Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4695 Dátum: 12 aug 07, 20:12:06 » |
|
drszabi, nem a kacsaszájat venném át tőle.  A szárnyat.*-* Mindig is az volt az álmom, hogy szárnnyal repüljek. *-* Kár, hogy soha nem fog megvalósulni.. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4696 Dátum: 12 aug 07, 20:15:02 » |
|
Vagy ha a múltból jött akkor saját magának új, nekünk meg ősi.  Am én macska lennék [éles a szeme (meg a karma), kecses, és független]  Legkedvesebb anime meg talán a Naruto (2008 óta még mindig tud érdekelni) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4697 Dátum: 12 aug 07, 20:16:33 » |
|
Egy új ősi..Azaz xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4698 Dátum: 12 aug 07, 20:19:46 » |
|
Érdekes kérdés, én is sokat gondolkodtam már ilyesmin, de soha nem tudtam még eldönteni, hogy egy cuki delfin alakjában jobb-e szelni a végtelen óceán kékjét, esetleg valami király madárként repkedni a szintúgy végtelen égbolton. Ironikus, hogy emberként pont e két sáv, terület közé szorultam. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 07, 20:20:21 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4699 Dátum: 12 aug 07, 20:20:42 » |
|
DE te Neirdából akarsz új lényt létrehozni, szóval a dínós példa nem működik, csak egy új dolog lenne, amire legfeljebb rákamuzzátok, hogy ősi.  Mindegy, a lényeg, hogy logikai úton bizonyítható, hogy ti beszéltek hülyeséget, és nem én.  Egy új ősi..Azaz xD
Ennél némiképp tartalmasabb hszeket írj, légyszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4700 Dátum: 12 aug 07, 20:22:13 » |
|
Sajnálom.
Akkor: Neirda lehetne egy "Új Ősi Lény" afféle Princess Titi xD Magyarország erről lenne híres. Kinek ide griff ha van Titi-nk ?xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4701 Dátum: 12 aug 07, 20:26:25 » |
|
Akkor én vagyok Titi, az új szárnyas ember?  Most kaptem egy új becenevet.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4702 Dátum: 12 aug 07, 20:31:26 » |
|
Jaj de jó műsor megy a Nat. Geo.-n (exobolygókról van szó) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4703 Dátum: 12 aug 07, 21:39:44 » |
|
A kedvenc animém a Naruto de ez egyértelmű. Ha meg állat lennék akkor vagy tigris lennék, vagy polip. Akkor még okos is lennék állítólag azok értelmes állatok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4704 Dátum: 12 aug 07, 21:49:30 » |
|
Kedvenc anime: CG, FMAB.
Ha állat lennék: farkas, macska, tigris, medve vagy valami kis bogár ami senkit se zavar, de rohadt sokáig él. (Ha van ilyen xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4705 Dátum: 12 aug 07, 21:51:11 » |
|
Látom én vagyok az egyetlen, aki nem bírta végignézni még a CG első évadát sem:D De az FMAB epic.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4706 Dátum: 12 aug 07, 21:55:58 » |
|
Sabaku, ez most csalódás volt.  Pedig jó zenéket hallgatsz, ebből arra következtettem, hogy jó az ízlésed.  Megpróbálni újra! Ez parancs! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4707 Dátum: 12 aug 07, 21:58:19 » |
|
Sziasztok! Kedvenc anime a téma? Nekem az abszolút a Naruto ^^ Juuuj olyan boldog vagyok *.* lent vagyok balcsin szép az idő, sokat pancsoltam egyetlen idegességem a hajam  nem tudom most sem kifésülni..  de majd ha hazamegyek egy fél kiló balzsam segíteni fog  Meg ma rendeltem meg a laptopom is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4708 Dátum: 12 aug 07, 21:58:40 » |
|
Jó de itt nem az volt a kérdés, hogy ha állat lennél. Az még én is lennék vmi nagymacska, vagy egy vagány madár. De állat és ember ötvözése az már nem menő. Én meg... nem tudom mi az a CG.  De ha elmondjátok lehet meglesem. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #4709 Dátum: 12 aug 07, 22:01:51 » |
|
All hail Lelouch!
|
|
|