24 nov 24, 00:00:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 44
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 6. mozi  (Megtekintve 164616 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #480 Dátum: 12 aug 13, 23:01:58 »

Sziasztok, gondoltam tolok most egy ilyet nektek hátha elnyeri a tetszésetek, és legalább kaptok egy igazán közelít Memmáról vagy hogy híjják szerencsétlent ikszdé

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=6ppbHrcbEow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6ppbHrcbEow</a>
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 23:17:25 írta Morause » Naplózva
Autine
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #481 Dátum: 12 aug 14, 08:50:40 »

Egy kis érdekesség:(approximately US$12,763,000) in 17 days --> Ennyi manit szedtek össze a road to ninjaval 17 nap alatt.. Yóóóó Gyengébbek kedvéért kiszámoltam 2.935.490.000 HUF átváltva Nevet..
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 14, 08:54:20 írta Autine » Naplózva
Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #482 Dátum: 12 aug 14, 18:48:21 »

http://www.youtube.com/watch?v=dw3oXG2fhHc&playnext=1&list=PL87925E1438A41106&feature=results_video

Az emberke elmondja angolul a road to ninja történetét/(áttekintő) ...SPOILER veszély Mosolyog Amúgy menma rasenganjanak rasenring a neve xD
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 14, 18:56:01 írta Autine » Naplózva
JakusDiana
Újonc
*

« Válasz #483 Dátum: 12 aug 15, 06:45:44 »

Sziasztok!  bye bye
Találtam egy képet Menmáról és Narutoról, amit nem más, mint a sensei készített!  Nevet
http://www.saiyanisland.com/2012/08/road-to-ninja-naruto-the-movie-sales-over-1-billion-yen/
Naplózva
Bloodrux
Gennin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #484 Dátum: 12 aug 15, 07:09:30 »

Nekem lenne egy kérdésem.......ha Pein még életben van akkor az azt jelenti hogy Jiraiya is él Nevet
És kiváncsi vagyok az evilági énjére hogy perverzség helyett milyen hülyeséget csinál na meg orcsimarcsi Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #485 Dátum: 12 aug 15, 07:19:54 »

Jiraiya, mint őrült tudós és Orochimaru, mint egy perverz... ikszdé
Még illik is hozzájuk. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #486 Dátum: 12 aug 15, 12:31:42 »

Vagy ha nem fel van cserélődve a személyiségük hanem a visszájára van fordítva mint a legtöbb karakter esetében akkor:
Orochimaru, aki nem akar ninjutsut tanulni, utál kutatni és fél a kígyóktól
Jiraya pedig mint az erkölcsfelügyelőség vezetője, aki minden nap járőrözik a városban és lecsapkodja a rendbontókat és a kukkolókat.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #487 Dátum: 12 aug 15, 15:56:02 »

Ha Chakrának van igaza, akkor Orochimaru nem a női fürdőben leskelődne Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #488 Dátum: 12 aug 15, 16:22:00 »

Jah, és lesz InoChou pározgatás, bár azt nem tudom, shikamaru mit olvasott olyan buzgón.... Talán icha-icha könyveket Nevet
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #489 Dátum: 12 aug 15, 22:00:58 »

Én is úgy vagyok hogy inkább a felnőttek tulajdonságaira lennék kíváncsi. mint pl. Kakashi, Kurenai, ha még él akkor Asuma, Tsunade, Jiraiya, illetve hát Gai, már ha változtak. Mert ugye vki mondta hogy Lee nem változik mert Naruto őt úgy bírta ahogy, Gai meg ugyanaz mint Lee. Nevet
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #490 Dátum: 12 aug 15, 22:31:16 »

Jiraiya, mint őrült tudós és Orochimaru, mint egy perverz... ikszdé
Még illik is hozzájuk. Nevet

Hűű kíváncsi vagyok vajon összetalálkozik-e abban a világban Jirayával, és ha igen akkor mit fog neki elsőnek mondani, kérdezni. Vagy Orochimaruval is összefutna és első neki futásból neki támadhatna  ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #491 Dátum: 12 aug 16, 00:09:56 »

Hát lee a sluszpoénja az egésznek. Amikor megláttam azt a csoportképet ahol párhuzam van vonva a két csapat tulajdonságai közt... shino után rajta szakadtam a legnagyobbat. Gai meg hiába ugyan az mint lee, láthattuk milyen fejeket vág, ő sztem tuti változik.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #492 Dátum: 12 aug 16, 06:39:16 »

Gai olyan mint kakashi letört,kedvenlen,csendes.Kakashi meg olyan mint guy egy buzgó mocsing,aki mindig felfelé tartja a hüvelykujját:).Tsunade meg olyan lett mint shizune ,shizune meg mint tsunade,gondolom tudjátok hogy milyenek...Ton-ton meg egy fekete mogorva "gengszer" malac ikszdé Ugye ebben av világban menma a főgonosz vagyis gonosz naruto,és mivel menma is gonosz ezért gonosz a kyuubi is meg gamabunta is.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 16, 06:41:25 írta Autine » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #493 Dátum: 12 aug 17, 06:35:20 »

Vagy ha nem fel van cserélődve a személyiségük hanem a visszájára van fordítva mint a legtöbb karakter esetében akkor:
Orochimaru, aki nem akar ninjutsut tanulni, utál kutatni és fél a kígyóktól
Jiraya pedig mint az erkölcsfelügyelőség vezetője, aki minden nap járőrözik a városban és lecsapkodja a rendbontókat és a kukkolókat.

Elképzeltem Ororchimarut, amint úriemberként szolidan sétálgat a díszes kimonójában, emberbarát elveket vall, még egy orvosi rendelő említésétől is viszolyog és beájul 1-1 kígyó látványától... és csak azért nem nevettem fel hangosan, mert a hely nem alkalmas. ikszdé

Jiraiya már nehezebb kérdés, mert őt ugye igen kedvelte Naruto, csak az "Ero-sennin"-ségén és a züllöttségén (piálás, csajozás) volt néha kiakadva. És ha Naruto "szemszögéből/elvárásai szerint" változnak az emberek, akkor a szuper perverz csak a perverzségét fogja levetkőzni, a csajozást elhagyni (lehet közben összebútorozott Tsunadéval, hacsak Den még nem él) és mértékkel fogyasztja a szakét, de egyébként nem fog változni. Illetve még az, hogy nem az Icha-icha könyveket fogja írni, hanem azt a vonalat viszi tovább, amelyik könyvet Nagato és Naruto is kiolvasta. ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 17, 06:37:17 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #494 Dátum: 12 aug 17, 11:44:05 »

Hmm, de ha nem ír Icha-icha könyveket, akkor Kakashi mivel fogja elütni az idejét? Hmm?
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 44
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins