25 máj 21, 12:55:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 411 412 [413] 414 415 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 964862 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #6180 Dátum: 12 nov 24, 13:29:16 »

Igazából én heonak örülnék, mint házimanó de ő sajnos már a vőm így nehézkes lenne az ügy. Technikai KO Mini-chan nem nagyon örülne. :
Igen, ezt eltaláltad anyám, az én szerető férfiállatomat, nem tesszük meg házi manóvá.  Wátdöfákk
Látom anyám, valakit még nem tudtál befogni és megszelídíteni, ez elég szokatlan.

Hanii, megnyugtató, hogy Szabi2t, sosem kell komolyan venni, papucsot csináltál belőle? Nevet
Naplózva

Kirito
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Dead

« Válasz #6181 Dátum: 12 dec 14, 21:09:41 »

Elolvastam az elejét, furcsa egy téma Mosolyog De minden esetre jópofa, talán keresek egy mestert, esetleg családot, vagy egy "gazdát xd" . Mivel új vagyok, ezért nem ismerem annyira ezt a közösséget, de nem lehet nagyon rossz Nevet
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
Hiname Shion
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6182 Dátum: 12 dec 16, 23:17:54 »

Ujra itt. Az a bejelenteni valom van hogy mugen petje lettem^^ Szia, ha szeretned akk en szivesen leszek a gazdid, igaz enis most lettem pet, de szivesen, ugy is szerettem volna egy petet*-*
Naplózva

Mesterem:hanii
Gazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #6183 Dátum: 12 dec 18, 23:39:25 »

mugen mióta családtag? Vagy így hogy a gazdád lett csatlakoztatok egyszerre ketten? Vagy simán elvesztettem a fonalat?

Kirito, eme téma lehet érdekes, de sok poén volt itt, nem rossz közösség tényleg, nem kell tőlünk félni (annyira).
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #6184 Dátum: 12 dec 19, 00:05:39 »

Azt hiszem, hanii rabszolgája lett, vagy valami olyasmi. Abban nem vagyok biztos, hogy heo is beleegyezett volna. Mindegy is.
Egy rabszolgának van petje, aki szeretne egy petet. Mi lesz, ha Shion tényleg szerez egy petet, aki ugyanúgy szerez magának egyet és így tovább. Mivel a petért a gazdája felelős, így etetnie is neki kell. Kérdem én, egy sima pet honnan szerez kaját az ő petjének? hanii fogja eltartani az egész állatkertet, vagy mi? Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #6185 Dátum: 12 dec 19, 08:53:46 »

Dejó, a húgom egy állatkertet nyitott. Nevet Hát, lehet hogy ez amiatt volt mert bezártuk a toronyba, ott kicsit magányos lett ezért más élőlényekkel kezdett barátkozni, és ez lett a cél, vagy inkább az utóhatás.
Amúgy ez igaz, sok értelme nincs hogy petnek van egy petje és annak is van egy petje. Akkor már legyen valami ember féleség ebben a láncban vagy mesterkedés.
De tia, ha a pet olyan mint édes bátyád vagy aki befogadott (már nem emlékszem  smirksweat) STM akkor lehet eltudják látni magukat hisz ő veled is tudott foglalkozni, bár ő különleges eset, az tény és való.
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #6186 Dátum: 12 dec 19, 17:49:39 »

Nem Hina petje lett, hanem bejelentem, hogy Kirito mostantól az én kicsi pokemonom Nevet Én etetem, én tanítom meg a szobatisztaságra, stb... Mosolyog Anyu ígérem minden nap többször is elviszem sétáltatni Nevet Igazi harci poki lesz belőle Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #6187 Dátum: 12 dec 19, 17:51:01 »

Ez jó buli,lehetek valakinek a rabszolgája?ikszdé Jó megfogadom a tanácsod.Nyelvesít És mikorra leszel istennő rangú?
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 17:54:42 írta dreamfolow » Naplózva

Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6188 Dátum: 12 dec 19, 17:53:18 »

Ha megszereztem végre az áhított Istennői posztot akkor megengedem hogy a szolgám legyél, de csak is akkor ha kiegészíted másfél sorra a hszed mert különben törlésre kerül..Tudom megtapasztaltam a bőrömön. Nevet Nyau

Ez még mindig nem másfél sor. baba :p
Nem tudom ezen elgondolkodom 21e után. :p
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 20:03:28 írta Éjfél » Naplózva
Hiname Shion
Chuunin
*

« Válasz #6189 Dátum: 12 dec 19, 19:29:26 »

Nem, MinagixD Én már a család része voltam, mert a mesterem ugye hanii és most lettem nemrég mugen petje, és azthiszem, olyan 3 napja lett az én tanítványom Kirito, kicsit zavaros, de meg lehet érteni  smirksweat
Naplózva

Kirito
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Dead

« Válasz #6190 Dátum: 12 dec 19, 19:36:06 »

És sikeresen, most hogy lett mesterem, és gazdám, nekem is lett egy csincsillám ,aki Dreamfolow személyében él.

Így már ő is a "rokonom xdd"

Mármint szolgám  Ördögi Nevet
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6191 Dátum: 12 dec 19, 19:58:49 »

No, erőre kapott a fiatalság.
Mindenkinek felhívnám a figyelmét, hogy van ám szabályzat, tudom, mert én írtam. Nevet Egyúttal arra is felhívnám az említett  figyelmet, hogy be is kell ám tartani, szóval nagyon jó, hogy mindenki mindenkinek a kisállata, gazdája, tanítványa, mestere, de erről gondolom milyen sokan írtatok Ritli-samanak... Tessék pótolni! Illetve az a másfél sor legyen már meg mindenkinél, lehetőleg némi értelemmel megtöltve. Nem várok el magasröptű beszélgetést, hiszen csak szórakozás az egész, de a chat jelleget nem tolerálom.

Üdv minden jövevénynek!
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6192 Dátum: 12 dec 19, 20:43:23 »

Ujra itt. Az a bejelenteni valom van hogy mugen petje lettem^^ Szia, ha szeretned akk en szivesen leszek a gazdid, igaz enis most lettem pet, de szivesen, ugy is szerettem volna egy petet*-*

Méltóság lvl. - 99999999999999999999999999999999

Most komolyan, mire gondoltál, mikor ezt elfogadtad? Pár napig nem olvasom az itteni történéseket, és egy ilyet találok. Félreértés ne essék, nem akarok olyasmit rendezni, mint a buz...Akaminál anno, veled nincs semmi bajom, de erre komolyan nem találok magyarázatot...Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 20:46:04 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiname Shion
Chuunin
*

« Válasz #6193 Dátum: 12 dec 19, 20:48:37 »

Tudod, Sabaku, ezen én is gondolkoztam, de jóba vagyunk és most miért ne?xD Szóval én jónak láttam, mugen jófej, legalábbis én annak tartom, de úgy rendes oka nincsen. Haverok vagyunk.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6194 Dátum: 12 dec 19, 21:10:47 »

Méltóság lvl. - 99999999999999999999999999999999 míusz 1

Olyat se hallottam még, h mugent valaki jófejnek vagy a haverjának nevezte, de... tudod mit?Nevet Én alapvetően egy toleráns ember vagyok, elfogadom mások szexuális hovatartozását/elmebetegségeit stb, szóval inkább ezen sem akadok fent, végülis annyira nem más tészta a kettő.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 411 412 [413] 414 415 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins