25 márc 12, 09:14:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 409 410 [411] 412 413 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 884341 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Lina Lisana
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #6150 Dátum: 12 okt 31, 22:55:47 »

Én nem küzdök Adrival!!!!! Csak ha a mesterhelyettesem megérkezik Gondolkozik Addig is Adri ki kéne találni valami új szórakozást a szolgák helyett. Lassan olyan uncsi lesz... A leckémet meg már csak kevesebb odafigyeléssel írják... Mef kéne őket leckéztetni Ördögi
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6151 Dátum: 12 nov 01, 09:50:07 »

Én szívesen megküzdök bárkivel. Ördögi De oda igen komoly takarító személyzet és gépek kellenek, hogy felkaparhassák az ellenfelem a padlóról. ^^
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #6152 Dátum: 12 nov 01, 16:30:07 »

Köszönöm szépen a felköszöntéseket. Pirul
Lille, én meg neked kívánok utólag is boldog szülinapot, bocsi, hogy csak ilyen sokára sikerült. smirksweat

valami jó kis technikát
Ez így elég tág fogalom. ikszdé Milyen jellegűre gondoltál? Ha már nimfa vagy (a'szem ikszdé), akkor feltételezem, a zöld dolgokhoz van tehetséged. Ráadásul apád is zöld, úgyhogy még jobban arra húzol. Csak anyád démoni sonkaságával nem tudok mit kezdeni, de majdcsak kisül belőle valami. Gondolkozik Hozd el nekem a mesteremtől az indikátorokat, kellenek majd a további fejlődésedhez.

Ne add neki az ötleteket, még megteszi. Nevet
Az én szolgáim használják az emeletek közti portálokat, szóval gyorsan odaérnek hozzám a nasimmal. ^^ És az extra móka benne, hogy úgy készítettem őket, hogy 5% eséllyel a kínzókamrába érnek nem a célhoz. Ördögi

Na, pont az hiányozna. >.<#
Akkor mit csinálsz, mester, ha pont az 5% jön be és éhen maradsz? Ohh My God
Köszönöm szépen a tortát, elég szimpatikus, csak nem tudom, meg merjem-e enni. smirksweat
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6153 Dátum: 12 nov 01, 16:44:41 »

Egyébként így belegondolva..nemesi családunkban minden gyermek októberben jött a világra. Nevet
Saját elmondása szerint (Amit én most ki nem keresek, mert elnyomott az ünnepi ebéd.), amióta STM a "bátyja" lett, tia inkább talált gyerek. Nyelvesít

Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #6154 Dátum: 12 nov 01, 17:30:22 »

De erről még anyáék nem mondtak semmit. :O Lehet, hogy még jó régen beleszülettem a családba, utána elvesztem és végül megint hozzájuk kerültem. Elég homályos a származásom. ikszdé De Ritli-sama többet tud az ügyről.
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #6155 Dátum: 12 nov 01, 23:37:22 »

Éljen! Mehetek megint a nagyihoz Nevet de most nem fogok eltévedni Mosolyog
Olyanra gondoltam ami mondjuk rám nézve hasznos, de másokra nem Gondolkozik
Hugicám te mit tanultál eddig?
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6156 Dátum: 12 nov 07, 09:04:49 »

Boldog Születésnapot névrokonmnak, tanítványomnak és sógoromnak, tehát drszabi-nak!

Utólag pedig szintén boldogat Aysee-nak, ki családjával együtt eltűnt, gondolom még tart a nyaralás. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #6157 Dátum: 12 nov 07, 09:56:57 »

Boldog Születésnapot Szabi2!  Be van tépve

Nem eltűntek, csak olyan nyaralásra mentek ahova nem vittek, se mobilt, se gépet se semmit, mert így tényleg kitudnak kapcsolódni. Senki sem tudja őket elérni, najó... én tudnám egy kis telepátiával, de minek zargassam a népet?
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #6158 Dátum: 12 nov 07, 22:26:37 »

Boldog szülinapot apuciiii!!! Nevet
Nagyi hozzád meg nem sokára érkezem. Be kell vallanom, hogy közben beugrottam egy boltba és vettem pár jó cuccot, hogy ne legyek olyan alulöltözve és a családomhoz méltón fekete rucijaim legynek Nevet
Naplózva

Mester~tia-sama bow
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #6159 Dátum: 12 nov 09, 21:51:25 »

Boldog szülinapot drszabinak és Ayseenak, így utólag is! Boldog Születésnapot!
Hmm, egyre kíváncsibb vagyok, hogy Niki hogy s miként fog csatlakozni hozzánk.. Gondolkozik
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6160 Dátum: 12 nov 19, 20:11:50 »

Köszönöm mindenkinek ^^

Szép estét kívánok hölgyeim és uraim és stb.. Nem tudom miért én írok, de hírem van. De tudom miért írok, azért, mert Detty fosik. És nem nekem van hírem, hanem neki és mugen úrnak.
Röviden, egy új emberrel bővül a család, aminek mindenki örülni fog nyilván. mugen bácsi, akit én innentől Viki-chuuannak fogok hívni, Detty szexrabszolgája lett.

Nem tudom lehetséges-e ez a dolog, hát reméljük a mester rábólint. A többit rájuk bízom. x)

Szóval szeretettel üdvözlöm ivócimborám viki-chuuant. (még egyszer nem ittunk együtt, de nem baj xD)
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #6161 Dátum: 12 nov 19, 20:17:03 »

Üdv a családban Viki Mosolyog Anyu, de ugye majd időnként kölcsön adod a szolgák mellé ha már sexrabszolga Mosolyog
Kedves mesterem. Nagy kínok árán amiket az a  rengeteg lépcső okozott, megszereztem amit kértél és éppen feléd tartok Nevet
Naplózva

Mester~tia-sama bow
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6162 Dátum: 12 nov 19, 20:21:05 »

Eltekintve attól, hogy te belemennél egy ilyen megcsalásos dologba és félrenéznél. (Amiért nyilván én magam foglak megdorgálni.)
Nos, nem, ez nem lehetséges. Szexrabszolgája, ha már mindenáron az akar lenni, annak legyen, akinek nincsen férje/felesége. Nem értem, hogy a sima rabszolga miért nem elég. Mindenesetre...
Vonakodva kérdezem meg, hogy ez egyáltalán mi a nyavalyát akarna jelenteni? Mármint, szerintetek mit fed le a szexrabszolga definíciója?
(Választ csak az érintettektől kérek és csak PÜ-ben. S mivel szeretném, ha érthető lenne az írás és ne nekem kelljen kibogarászni, így hanii-tól várom. Esetleg Szabi2-től. A többit utána meglátjuk, addig mugen-chuan-t egy köztes dimenzióba zárom.)
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 19, 20:41:21 írta heo » Naplózva

D3VON
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

In my eyes you're already dead.

« Válasz #6163 Dátum: 12 nov 19, 20:22:36 »

Mester... hogy tehetted, hogy felvettél egy szexrabszolgát?? Hát még belőled se néztem volna... najó kinéztem volna de... nem kellegg volna attól még... legyenek boldog együtt töltött estéitek Szabival meg Vikitótiával hármasban. kacsint
Naplózva

Room! Shambles!
Mesterem: hanii Gazdám: drszabi
Tanítványom: Neirda
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6164 Dátum: 12 nov 19, 20:45:14 »

De gonosz vagy xD Azt közbe meg te is be akartál írni.

Nos húú próbálkoztam sokféleképpen megfogalmazni, de sehogyse jó, hogy ne áruljak el semmi olyat, amit nem kéne. Na mindegy akkor majd pü.-ben xD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Oldalak: 1 ... 409 410 [411] 412 413 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins