24 nov 15, 13:40:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1172362 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Zizi100
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #675 Dátum: 12 máj 13, 14:59:41 »

Maldonado nyert! ikszdé
Abból a fejből amikor felemelték még meme lesz. xD
Itt amúgy nem fosztogatnak ennyire lomtalanításkor. Mugen ez a pisztolyos cucc állati. ikszdé
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #676 Dátum: 12 máj 13, 15:18:32 »

Mi a múltkor ilyen fitneszes cuccokat löktünk ki (szobabicikli, az a kerék, amin így tekergetheted magad), de a cigók frankón becsöngettek, megkérdezték, hogy vihetik-e. xD Végül is tök mindegy, hova kerül, ami nekünk már nem kell, de ha koszt, szutykot hagynak maguk után, az minket is érzékenyen érintene.

Mugen, olyan jót röhögtem a fekete humorodon, pedig nem szoktam bukni az ilyen poénokra, de ez most kivételesen tetszett. ikszdé
Naplózva
Pacee
Akadémiai tanár
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Warning! This animal is dangerous!

« Válasz #677 Dátum: 12 máj 13, 18:00:02 »

Na hali mindenkinek Nevet visszatértem a "vakációból" Nevet áááhhh isteni volt ez a hétvége Nyelvesít
Naplózva

\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #678 Dátum: 12 máj 13, 18:09:02 »

Akkor Paci, itt az ideje, hogy mesélj, mert én megint unatkozom..Nevet *vagyis épp rajzolok, de igazán történhetne valami *
Naplózva

Pacee
Akadémiai tanár
*

« Válasz #679 Dátum: 12 máj 13, 18:51:15 »

Hát egy Kung-Fu-s szemináriumra mentem az itteni (miskolci) kungfusokkal (IGEN kungfuzok ikszdé) Nevet nagyon jó volt a szállás valami isteni volt Nevet jakuzzi szauna biliárd csocsó szal minden ami kell Nevet + az volt még jó hogy hagyományos magyar katonai kardvívást tanulhattam Nevet + ugye esténként a bulizások Nevet áhh eszméletlen volt ez a hétvége
Naplózva

\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #680 Dátum: 12 máj 13, 19:11:00 »

NA király,még 1 harcmuvész
Shaolin vagy milyen?
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #681 Dátum: 12 máj 13, 19:33:20 »

Saolin? ikszdé ikszdé Jáááj, szüzanyám. ikszdé

Pacee, pont a dzsakuccit hagyod ki az élménybeszámolóból, meg a dögös csajokat? Nyelvesít

Mugen, amúgy te is harcművészkedsz valamit, nem? Valamiért rémlik rólad ilyesmi is. (:
Naplózva
Pacee
Akadémiai tanár
*

« Válasz #682 Dátum: 12 máj 13, 19:44:55 »

Nem Shaolin, én a Wing Tsun-t tolom Nevet már lassan 1 éve Mosolyog és nagyon szeretem
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #683 Dátum: 12 máj 13, 20:14:58 »

Hát egy Kung-Fu-s szemináriumra mentem az itteni (miskolci) kungfusokkal (IGEN kungfuzok ikszdé) Nevet nagyon jó volt a szállás valami isteni volt Nevet jakuzzi szauna biliárd csocsó szal minden ami kell Nevet + az volt még jó hogy hagyományos magyar katonai kardvívást tanulhattam Nevet + ugye esténként a bulizások Nevet áhh eszméletlen volt ez a hétvége

Hát ez nem semmi:D. Irigykedem. Én csak itthon rajzolgattam meg neteztem. Ejnye ikszdé.
Kell nekem valami izgi... monotonok a napjaim... engem mért nem támadnak meg az utcán? A legizgibb dolog ami mostanában történt velem, az az volt hogy fél órára elment a net.
Naplózva

Pacee
Akadémiai tanár
*

« Válasz #684 Dátum: 12 máj 13, 20:22:12 »

Hát igen, elég izgi volt ez a hétvége Nyelvesít nagyon élveztem. Főleg a biliárdozást Nyelvesít Imádom Nevet
http://hdomi.deviantart.com/#/d4zq1e3
http://hdomi.deviantart.com/art/Billiard-301865243?q=gallery%3Ahdomi&qo=1
Meg persze fotózni is szeretek Nevet
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #685 Dátum: 12 máj 13, 20:24:37 »

Igen, már néztem a rajzolás(?) témába ikszdé. Nagyon jól tudsz fotózni! Nekem ez sosem volt erősségem. Na, dehát senki sem tökéletes. Mondjuk az már gáz, hogy én meg sem közelítem..
Naplózva

Pacee
Akadémiai tanár
*

« Válasz #686 Dátum: 12 máj 13, 20:34:58 »

Köszi Mosolyog főleg, hogy ezeket telefonnal csináltam Nevet de azért ahhoz képest nem rosszak Nyelvesít
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #687 Dátum: 12 máj 13, 21:05:49 »

ah a Bruce lee féle!az 1ik legjobb,régen én is akartam,de nem volt a közelben,de jó is ,hogy eszembe jutattad!Van 1 könyvem róla elkezdem ujra olvsni mostmár érteni is fogom!Lehet majd ezt is kipróbálom,mert ugyebár mint mondtam "gyujtöm a harcművészeteket".
a shotokan karate nem túl jó gyenge és éles helyzetben  használhatatlan!
Shaolin kungfu sajnos csak a régi elemeket tartalmaza és az uj támadási formáktúra nemigazán van felkészülve
aikdo az nagyon jó ,hasznos
a wing tsun is hasonloan
A kettőt ötvözve ütös harcossá lehet válni csak átkel hidalni a kötöttséget
Igazából mindkettőarról szól hogy bármilen helyzetben megvédd magad,de mégis teljesen más
Ez az én saját véleményem:D
És a tiéd?
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Pacee
Akadémiai tanár
*

« Válasz #688 Dátum: 12 máj 13, 21:12:16 »

Nos igen a wing tsun leginkább önvédelemre van Nevet csakhogy azon az elven hogy a legjobb védekezés a támadás Nevet És igen mint mondtad Bruce Lee is ezzel kezdte Nevet de utána saját stílust alakított ki.
A Shaolin kung fuval és mindenféle állat utánzó kung fukkal azzal a baj hogy szép és jó meg tényleg nagyon jól néz ki, csak tele van nagyon sok fölösleges mozdulattal... És nem is tudja mindenki elsajátítani mert pl hárta, vagy előreszaltózni nemhiszem hogy mindenki képes lenne... a másik meg hogy a mozdulatok mögött nincs meg a magyarázat hogy miért az a mozdulat és mire jó. Általában csak annyi a válasz erre hogy mert az első mester(ek) így csinálták és kész, ez meg nem biztos hogy mindenkinek jó...
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #689 Dátum: 12 máj 13, 21:17:58 »

Na és hogy álltok az Aikido-val? Én azt már 2 éve csinálom kb és tetszik Nevet. Steven seagal is az űzi Mosolyog. Az aikido is önvédelemre van de az valami baromi jó amikor látod hogy 4-5-en jönnek rád és 3 mp múlva fekszenek ikszdé.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins