CG *-* Nálam is mindent vitt. Főleg Lulu személye, nagyon összetett és érdekes karakter szerintem. Számomra főleg ez emelte ki a többi anime közül. A legtöbb tele van nagyon felszínes szereplőkkel. Lelouch viszont nem volt ilyen. Most nem sorolom, aki látta, úgy is tudja, hogy mire gondolok.

De tőle függetlenül is jó történet volt. Az akciójelenetek izgalmasak voltak, nálam ez önmagában is sokat számít, de ezt sok más animétől is megkapja az ember. Viszont nem sok helyen van ilyen kerettörténet, meg ennyire jól kidolgozott világ. Ráadásul az egésznek végig volt valami olyan megfoghatatlan drámaisága, ami elkapott engem, és a mélybe rántott.

Persze ehhez kellett az is, hogy az egész történetet nagyon személyre szabottnak éreztem, volt itt minden, ami nekem kell, forradalom, lázadás az elnyomók ellen, szerelmi vonal, árulások, és az egész történet mélyebb értelme a hatalom kérdése körül forgott. Ráadásul Luluval némi lelki rokonságot is érzek.^^
DN: szeretem. Érdekes anime volt. Kevés olyan történet van, legyen az film, anime, képregény, bármi, amit úgy végig tudok nézni, és még tetszik is, hogy közben ki nem állhatom a főszereplőt. Kirát az első résztől utáltam.

Na L-t viszont szerettem nagyon. Én is úgy érzem, hogy őutána már nem volt az igazi a történet, bár jóval kevésbé gondolom így, mint a legtöbb rajongó. A vége pedig tetszett. Sőt, nagyon. Mivel én az első perctől úgy gondoltam, hogy Kira egy elmebeteg, ezért jó volt látni, hogy a végén ez ki is jön belőle. xD (Na fangörlök, most üssetek

) Maga a jelenet pedig nagyon epic volt. :DD Bár a CG befejezéséhez nem ér fel, de így is kiemelkedőnek számít. Remélem a Naruto is kap egy ilyen befejezést. (Ma már ez az egyetlen manga/anime amit még követek)
OP: én a 130. részig néztem eddig. Utána valahogy abbamaradt, pedig tetszett egyébként. Nem annyira jó, mint a CG, DN, vagy FMAB, ezeknél számomra gyerekesebb kicsit. De így is jó történet, szerethető szereplőkkel. Tervbe van véve a folytatás (kb fél éve folyamatosan xD) és mostanában tesóm is nagyon győzköd. Talán egyszer tényleg nekifogok. Csak mi a francért nem vitték magukkal Vivi-chant?

Ez annyira felidegesített.
Ja és, All Hail Lelouch! All Hail Britannia!