Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
|
« Válasz #6330 Dátum: 13 jan 31, 16:39:07 » |
|
Sikerült kivennem a Démi Pálca , és a Chakra irányító segítségével két víz-és főld Bomba keverékével.(Nem említettem? Rikan vagyok, az "emberi hibrid" pokemon xdddd) Mehetünk piknikezni, de legyen ám valami finom roston sült Lina-san!
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #6331 Dátum: 13 jan 31, 18:38:10 » |
|
Akkor válassz. Milyen husiból szeretnéd? Vízi démon, szárazföldi, repülő vagy egy alantas földi fajra van gusztusod? Épp ma vettük a Dante: Isteni színjátékot. Arra lennék kíváncsi, hogy most konkrétan melyik részén élünk? Lucifer után vagy előtt gondolom utána Amúgy rendet kéne raknom a szobámban, mert nem is tudtam, hogy van Démi Pálcám
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 18:39:27 írta Lina Lisana »
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
|
« Válasz #6332 Dátum: 13 jan 31, 18:44:54 » |
|
Az a nagyon villogó, bummogó izé. Szinte már kiszúrta a szemem. Muszáj volt hozzá érnem, de amint hozzányúltam ráolvadt a kezemre, és nem bírtam levakarni. Azóta tudok "Démi villámokat"idézgetni. Megnézhetnéd. Istenem, az a valami, annyira rossz, hogy még a pokemon képzőben is inkább felolvastattam. Egyszerűen unalmas, és száraz:// Rendet kéne tenni. Igen Meg valami könyvecske is lapozgatja önmagát. Roppant ijesztő. Alantas emberi lényből szeretném. Lehetőleg valami mellehusa legyen ^^
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #6333 Dátum: 13 feb 01, 02:14:04 » |
|
Na álljatok csak meg egy szóra Az én kis padavanomnak sokat kell eddzenie szoval egyeztetnetek kell velemxd batr az is egy lehetőség hogy adok valami feladatot az útra:D
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6334 Dátum: 13 feb 01, 13:43:39 » |
|
Elfogadom az érvedet. Másik lehetőség, hogy gyere te is és miután kimúlattuk magunkat kezdődhet az edzés Kiki neked pedig viszünk mondjuk gyrost. Az finom. Szereted? Nagymami, küldtem Pü-t
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #6335 Dátum: 13 feb 01, 13:51:35 » |
|
Jol van:D de akkor Kiritott ne etesd tele mert akkor meg se fog tudni mozdulni az eddzésre, akkor sem leszek kegyelmesebb hozzá amugy meg hol legyen a piknik? Mert sokat gondolkoztam ezen és arra jutottam hogy szerintem legyen a margit-szigeten ha nektek iss jo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6336 Dátum: 13 feb 01, 18:05:44 » |
|
...és miután kimúlattuk magunkat.... Nagymami, küldtem Pü-t Kimúlatjátok magatokat? Azta, ez valami szektás csoportos öngyilkosság? Durva, még démoni nagymamaként is meghökkent az ötlet. Láttam unyoka, csak elfelejtettem válaszolni. De áldásom rátok. Mini drágám, amúgy valami hiba van a gépezetben. Nem látom, hogy megjött volna a mályvacukis forró csokim... Van valami hozzáfűzni valód a dologhoz?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6337 Dátum: 13 feb 02, 13:32:56 » |
|
Igen xD De még az utolsó pillanatban megmenekülünk és utána mulatunk xD Hina, okés majd visszafogom Kiki-kun nem baj, ha így hívlak? És megfelelnek a tervek? Mivel TiszteletreméltóNagymami áldását adta, ezennel bejelentem(remélem Kiki-kun örömére), hogy Hidetada későbbiekben Hide-kun ha nincs ellene kifogása, az én kettes számú pokemonommá lépett elő!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
|
« Válasz #6338 Dátum: 13 feb 02, 16:54:02 » |
|
*o* POkemon társam lesz *o* De készülj, minden nap hajnali 4-kor kelünk, reggeli, edzés délig, ebéd, edzés 4-ig, uzsonna, és haza indulunk. Még be kell mutatnom minden cuccot^^ A Démi pálcához ne nyúlj ._. Fáj azóta is a kezem.
Őőőő Hidetada-Niisan, ez olyan izgi^^ Természetesen megfelel a név, Lina-san, és jó, ott jó Hiname-ssensei!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6339 Dátum: 13 feb 02, 17:01:59 » |
|
nincs ellene kifogás de mért csak négyig edzünk? gyorsan átszeretnék fejlődni Monfernová majd Infernapevé de egyébként Kirito te milyen pokémon is vagy? Ui.: nagyon remélem, hogy nem víz a típusod
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 02, 17:02:50 írta Hidetada »
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #6340 Dátum: 13 feb 02, 17:07:55 » |
|
Kirito, az eddzes tervet velem is beszeld meg ha lehet, mert nem hagyjuk ki csak ugy a mester eddzeseit amugy lehet hogy en is igy foglak hivni Kirito, megbeszeltem a noverkemmel^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 02, 17:13:14 írta Hiname Shion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6341 Dátum: 13 feb 02, 17:28:33 » |
|
Jujj én meg Kicchannak foglak hívni. ^^ Vagy úgy, hogy "Gyere ide de rögtön, mert akkorát rád verek, hogy..." Még nem döntöttem el. Amúgy szerintem Psyduck lehet. Tele vagyok ma szeretettel.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
|
« Válasz #6342 Dátum: 13 feb 02, 19:07:35 » |
|
Óóóó, Ritli-sama , nagyon kedves ^^ Kicchan :Megfelelő^^ :dd Jól van, Hiname-sensei! gomen, még oda kellett volna írnom a te edzéseid is! ^^
Hidetada: Tűz és Víz elemű hibrid pokemon vagyok:$ xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6343 Dátum: 13 feb 02, 21:00:08 » |
|
Hinaval beszéltünk és arra jutottunk, hogy ő lesz az erőnléti edzőtök(ha nem bánod Hide-kun), én pedig a többi. Szólni kéne a portréfestőnek, de előtte még meséljetek magatokról. A pokemon dolgaitokról és a többiről Hajrá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6344 Dátum: 13 feb 02, 21:13:53 » |
|
Jaja Kicchan, Hide-chin nem ártana valami bemutatkozás firkantanotok, mint minden családtagnak. Azt már tudjuk, hogy Kicchan egy mutáns pokémon, Hide-chin meg valami makákó. Még valami? A portréfestőt már rég nem láttam, lehet megette egy mantikór.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|