Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #675 Dátum: 12 máj 13, 14:59:41 » |
|
Maldonado nyert! Abból a fejből amikor felemelték még meme lesz. xD Itt amúgy nem fosztogatnak ennyire lomtalanításkor. Mugen ez a pisztolyos cucc állati.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #676 Dátum: 12 máj 13, 15:18:32 » |
|
Mi a múltkor ilyen fitneszes cuccokat löktünk ki (szobabicikli, az a kerék, amin így tekergetheted magad), de a cigók frankón becsöngettek, megkérdezték, hogy vihetik-e. xD Végül is tök mindegy, hova kerül, ami nekünk már nem kell, de ha koszt, szutykot hagynak maguk után, az minket is érzékenyen érintene. Mugen, olyan jót röhögtem a fekete humorodon, pedig nem szoktam bukni az ilyen poénokra, de ez most kivételesen tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #677 Dátum: 12 máj 13, 18:00:02 » |
|
Na hali mindenkinek visszatértem a "vakációból" áááhhh isteni volt ez a hétvége
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #678 Dátum: 12 máj 13, 18:09:02 » |
|
Akkor Paci, itt az ideje, hogy mesélj, mert én megint unatkozom.. *vagyis épp rajzolok, de igazán történhetne valami *
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #679 Dátum: 12 máj 13, 18:51:15 » |
|
Hát egy Kung-Fu-s szemináriumra mentem az itteni (miskolci) kungfusokkal (IGEN kungfuzok ) nagyon jó volt a szállás valami isteni volt jakuzzi szauna biliárd csocsó szal minden ami kell + az volt még jó hogy hagyományos magyar katonai kardvívást tanulhattam + ugye esténként a bulizások áhh eszméletlen volt ez a hétvége
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #680 Dátum: 12 máj 13, 19:11:00 » |
|
NA király,még 1 harcmuvész Shaolin vagy milyen?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #681 Dátum: 12 máj 13, 19:33:20 » |
|
Saolin? Jáááj, szüzanyám. Pacee, pont a dzsakuccit hagyod ki az élménybeszámolóból, meg a dögös csajokat? Mugen, amúgy te is harcművészkedsz valamit, nem? Valamiért rémlik rólad ilyesmi is. (:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #682 Dátum: 12 máj 13, 19:44:55 » |
|
Nem Shaolin, én a Wing Tsun-t tolom már lassan 1 éve és nagyon szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #683 Dátum: 12 máj 13, 20:14:58 » |
|
Hát egy Kung-Fu-s szemináriumra mentem az itteni (miskolci) kungfusokkal (IGEN kungfuzok ) nagyon jó volt a szállás valami isteni volt jakuzzi szauna biliárd csocsó szal minden ami kell + az volt még jó hogy hagyományos magyar katonai kardvívást tanulhattam + ugye esténként a bulizások áhh eszméletlen volt ez a hétvége Hát ez nem semmi:D. Irigykedem. Én csak itthon rajzolgattam meg neteztem. Ejnye . Kell nekem valami izgi... monotonok a napjaim... engem mért nem támadnak meg az utcán? A legizgibb dolog ami mostanában történt velem, az az volt hogy fél órára elment a net.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #685 Dátum: 12 máj 13, 20:24:37 » |
|
Igen, már néztem a rajzolás(?) témába . Nagyon jól tudsz fotózni! Nekem ez sosem volt erősségem. Na, dehát senki sem tökéletes. Mondjuk az már gáz, hogy én meg sem közelítem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #686 Dátum: 12 máj 13, 20:34:58 » |
|
Köszi főleg, hogy ezeket telefonnal csináltam de azért ahhoz képest nem rosszak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #687 Dátum: 12 máj 13, 21:05:49 » |
|
ah a Bruce lee féle!az 1ik legjobb,régen én is akartam,de nem volt a közelben,de jó is ,hogy eszembe jutattad!Van 1 könyvem róla elkezdem ujra olvsni mostmár érteni is fogom!Lehet majd ezt is kipróbálom,mert ugyebár mint mondtam "gyujtöm a harcművészeteket". a shotokan karate nem túl jó gyenge és éles helyzetben használhatatlan! Shaolin kungfu sajnos csak a régi elemeket tartalmaza és az uj támadási formáktúra nemigazán van felkészülve aikdo az nagyon jó ,hasznos a wing tsun is hasonloan A kettőt ötvözve ütös harcossá lehet válni csak átkel hidalni a kötöttséget Igazából mindkettőarról szól hogy bármilen helyzetben megvédd magad,de mégis teljesen más Ez az én saját véleményem:D És a tiéd?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #688 Dátum: 12 máj 13, 21:12:16 » |
|
Nos igen a wing tsun leginkább önvédelemre van csakhogy azon az elven hogy a legjobb védekezés a támadás És igen mint mondtad Bruce Lee is ezzel kezdte de utána saját stílust alakított ki. A Shaolin kung fuval és mindenféle állat utánzó kung fukkal azzal a baj hogy szép és jó meg tényleg nagyon jól néz ki, csak tele van nagyon sok fölösleges mozdulattal... És nem is tudja mindenki elsajátítani mert pl hárta, vagy előreszaltózni nemhiszem hogy mindenki képes lenne... a másik meg hogy a mozdulatok mögött nincs meg a magyarázat hogy miért az a mozdulat és mire jó. Általában csak annyi a válasz erre hogy mert az első mester(ek) így csinálták és kész, ez meg nem biztos hogy mindenkinek jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #689 Dátum: 12 máj 13, 21:17:58 » |
|
Na és hogy álltok az Aikido-val? Én azt már 2 éve csinálom kb és tetszik . Steven seagal is az űzi . Az aikido is önvédelemre van de az valami baromi jó amikor látod hogy 4-5-en jönnek rád és 3 mp múlva fekszenek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|