titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #465 Dátum: 12 aug 03, 20:26:17 » |
|
k ichigo az azért volt ,mert Gaara pecsétje máskép működik ő képes volt előhozni a Shukakut egytechnika segítségével ,mikor elaltatta magát ,illetve a shukaku automatice előjött ha elaludt gaara és úgy tűnik ennél a pecsételési módnál a jinchuuriki "kilóg"
naruto pedig akkor nem a kyuubit idézte meg ,hanem a békát ,aki a róka alakját vette fel ,hogy tudja használni a karmait a harcban.A kép alapjángondolom itt is ugyan az lesz vagy ki tudja valami telejesen más
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #467 Dátum: 12 aug 03, 20:41:49 » |
|
Mire kijavithattam volna magam,már megelőztek. Titius jó az elgondolás csak a béka főnök rossz az átváltozásban,utoljára is csak chakrát adta és narutoval együtt vették fel a kyuubi alakját. De mivel ez egy film bármi megtörténhet akár az is hogy ki lett belőlük szedve de mivel uzumaki mindkettő egy ideig bírják Na de hogy új is legyen a hozzászolásomban itt van a dupla világos családi kép http://24.media.tumblr.com/tumblr_m86g7r8iQ41rrzmuao2_1280.jpgModerátor, Chakra: Kép --> link.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 30, 12:47:00 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
rukisaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #468 Dátum: 12 aug 04, 16:19:08 » |
|
szerintem símán van 1 jutsu amivel meg lehet idézni és látni akarom a kettejük harcát már Az utolsó kép az jó :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #469 Dátum: 12 aug 05, 06:24:44 » |
|
Vagy csak előjönnek úgy, hogy nem tűnnek el Menmáék:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #470 Dátum: 12 aug 05, 20:18:05 » |
|
Vagy csak fake a kép, vagy hivatalos? Első ránézésre nekem picit fura.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
JakusDiana
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #471 Dátum: 12 aug 06, 11:12:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #472 Dátum: 12 aug 06, 11:20:23 » |
|
De jó az a családos kép. Minatonak, meg Kushinának jobban áll a mosolygás.^^ Menmának a stílusát nem nagyon szeretem, de az utolsó képet, amit belinkeltél JakusDiana, tényleg jól néz ki.^^
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #473 Dátum: 12 aug 06, 11:31:56 » |
|
Most ez a mozi hogy is leszNNaruto átkerül egy alt valóságba? És menma lesz naruto ottani megfellője?de mivel sasuke jó fiu lesz menma fogja betölteni az ügyeletes ngativ hero szerepét?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #474 Dátum: 12 aug 06, 20:12:16 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 06, 20:28:29 írta lina22 »
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
kontera
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #475 Dátum: 12 aug 08, 18:56:30 » |
|
van már valaki, aki megtalálta vhol a CAM-os felvételt, mert ugye Japánban már Júl. 28-án ment a mozikban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xXKiraXx
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #476 Dátum: 12 aug 09, 05:10:14 » |
|
van már valaki, aki megtalálta vhol a CAM-os felvételt, mert ugye Japánban már Júl. 28-án ment a mozikban.
Videokamerás felvétel nincs és nem is lesz... japánban az ilyeneket nagyon szigorúan veszik és be is tartatják az erre vonatkozó szabályokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rukisaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #477 Dátum: 12 aug 09, 13:03:19 » |
|
Nah de telik az idő x) nemsok itt a tavasz és nézhetjük is x"D Ja ezt a kamerás szabályt jól veszik ..1 szer volt 1 másik animéről azóta sem láttam Cam felvételélt x) Nah itt van 1 videó tekergessetek bele van 1-2 jó dolog Menma rasenganja nagyon durva O.O meg van itt m,inden >.< nyááá http://videobam.com/wEoLS
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 15:01:19 írta rukisaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #478 Dátum: 12 aug 11, 21:30:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #479 Dátum: 12 aug 11, 21:45:16 » |
|
Gyerekek ezt nagyon eltalálták...Szerintem ez lesz a messze legjobb movie az összes közül Úgy belepörgetnék az időbe,de remélem már márciusra kijön Az a videó nagyon jó,a kyuubi fight :OO YY
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 11, 21:46:44 írta Autine »
|
Naplózva
|
|
|
|
|