sok negatív energiával rendelkező elmetisztító" Ismerős a szöveg? xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5461 Dátum: 12 aug 28, 16:39:45 » |
|
Szar lehet sztárnak lenni, ha ennyire unatkozik az ember...
Hát ha ennyire ráér, tudnám neki ajánlani a munkát, mint elfoglaltságot. Bár azok ezt hírből se ismerik..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5462 Dátum: 12 aug 28, 16:42:00 » |
|
Ugyan Aes, hova gondolsz!? A művész úrnak a végén még nem lenne ideje 'alkotni'.... és nem érheti ekkora veszteség ezt a világot.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5463 Dátum: 12 aug 28, 16:44:50 » |
|
Katasztrofális lenne. Gonosz gondolat volt. Azt már le se merem írni, csak kicsi betűkkel, hogy szabadidejében akár zeneiskolába is járhatna, hogy megtanuljon mondjuk hangszeren játszani. De ilyenre gondolni se szabad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5464 Dátum: 12 aug 28, 16:49:25 » |
|
Nem lett volna rossz ötlet ayasénak ajánlani a clever bot-ot ,azzal ellet volna egy darabig.És a magával beszélgetős gondjait is megoldotta volna.Akkor már inkább egy gép mint saját maga...(Szerintem  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5465 Dátum: 12 aug 28, 16:49:34 » |
|
Jézusom, és még te nevezet magad jó zenei ízlésűnek.... kottaolvasás!? Dallam!? Őt nem lehet ilyesmi korlátok közé szorítani, akkor elveszne az az egyedi stílusa. Egy igazi egyedi előadó szürkülne hozzá a tömeghez.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5466 Dátum: 12 aug 28, 17:22:27 » |
|
50 cent. Ennyit ér. Ezek a „sztárok„ nem inkább celebek, nagyon el vannak szállva maguktól. A baj, hogy ha gyilkosságot csinálnak akkor is sokkal kevesebbet ülnek mert híresek. Vagy ha gyorsanhajtanak akkor nem kell fizetniük mert celebek.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5467 Dátum: 12 aug 28, 17:29:02 » |
|
Hát az nem minden celebnél van így, pl. Cini sem úszta meg az adócsalós témáját, vagy Damu a nemi erőszakkal. Talán aki igazán nagy makker az Buci mert tessék fél évig csücsült és hogy mondták már hogy milyen arany élete van oda bent. A kivételezés esetleg nála feltűnt de amúgy nem sűrűn kivételeznek szerintem azokkal sem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 17:29:47 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Higitsune
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5468 Dátum: 12 aug 28, 17:30:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5469 Dátum: 12 aug 28, 17:36:03 » |
|
Közlöm mindenkivel aki azt hitte hogy én vagyok ayase vagy ki ,nem én vagyok !! Sőt nem is ismerem...Részemről ennyi amit közölni akartam veletek ,e-téren.  Vagy az zavart meg valakit amit irtam? Csak azért mondom,hogy nehogy azt higgyétek hogy mégis,és hogy emiatt engem bannoljanak.(alaptalanul)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 17:39:29 írta Autine »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5470 Dátum: 12 aug 28, 18:35:35 » |
|
Ha nem azonos az IP címetek, mi félnivalód van? Nem 50 cent a legnagyobb retard ebben a mesében, hanem a rajongói, az amcsi rajongói. Amúgy még a Tényekben is benne volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5471 Dátum: 12 aug 28, 18:37:40 » |
|
Na látjátok, ezért nem nézek TV-t... színvonal lvl. -500.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5472 Dátum: 12 aug 28, 18:56:22 » |
|
A TV az más dolog. Abban attól függ, hogy melyik csatornát nézed... Ha az RTL TV"-t akkor az lvl: -1500. De mondjuk egy Comedy Cenral, Discovery, Spektrum, National Geographi az teljesen más dolog. Emlékszem, hogy az egyik haverom mondta, hogy olyan jó a Music TV- én meg mondom neki, hogy gondolom amilyenek a ami csatornák.. A reklámokkal van tele és ráadásul a műsor se jobb. Megasz*rból is az első az jó volt de aztán mikor már csak a pénzen ment a vita... Meg elkezdi a másik is, hogy neki is kell pénz úgyhogy jön a Csillagsz*rik, meg a Sz*r-faktor...
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5473 Dátum: 12 aug 28, 19:06:21 » |
|
Azt mi Szexfaktornak hívjuk.  Én egyébként semmi ilyet nem nézek (nem ilyen a "zenei világom" mint amik ott vannak). A "győzicske showtól", a falra mésztam, meg a "Big Bráádertől" is.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5474 Dátum: 12 aug 28, 19:09:42 » |
|
A győzike só-t se nézem mert az meg.. Mondjuk ha börtönbe megy akkor ott is mehet a sója mert majd szerepel benne Cini, aztán még ki van börtönbe?  A Doctor who-s Big Brothertől is? És a leggyengébb láncszem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|