K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #450 Dátum: 12 aug 02, 14:36:49 » |
|
Azért meglepö hogy menma 1kézzel is tudja a továbbfejlesztette verziot,mig narutonak 4kell hozzá Sokat dobhat a chakra kontrollján a sharingan szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #451 Dátum: 12 aug 02, 14:46:41 » |
|
Hát megmondom őszintén, hogy és Menmánál elvesztettem a fonalat. Hogy lehet egyáltalán Menmának sharinganja? De Minato meg Kushina gyereke se lehet, mert amikor a trailer-ben meglátja Naruto a szüleit, Kushina odahívja magához, mintha 1000 éve ismernék egymást. Tehát lehet, hogy Menma más szülőktől van. Egyébként az elképzelésben van valami.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #452 Dátum: 12 aug 02, 16:49:48 » |
|
Meg fekete hajú gyerek se lehet sűrűn vöröstől és szőkétől. Lehet, hogy Minato félrekacsintott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #453 Dátum: 12 aug 02, 17:00:49 » |
|
Vagy csak festi a haját amiota nincs ott Na de viccet félre téve itt van az akatsuki elleni harci jelent már videoban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rukisaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #454 Dátum: 12 aug 02, 17:58:33 » |
|
Jah menma festi a haját 100% meg a gyerek kori fotókon szőke még de lehet amikor elment a faluból akk lett fekete meg maszk is van rajta szal így nem igen ismerhető fel 1 kezes rasengan .. hát lehet ő máshogy volt tanítva meg a sharingan is dob 1-et rajta ^o^ Jó hogy megismeri Kushina hisz a gyereke .. attól hogy más a hajszín attól az arca ugyan az bár menma arca olyan őrült majom fej
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #455 Dátum: 12 aug 02, 18:04:04 » |
|
Mi ez??Ne mondjátok már nekem ,hogy ez a szerencsétlen konohai csapat azt tervezi ,hogy egyszerre fogják el az összes akatsukist ,azt ők se gondolhatják komolyan. Naruto meg szokásához híven ,belerondít a közepébe....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rukisaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #456 Dátum: 12 aug 02, 18:17:21 » |
|
De láthatod és ez nagyon de nagyon nagy hülyeség szentem ezek valami klónoz azért ilyen orbitálisan gyengék mert ha igazi lenne akk 1 ellenfél s komoly lenne de itt egyszerre harcol naruto .,.. biztos valami klón sereg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #457 Dátum: 12 aug 02, 18:39:43 » |
|
Szerintem Memma festi a haját, a rasengant Minato-tól tanulta meg, hiszen az apja, a sharingant meg lopta valakitől. Ez megmagyarázná, hogy miért üvölti le Kushina Naruto fejét a trailerben (gondolom, már pár hete megszökött amúgy). Amúgy nagyon várom a filmet, és csak egy baj van a topic-al, mire idekerül, mindent tudni fogunk, azt meg hogy ne nézzem, nem tudom megállni.
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #458 Dátum: 12 aug 02, 18:44:11 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 01, 22:39:23 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #459 Dátum: 12 aug 02, 18:49:19 » |
|
Háát remélem naruto nem lesz Menma ölebe,és az még a jobbik eset lenne pár kép: Menma a maszkos környezeteben Ja és itt van még 2concept art,tippek mi van Menma hátán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #460 Dátum: 12 aug 02, 19:15:53 » |
|
Ino egyszerűen gyönyörű lett Miért nem tud ilyen lenni a sorozatban is ?! Sokkal több rajongója lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #461 Dátum: 12 aug 02, 19:25:39 » |
|
Szerintem is szebb lett,talán azért nem ien mert tulzottan elvonná a figyelmet a többiekröl Na de most láttam meg ezt a képet gondoltam megnéznétek,1ehhez hasonló már volt szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #462 Dátum: 12 aug 03, 16:18:03 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 16:21:12 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bloodrux
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #463 Dátum: 12 aug 03, 19:06:06 » |
|
engem az érdekel igazán hogy hogyan tudták így előhívni a két kyubit? elméletileg ha jinchurikik akkor csak átváltozni tudnak nem pedig füttyentenek hogy bodri gyere és már ott is van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #464 Dátum: 12 aug 03, 20:16:56 » |
|
Amikor gaara shukaku alakban harcolt naruto ellen akkor ö is kilogott belöle(furán hangzik ) Lehet hogy ezt a módot használják öntudatosan,jobban,bár ez csak tipp mert az uj film bármit felrughat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|