24 nov 15, 13:29:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1172344 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
mugen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #645 Dátum: 12 máj 13, 10:17:57 »

Hát igen az ismeretlen netes találkozoktól félnek a szülők főleg ha lány a gyerek!
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #646 Dátum: 12 máj 13, 10:21:54 »

Ekkor még én is durmoltam rendesen.Nevet

Nikuccia, igen a svájci Genfet értettem.Mosolyog Bár sokat nem voltunk ott csak néhány órát.:/ De nagyon jó volt. Unokahúgommal felültünk egy olyan "hintára", ami egészen a tó fölé kirepített és vissza. Az én papucsom majdnem bele is esett.xD Meg kábé az összes ilyen hintát kipróbáltuk.

U.i.: nagyon cuki az avád!*.*
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 13, 10:34:13 írta Kallen » Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #647 Dátum: 12 máj 13, 10:45:17 »

Őszintén szólva nem tudtam melyik témába rakjam be, egy ilyen kis kérdőív, akinek van ideje az töltse ki légyszi :3.
De ha rossz helyre raktam, vagy nem szabad ilyet, akkor nyugodtan töröljétek.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDVKN0ZURmswYUFMTV9PVWxJbzQ0SkE6MQ
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #648 Dátum: 12 máj 13, 10:47:15 »

Nyugodtan, ilyesmi szokott itt lenni elég gyakran. Ennek akár külön témája is lehet, "segítség szakdolgozathoz" vagy hasonló címmel. Csak meg kell előre adni meddig él a dolog. Utána a téma törlésre kerül. De jöhet ide is.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #649 Dátum: 12 máj 13, 10:50:17 »

A hol lakok kérdésnél fennakadtam,nem tudok dönteni xDDD
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #650 Dátum: 12 máj 13, 10:59:24 »

Én kitöltöttem a kérdőívet.

Noemimi-chan: akkor te válassz valamit.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #651 Dátum: 12 máj 13, 11:00:04 »

Kitöltöttem Nyelvesít Én a fővárost adtam meg Nevet végülis mostanában alig vagyok itthon ikszdé
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #652 Dátum: 12 máj 13, 11:03:51 »

Nyugodtan, ilyesmi szokott itt lenni elég gyakran. Ennek akár külön témája is lehet, "segítség szakdolgozathoz" vagy hasonló címmel. Csak meg kell előre adni meddig él a dolog. Utána a téma törlésre kerül. De jöhet ide is.

Köszönöm az infót :3.

Jipp! Matekból még mindig nem tudok kidolgozni egy példát D: Holnap meg diákfelügyeletes leszek vagy mi, és minden szünetben a tanárinál kell rohadnom, hogy kihívogassam a tanárokat TT-TT.

Köszönöm mindenkinek aki kitöltötte ^^. Félreértés azért ne legyen, ez nem az enyém x3.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #653 Dátum: 12 máj 13, 11:06:40 »

A fővárost adom meg... mondjuk még a kolim se ott van, de élni ott élek  Pojén (főleg mikor 8-8ig benn voltam suliban, azok voltam szép napok xD)
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #654 Dátum: 12 máj 13, 11:07:12 »

Miért, tanyán laksz, Noemimi-chan? Nevet

Amúgy helyes kis kérdőív, kiteszem face-re is, hátha megtetszik valakinek. Minél több ember tölti ki, annál élesebb képünk lesz a dologról. ((:

Kallen, köszönöm! Nevet (De akkor már neked is Hanii!) Az a néhány óra is biztosan csúcs volt odakinn.
Egyik ismerősöm kinn élt egy kis ideig Svájcban, és mondta, hogy amit a svájciak kilöknek, ott hagynak valami út szélén, ők azt összegyűjtötték, aztán hazahozták, mert itthon még csúcsminőségű terméknek számít. xD Például síléceket, bútorokat, gyertyatartókat (öntött vas!), biciklit, rollert, meg ilyeneket hajigáltak ki, mert az ott már elavultnak és ócskának számít. Mondjuk ilyesmiben nekem is volt tapasztalatom, csak németben. xD Nem vagyunk csóró család, de azokhoz az emberekhez képest, akik ott középosztálybelinek számítanak, hááát... égett a pofám, mikor szabályosan megroggyant kocsival mentünk haza, mert tele voltunk mindenféle használt cuccal, amit egyébként ők kilöktek volna a szemétbe. Még az igazi bőrhuzatos ülőgarnitúrát is ránk akarták sózni, de ahhoz már vagy utánfutó vagy valami kamion kellett volna, azt nem vállaltuk be. xD
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #655 Dátum: 12 máj 13, 11:14:24 »

Kitöltöttem a tesztet. ^^

Gabesz! Tényleg! Boldog születésnapot!!! Nevet :ünnep:
Niki: az én ismerőseim közül aki kiment, pont ugyan ezt mondta. Ami ott szemét, az itt kincs. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 13, 11:16:46 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #656 Dátum: 12 máj 13, 11:20:31 »

Kitöltöttem én is a tesztet Mosolyog

drszabi, nagyon örülök, hogy engem is szeretnél megismerni Nevet Nem gondoltam volna hogy bárki is megemlíti az én nevemet, mert nem vagyok túl aktív fórumozó, meg gyakran sajnos időm sincs fórumozni. De örülök Nevet Tényleg olyan jó lenne itt mindenkit megismerni, micsoda társaság verődne össze Nevet
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #657 Dátum: 12 máj 13, 11:56:31 »

A kérdőívet én is megcsinálta, érdekes volt.

Igen, ez így megy kint. Láttam olyanokat, akik 2 böszme nagy TV-t, szekrénysort, ülőgarnitúrát dobáltak ki.. egyik ismerősömék kukáztak néhány fotelt, tök jól néztek ki meg minden, aztán mikor hazaértek és pakoltak ki a kocsiból akkor vették észre hogy tele volt bogárral. ._. egész este rovart irtottak mindenhonnan. x))
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #658 Dátum: 12 máj 13, 12:08:29 »

Boldogot Gabesz!! Lepiál Boldog Születésnapot!

*Megint nem olvastam vissza Lesütöttszemek*
Naplózva

SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #659 Dátum: 12 máj 13, 12:12:49 »

A fórum találkozó jó ötletnek hangzik.  Pirul Ami másnak szemét másnak aranyat ér.  ikszdé (vagy fogalmam sincs, hogy van a mondás  Pojén )

Gabesz:  Boldog Születésnapot!
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins