Chakra
|
|
« Válasz #30 Dátum: 12 márc 23, 12:09:08 » |
|
... A szavazat megváltoztatását nem kéne engedélyezni? Moderátor: Meg van engedélyezve a megváltoztatás.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #31 Dátum: 12 júl 17, 16:19:32 » |
|
Nálam Hashirama a No.1 utána pedig Minato. Hashirama nagyon erős kage volt, főleg a Fa elemével nagy erőre tett szert. Madarát is "legyőzte" elvileg ami a mostani Kagéknak nehezen megyeget. Minato meg eszméletlen okos és gyors volt na meg persze erős Hashirama utána egyértelműen a legerősebb
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #32 Dátum: 12 júl 19, 08:11:45 » |
|
Nekem minato es harmadik raikage mert az eggyik eleve a kedvenc karim(minato) es a vilag leggyorsabb ninjaja. Raikage meg mer mellel vedett egy rasenshurikent: ezt nem sokan csinaljak. Hasisramat nem raktam be mert nem lett kigondolva: a narutoba hiruzen harcol vele meg tobiramaval egyszerre Es tartja a frontot a shippuudenben pediga hasisram ugy van beallitva mint valami isten ugyhogy en ijen ki a legerossebb topikokban en ot nem veszem figyelembe ahogy madarat sem.
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #33 Dátum: 12 júl 19, 08:57:34 » |
|
"Hashirama-t nem raktam be mert nem lett kigondolva: a Narutoba Hiruzen harcol vele meg Tobiramaval egyszerre és tartja a frontot"
Ez így volt, de akkor Kishi még nem gondolta ki teljesen Hashirama és Tobirama karakterét. Ezért tűntek a szokásosnál gyengébbeknek. Ha ott és akkor Hashirama olyan erővel támadt volna Hiruzen-ra, mint amilyen erővel Madara-val harcolt, akkor az öreg Hokage-nak egy gyors imára se lett volna ideje.
"A shippuudenben pedig Hashirama úgy van beállitva, mint valami isten ugyhogy én ilyen ki a legerősebb topikokban én őt nem veszem figyelembe ahogy Madarát sem."
Pedig a jelek szerint ők tényleg baromi erősek lehettek. Madara-t már láttuk, hogy mire képes. Szégyen, de az öt Kage egyesített ereje se bír vele. ( és igen, az eltúlzottal egyetértek veled. ) Madara pedig még mindig azt mondja, hogy csak Hashirama tudná megállítani. Ezek szerint ő még mindig erősebb nála.
Nálam a legerősebb Kage még mindig Hashirama Senju.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 20, 23:48:14 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #34 Dátum: 12 júl 20, 23:18:17 » |
|
A szavazás eredménye pont olyan, mint amit én is gondoltam az erőszintekhez. Legerősebb volt az első hokage, utána a 3.raikage, 4.hokage viszonylag egy szinten és még nagyon erősnek számított a 2.tsuchikage, 2.mizukage. A kazekagék elég gyenguszok, az 5-ből 3-at ismerünk és mindegyik különböző homokjutsukat használ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #35 Dátum: 12 júl 22, 12:44:22 » |
|
Raikagét és Yondaimet szinte egy lapon említhetjük de én inkább Minatora teszem a voksom gyorsasága miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #36 Dátum: 12 júl 22, 18:22:38 » |
|
A kazekagék elég gyenguszok.
Azt mondod gyengék a Kazekagék? Szerintem pedig egyáltalán nem azok. Hazai pályán, vagyis a sivatagban szinte verhetetlenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #37 Dátum: 12 júl 22, 21:33:19 » |
|
Főleg a 3dik kazekage akit Sasori bábbá alakított ő is nagyon erős volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #38 Dátum: 12 júl 22, 21:40:19 » |
|
Így van. Róla ki is volt jelentve, hogy ő volt a legerősebb Kazekage. ( mondjuk Sakura egy ütéssel összezúzta a bábot )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #39 Dátum: 12 júl 22, 22:53:38 » |
|
Sztem csak atechnikája a legerösebb a kazekagek között,+az eredti ha van esze elkerölné kivédené,de sasorinak már csak a kinai másolata volt meg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 22, 22:54:22 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #40 Dátum: 12 júl 22, 23:23:32 » |
|
Így van. Róla ki is volt jelentve, hogy ő volt a legerősebb Kazekage. ( mondjuk Sakura egy ütéssel összezúzta a bábot ) csakhogy 3.kazekage<sasori<chiyobaa+sakura neki volt a legerősebb homok technikája ezt nem vitatom, de egy erős technika kage szinten már nem elég
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 12 júl 23, 00:49:41 » |
|
Igazából, hogy ha jobban belegondolunk akkor nemigen van olyan, hogy gyengébb vagy erősebb valamelyik kage a másiknál. A saját falujukban a legerősebbek közé tartozik mindegyik, de azért vannak ott más erős harcosok is. Lásd Sasorit aki legyőzte a saját kagéjukat. Másrészt sokszor elhangzott az, hogy "korának legerősebbje" kijelentés. Ezt érdemes figyelembe venni. Például a 3. raikagéról is tudjuk, hogy bitang erős volt hiszen láttuk és tudjuk róla, hogy egy az egyben harcolt a nyolcfarkú ellen. Mégsem őrola mondták a mangában, hogy a legerősebb hanem Sarutobiról, pedig ő nem sokat mutatott nekünk ebből. Én inkább úgy fognám fel a dolgot, hogy mindegyik kage, és ebbe beleértem a mostaniakat is rendelkezik legalább egy vagy több olyan képességgel amellyel bárki, bármelyiket legyőzheti. A saját területén pedig minden bizonnyal előnyt élvez a többiekkel szemben. Jó példa erre Muu és a 2. mizukage akik egymást ölték le pedig mindkettő kivételes képességekkel, tulajdonságokkal rendelkezett. De Gaaráék is nagy előnyt tudnak kovácsolni abból, hogy hol harcolnak. Például ahol töménytelen a homok vagy a Mizukagék ahol sok víz van a közelükben mindig hatalmas előnyt élveznek. Ezért nem lehet kijelenteni, hogy igazából melyik a legerősebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #42 Dátum: 12 júl 23, 08:37:58 » |
|
Így van hiruzen a korszakos zseni, még is én vagyok az egyetlen aki rá mert szavazni Nem feltétlen számít szerintem a terep, a 2.hokage is bárhol lehoz egy szökőárat, a sivatag közepén is. Jó a homok használók kapnak némi előnyt, de a kazekagék nem említhetőek egy lapon a hokagékkal szerintem, kivéve tsunade; mert őt gaara elkapná.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 12 júl 23, 09:48:35 » |
|
Félig ide tartozik amit irok,azthiszem abba a topicban volt hogy ha a narutonak vége, lesz-e belőle hokage ?Azt mondtam hogy igen mert már olyan erős hogy simán lehetne...Azt irta valaki hogy nem csak abból áll hogy ki milyen erős...Dehát könyörgöm, a kagék arra valók hogy elsősorban védjék meg a falujukat,nem azért hogy papirmunkát csináljanak -.-'' azt egy titkárnő is eltudja intézni...Amúgy szerintem ha naruto megmenti az egész shinobi világot ,és majd hokage válík belőle,ami 100%, szerintem ő lesz a legerősebb.Főleg ha irányítani tudja teljesen a kyuubit .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 23, 09:51:54 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #44 Dátum: 12 júl 23, 11:15:52 » |
|
Már nem azért, hogy vitatkozzak, de a jelenlegi Gaara alázná a Harmadik Hokagét. ( sőt, a mostani 5 Kage mindegyike is le tudná verni) Hiába lett kijelentve, hogy ő volt korának legerősebb Kagéja, mert abból amit mutatott nekem nem ez jött le. Egyetlen esélye az öregnek a Halálistenes pecsét lehetne, bár kétlem, hogy el tudná vele kapni Gaara-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 23, 11:16:26 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
|