24 nov 24, 09:58:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 421 422 [423] 424 425 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 825165 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Kirito
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Dead

« Válasz #6330 Dátum: 13 jan 31, 16:39:07 »

Sikerült kivennem a Démi Pálca , és a Chakra irányító segítségével két víz-és főld Bomba keverékével.(Nem említettem? Rikan vagyok, az "emberi hibrid" pokemon xdddd) Mehetünk piknikezni, de legyen ám valami finom roston sült Pirul Nevet Lina-san!
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #6331 Dátum: 13 jan 31, 18:38:10 »

Akkor válassz. Milyen husiból szeretnéd? Vízi démon, szárazföldi, repülő vagy egy alantas földi fajra van gusztusod?

Épp ma vettük a Dante: Isteni színjátékot. Arra lennék kíváncsi, hogy most konkrétan melyik részén élünk? Lucifer után vagy előtt Gondolkozik gondolom utána Gondolkozik

Amúgy rendet kéne raknom a szobámban, mert nem is tudtam, hogy van Démi Pálcám Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 18:39:27 írta Lina Lisana » Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #6332 Dátum: 13 jan 31, 18:44:54 »

Az a nagyon villogó, bummogó izé. Szinte már kiszúrta a szemem. Muszáj volt hozzá érnem, de amint hozzányúltam ráolvadt a kezemre, és nem bírtam levakarni. Azóta tudok "Démi villámokat"idézgetni. Megnézhetnéd.

Istenem, az a valami, annyira rossz, hogy még a pokemon képzőben is inkább felolvastattam. Egyszerűen unalmas, és száraz://

Rendet kéne tenni. Igen :/

Meg valami könyvecske is lapozgatja önmagát. Roppant ijesztő.

Alantas emberi lényből szeretném. Lehetőleg valami mellehusa legyen ^^
Naplózva

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
Hiname Shion
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6333 Dátum: 13 feb 01, 02:14:04 »

Na álljatok csak meg egy szóra Figyelmeztetés Az én kis padavanomnak sokat kell eddzenie szoval egyeztetnetek kell velemxd batr az is egy lehetőség hogy adok valami feladatot az útra:D
Naplózva

Mesterem:hanii
Gazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #6334 Dátum: 13 feb 01, 13:43:39 »

Elfogadom az érvedet. Másik lehetőség, hogy gyere te is és miután kimúlattuk magunkat kezdődhet az edzés Gondolkozik
Kiki neked pedig viszünk mondjuk gyrost. Az finom. Szereted? kacsint

Nagymami, küldtem Pü-t >.<#
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Hiname Shion
Chuunin
*

« Válasz #6335 Dátum: 13 feb 01, 13:51:35 »

Jol van:D de akkor Kiritott ne etesd tele mert akkor meg se fog tudni mozdulni az eddzésre, akkor sem leszek kegyelmesebb hozzá Ördögi amugy meg hol legyen a piknik? Mert sokat gondolkoztam ezen és arra jutottam hogy szerintem legyen a margit-szigeten Gondolkozik ha nektek iss jo Mosolyog
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6336 Dátum: 13 feb 01, 18:05:44 »

...és miután kimúlattuk magunkat....

Nagymami, küldtem Pü-t >.<#
Kimúlatjátok magatokat? Ohh My God Azta, ez valami szektás csoportos öngyilkosság? Wátdöfákk Durva, még démoni nagymamaként is meghökkent az ötlet. Nevet

Láttam unyoka, csak elfelejtettem válaszolni. Nevet De áldásom rátok. Lesütöttszemek

Mini drágám, amúgy valami hiba van a gépezetben. Nem látom, hogy megjött volna a mályvacukis forró csokim... Hmm... Van valami hozzáfűzni valód a dologhoz? Hmm?
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #6337 Dátum: 13 feb 02, 13:32:56 »

Igen xD De még az utolsó pillanatban megmenekülünk és utána mulatunk xD

Hina, okés majd visszafogom Mosolyog

Kiki-kun nem baj, ha így hívlak? És megfelelnek a tervek?

Mivel TiszteletreméltóNagymami áldását adta, ezennel bejelentem(remélem Kiki-kun örömére), hogy Hidetada későbbiekben Hide-kun ha nincs ellene kifogása, az én kettes számú pokemonommá lépett elő! Nevet
Naplózva

Mester~tia-sama bow
Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #6338 Dátum: 13 feb 02, 16:54:02 »

*o* POkemon társam lesz *o* De készülj, minden nap hajnali 4-kor kelünk, reggeli, edzés délig, ebéd, edzés 4-ig, uzsonna, és haza indulunk. Még be kell mutatnom minden cuccot^^ A Démi pálcához ne nyúlj ._. Fáj azóta is a kezem.

Őőőő Hidetada-Niisan, ez olyan izgi^^   Természetesen megfelel a név, Lina-san, és jó, ott jó Hiname-ssensei!
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #6339 Dátum: 13 feb 02, 17:01:59 »

nincs ellene kifogás Nevet de mért csak négyig edzünk? Nevet gyorsan átszeretnék fejlődni Monfernová majd Infernapevé Nevet de egyébként Kirito te milyen pokémon is vagy? ikszdé Ui.: nagyon remélem, hogy nem víz a típusod ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 02, 17:02:50 írta Hidetada » Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Hiname Shion
Chuunin
*

« Válasz #6340 Dátum: 13 feb 02, 17:07:55 »

Kirito, az eddzes tervet velem is beszeld meg ha lehet, mert nem hagyjuk ki csak ugy a mester eddzeseit Ördögi amugy lehet hogy en is igy foglak hivni Kirito, megbeszeltem a noverkemmel^^
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 02, 17:13:14 írta Hiname Shion » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6341 Dátum: 13 feb 02, 17:28:33 »

Jujj én meg Kicchannak  foglak hívni. ^^ Vagy úgy, hogy "Gyere ide de rögtön, mert akkorát rád verek, hogy..." Még nem döntöttem el. Pirul Amúgy szerintem Psyduck lehet. Gondolkozik
Tele vagyok ma szeretettel. Hümm-hümm
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #6342 Dátum: 13 feb 02, 19:07:35 »

Óóóó, Ritli-sama , nagyon kedves ^^ Kicchan :Megfelelő^^ :dd Jól van, Hiname-sensei! gomen, még oda kellett volna írnom a te edzéseid is! ^^

Hidetada: Tűz és Víz elemű hibrid pokemon vagyok:$ xd
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #6343 Dátum: 13 feb 02, 21:00:08 »

Hinaval beszéltünk és arra jutottunk, hogy ő lesz az erőnléti edzőtök(ha nem bánod Hide-kun), én pedig a többi.
Szólni kéne a portréfestőnek, de előtte még meséljetek magatokról. A pokemon dolgaitokról és a többiről Mosolyog Hajrá Nevet
Naplózva

Mester~tia-sama bow
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6344 Dátum: 13 feb 02, 21:13:53 »

Jaja Kicchan, Hide-chin nem ártana valami bemutatkozás firkantanotok, mint minden családtagnak. Lesütöttszemek Azt már tudjuk, hogy Kicchan egy mutáns pokémon, Hide-chin meg valami makákó. Gondolkozik
Még valami?
A portréfestőt már rég nem láttam, lehet megette egy mantikór. :/
Naplózva

Oldalak: 1 ... 421 422 [423] 424 425 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins