barr4x
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Leendő RaiKage
|
|
« Válasz #120 Dátum: 13 jan 03, 18:51:24 » |
|
Nagyon nehéz kiválasztani kettőt közülük de talán mégis Hashiramat(Madara legyőzése, Fa elem használata stb.) és a Sandaime Raikaget( Csak ő képes megsebezni magát, erős védelem, még erősebb támadás) érzem a legerősebbnek. Bár lehet a Raikage az elfogultság miatt is erősebbnek tűnhet
|
|
|
Naplózva
|
Egy nap én leszek a Raikage és megküzdök Narutóval!
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #121 Dátum: 13 jan 07, 00:41:13 » |
|
Amúgy az egyetlen ok amiért az ilyen "legerősebb"-szavazásokat nem tartom túl só ötletnek, hogy többnyire népszerűségi versenybe fordulnak át kitűnő példa erre hogy Gaarának több szavazata van mint a Harmadik meg Negyedik Kazekagénak együttesen de még Tobiramánál is *facepalm*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #122 Dátum: 13 jan 07, 11:33:03 » |
|
Talán azért, mert Gaara erősebb náluk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #123 Dátum: 13 jan 07, 13:51:01 » |
|
Azt hittem, hogy az még a legelszántabb Gaara fangirlök/boyok számára is egyértelmű, hogy vashomok>>>homok de lehet, hogy túlértékeltem egy pár embert (erősen hajlamos vagyok rá) Tobiramáról a mai napig keveset tudunk de elnézve a klánját meg a technikáit erősen kétlem, hogy Gaara lenyomná...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #124 Dátum: 13 jan 07, 14:20:04 » |
|
Hát rám aztán nem foghatod, hogy Gaara fanboy lennék, mert nem vagyok az. Viszont az egyáltalán nem egyértelmű, hogy a vashomok erősebb, mint Gaara chakrával felerősített homokja. Sakura, chuunin létére, úgy játszadozott a vashomokkal, mintha egyáltalán nem esne nehezére. Bár az öklein kívűl semmifajta védelme nem volt a technika ellen, mégis képes volt sikeresen kitérni előle, illetve védekezni ellene. És mindezt Chiyo segítsége nélkül tette. Gaara pedig jóval Sakura szintje fölött áll. Aki képes Tsunamikat létrehozni a semmiből az legyen már erősebb, mint a Vashomok.
És igen, ahogy mondod, túl keveset tudunk Tobirama- ról ahhoz, hogy felbecsülhessük az erejét. Éppen ezért az "erősen kétlem" érv nem igazán állja meg a helyét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 07, 14:46:34 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #125 Dátum: 13 jan 07, 20:44:57 » |
|
Bár az öklein kívűl semmifajta védelme nem volt a technika ellen, mégis képes volt sikeresen kitérni előle, illetve védekezni ellene. (...) Gaara pedig jóval Sakura szintje fölött áll (...) ez 3 dolog miatt történt meg 1 Sakura kitérésre és erős ütésekre gyúrt 2 évig 2 mikor ez történt a vashomok pont megkeményedett állapotban volt 3 Sasori közvetetten irányította a vashomokot... te komolyan úgy gondolod Sandaime homokkontrollja akiről vagy tízszer elmondták, hogy a legerősebb Kazekage volt a történelem során tényleg azon a szinten volt mint Sasorié? amúgy meg ABClogika értelmetlen ilyen eltérő harcistílusú embereknél... Gaara nem fog tudni elugrálni mint Sakura... Tobiról akármilyen keveset tudunk, azalapján hogy Senju, Hokage, ET alkotó/használó simán Gaara felé lehet helyezni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 07, 20:45:29 írta nclearu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Johni
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatásos Pein fan :D.
|
|
« Válasz #126 Dátum: 13 jan 07, 21:03:39 » |
|
Nem hogy a Sandaime raikaget, már At se tudja megsebezni, Minatonak semmi támadóereje nincs...
|
|
|
Naplózva
|
\\\"És most a világ megismeri a fájdalmat... Shinra Tensei.\\\"
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #127 Dátum: 13 jan 07, 21:08:08 » |
|
Bár az öklein kívűl semmifajta védelme nem volt a technika ellen, mégis képes volt sikeresen kitérni előle, illetve védekezni ellene. (...) Gaara pedig jóval Sakura szintje fölött áll (...) ez 3 dolog miatt történt meg 1 Sakura kitérésre és erős ütésekre gyúrt 2 évig 2 mikor ez történt a vashomok pont megkeményedett állapotban volt 3 Sasori közvetetten irányította a vashomokot... te komolyan úgy gondolod Sandaime homokkontrollja akiről vagy tízszer elmondták, hogy a legerősebb Kazekage volt a történelem során tényleg azon a szinten volt mint Sasorié? amúgy meg ABClogika értelmetlen ilyen eltérő harcistílusú embereknél... Gaara nem fog tudni elugrálni mint Sakura... Tobiról akármilyen keveset tudunk, azalapján hogy Senju, Hokage, ET alkotó/használó simán Gaara felé lehet helyezni... 1. Ez igaz. 2. Igen, egyszer. Viszont ha visszaolvasos a harcot láthatod, hogy 1 esetben a vashomok olyan alakot őltött, mint egy kisebb tüskeerdő. 3. Mondtam én, hogy Sasori jobban irányította a vashomokot? Én úgy emlékszem, hogy össz- vissz kétszer mondták el róla, hogy ő volt a legerősebb Kazekage. Egyszer 1 jounin, egyszer pedig talán Chiyo vagy maga Sasori. Amúgy Sasiru egész fiatal volt, amikor legyőzte őt Gaara-nak miért kellene elugrálnia? A védelme automatikus, a legkisebb erőfeszítést sem kell megtennie a védekezésre. A vashomok meg amúgy is sokkal nehezebb, mint Gaara homokja. Tehát Gaara gyorsabban támadhat, mint a Sandaime.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fed
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 13 jan 07, 21:47:38 » |
|
Na igen,Gaara valószínűleg már túltett az eddigi összes Kazekagén,ennek elég ékes bizonyítéka,hogy az apját elég könnyen eltiporta(ha jól emlékszem xP)...szóval alig ha hinném,hogy a vashomok kifogna rajta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #129 Dátum: 13 jan 07, 22:16:37 » |
|
1. Ez igaz. 2. Igen, egyszer. Viszont ha visszaolvasos a harcot láthatod, hogy 1 esetben a vashomok olyan alakot őltött, mint egy kisebb tüskeerdő. 3. Mondtam én, hogy Sasori jobban irányította a vashomokot? Én úgy emlékszem, hogy össz- vissz kétszer mondták el róla, hogy ő volt a legerősebb Kazekage. Egyszer 1 jounin, egyszer pedig talán Chiyo vagy maga Sasori. Amúgy Sasiru egész fiatal volt, amikor legyőzte őt 2 a tüskeerdő is szilárd volt és ott is a sebességének meg a reflexeinek köszönhette az életét Gaara ilyen téren 0 (a harc alatt egyedül akkor használta normális homokként mikor az anya meg az apa bábút használhatatlanná tette) 3 mind1 Gaara-nak miért kellene elugrálnia? A védelme automatikus, a legkisebb erőfeszítést sem kell megtennie a védekezésre. A vashomok meg amúgy is sokkal nehezebb, mint Gaara homokja. Tehát Gaara gyorsabban támadhat, mint a Sandaime. Azért kell elugrálnia mert a vas át fogja törni a homokot, de még ha nem is tudná áttörni akkor is be tudna szivárogni mint Deidara aranyos kis csekélységei (bár ez fordítva viszont pont nem fog megtörténni mivel a homok nem megy át vason... sosem voltam jó fizikából de ezt még én is megmondom) ami meg a sebességet illeti mindegy, hogy milyen gyorsan támad Gaara vagy mennyivel gyorsabb a homokja (már ha tényleg gyorsabb). Lee kb 20x olyan gyorsan mozgott mint Gaara homokja. Mit ért vele? Nem sokat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Johni
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatásos Pein fan :D.
|
|
« Válasz #130 Dátum: 13 jan 08, 20:08:04 » |
|
Ebben az esetben viszont naon is jól jön a sebesség, mivel nem láttuk hogy a sandaime tudta volna manipulálni a Vashomokot így csak annyit tudunk róla amennyit Sasori mutatott, és az bajnyi kevés lenne Gaara ellen.Mire elkezdené ott összeszedni, megformázni, meg támadni vele, addig Gaara szétroppantaná.
Másrészről, viszont ez nem a való világ, ez Anime, és a chakra pajzs is kifogta a satetsut, mellesleg Gaara homokja is kifogta a senbonokat, na meg az Amaterasut is, így kifogná a satetsut is...ez nem hétköznapi homok, mert akkor minden átmenne rajta xD Szal amennyit mutatott a Sandaime kazekage, az bajnyi kevés lenne ez ellen a Gaara elen xD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"És most a világ megismeri a fájdalmat... Shinra Tensei.\\\"
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #131 Dátum: 13 jan 08, 21:49:38 » |
|
Figyeld meg Sasori arckifejezését az alatt a harc alatt... Kb olyan "hááát... pont uncsizom úgyhogy oké leállok bábozni veletek" volt... A másik meg az, hogy az egy báb volt... xd ok, hogy ugyanazok a technikák de ha jobban belegondolsz még sem ugyanazon a szinten működnek...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 13:16:12 írta nclearu »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #132 Dátum: 13 jan 08, 22:09:22 » |
|
Sasori arckifejezése nekem inkább az sugallta, hogy " Ba_dmeg, egy tini csaj meg egy vénasszony erősebb nálam" Az egész harc alatt Sakura képességeit dícsérte. ( Ahogy Chiyo is ) A Sandaime vashomokja nem hinném, hogy át tud hatolni Gaara chakrával felerősített védelmén. Ha Deidara bombája nem volt képes felrobbantani a falut védelmező homokpajzsott, akkor valószínűleg Gaara homokján sem tud áthatolni. Amúgy ha jól sejtem semmi bizonyíték nincs arra, hogy a Sandaime tudott volna repülni. Gaara már ezért is előnyben van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #133 Dátum: 13 jan 08, 23:06:31 » |
|
Olvasd vagy nézd vissza azt a küzdelmet... a vashomok elég sokat mozog a levegőben simán meg tudja csinálni azt mint Gaara csak nem homokból, hanem vasból... ami Deidara bombáját illeti az 1 darab C3 (ha jól emlékszem) volt... 10et már nem bírt volna kivédeni Gaara... és a vashomoknak alapból nem kell annyi felkészülési idő ráadásul simán megsoroz akárkit... na mind1 úgyis hiába beszélek xd...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 13 jan 09, 01:25:44 » |
|
Az a vashomok a 3. Kazekagénál ugyan úgy chakrát tartalmaz mint Gaara homokja. Ha nem így lenne akkor nem is tudta volna mozgatni, sőt formálni annak alakját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|