A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6135 Dátum: 12 okt 30, 19:43:57 » |
|
Boldog szülinapot öcsi! Ahogy láttam a dumában, kis tanítványomra ráfér az oktatás. Mars STMhez nyelvtanleckét venni! Amúgy dicséretes, hogy igyekszel. Az nem baj, ha miatta öten beírnak eléd, majd belejössz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6136 Dátum: 12 okt 30, 20:22:35 » |
|
Isten éltessen sokáig, bátyus!:D Tia-chan, drága nővérem, veled pedig azt a régóta tervezett Sachert kell összehoznunk. Már fenem rá a fogam egy ideje. Borotvaéles lett.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6137 Dátum: 12 okt 30, 21:02:42 » |
|
Valahol a hűtőben kell lennie Sachernek, úgyhogy most is összehozhatjuk, csak találjam meg... Minek egy ötfős családnak húsz köbméteres hűtőkamra? Apa meg a megalomániája... Anya végre kinevelhetné belőle. Még jó, hogy nem építtetett minden emeletre egyet-egyet, hogy ne kelljen annyit várnia, amíg egy szolga a földszinti konyhából felér a lakosztályukba, ha őkelmének nasizhatnékja van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #6138 Dátum: 12 okt 30, 23:10:55 » |
|
STM mostanába nincs sehol... Viszont téged mester végre látlak Tanítasz majd nekem valami jó kis technikát? Boldog szülinapot Loah És persze várom azokat a bizonyos gyönyörű rajzokat Boldog születésnapot mesterem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 09:58:43 írta Lina Lisana »
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6139 Dátum: 12 okt 31, 08:56:48 » |
|
Boldog Sületésnapot tia!Itt jönne a kérdésem, hogy van-e még azokból a tortákból? Ha igen, akkor mennek a hátas farkasok az ajándékokkal, ha nem, akkor meg tortát küldök velük.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6140 Dátum: 12 okt 31, 14:12:24 » |
|
Boldog szülinapot tia hejj hejj, valaki felügyelhetné ám a lányom edzését, meg nyelvtan tanulását. (just a joke) Fogadok, hogy Adri edzése kifejezetten jól halad. Tényleg barátságos keretek között nincs kedvetek összemérni az erőtöket? xD vicces lehetne
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6141 Dátum: 12 okt 31, 14:22:45 » |
|
Boldogat tia! Az enyém tökéletesen. (mondjuk attól függ, hogy milyen edzés ) A senseiemmel nagyon jól kijövök.^^ Én a nővérkémmel nem küzdök. Mi szeretjük egymást. Ugye, Lina?
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
In my eyes you're already dead.
|
|
« Válasz #6142 Dátum: 12 okt 31, 14:36:23 » |
|
Boldogot! ^^ Jajj... Adri nagyon jó kislány, mindig megeszi a brokkolit, megírja a leckéjét, és a szellemi képessége úgy fejlődik mint az űrtechnológia... lassan, de eredményesen. Kivel kéne összemérnie a tudását, és miben? Úgy felkészítem rá, hogy csak na hogy csak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 14:53:42 írta D3VON »
|
Naplózva
|
Room! Shambles!Mesterem: hanii Gazdám: drszabiTanítványom: Neirda
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6143 Dátum: 12 okt 31, 14:48:37 » |
|
Egy kis barátságos viadalra gondoltam a két tesó közt. Jó hatással lenne az edzésükre. Ed és Al is sokszor verekedtek egymással, edzés képpen. Nincs ebben semmi rossz szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6144 Dátum: 12 okt 31, 15:24:34 » |
|
Nagyon boldog szülinapot mindenkinek, akinek az elmúlt időszakban volt, és nem köszöntöttem fel. Tehát névszerint: Lille-sensei, Temi-san, Dani, Loah és tiachan.^^ Adriii jókislány??? WTF?? A brokkolit mindig az unikornisnak adja, a leckéjét a szolgákkal íratja...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
In my eyes you're already dead.
|
|
« Válasz #6145 Dátum: 12 okt 31, 15:31:04 » |
|
Azokat neked mondja, hogy ne látszódjon meg, hogy ennyire jó kislány... Én tanácsoltam neki, de odafigyelek, hogy megegye a dolgokat, amiket nem a földön, hanem benne talál, és a leckéjét ha nem a saját kézírásával (+ videó felvétellel, hogy ő írta) nyújtja be, akkor berakom a templomba egy napra a papok közé.
|
|
|
Naplózva
|
Room! Shambles!Mesterem: hanii Gazdám: drszabiTanítványom: Neirda
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6146 Dátum: 12 okt 31, 17:21:51 » |
|
Az ezerarcú Isten éltessen sokáig titeket, Tia, és Loah testvéreim! Sensei és hanii,nektek is köszönöm! :3 Egyébként így belegondolva..nemesi családunkban minden gyermek októberben jött a világra.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6147 Dátum: 12 okt 31, 20:39:16 » |
|
STM mostanába nincs sehol...
Amennyire én tudom, ez hamarosan fog változni. Ha rajtam múlna, már most csatlakoznék, de szerintem örülni fogok már annak is, ha netközelbe juthatok minden nap pár órára, azt a pár órát pedig -kéretik nem félreérteni- hasznosan fogom tölteni. Ha létezni fog a topik 1-2 hónap múlva, akkor jövök én is pe... öö, majd kiderül, hogyan s miként. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6148 Dátum: 12 okt 31, 21:26:37 » |
|
Még jó, hogy nem építtetett minden emeletre egyet-egyet, hogy ne kelljen annyit várnia, amíg egy szolga a földszinti konyhából felér a lakosztályukba, ha őkelmének nasizhatnékja van... Ne add neki az ötleteket, még megteszi. Az én szolgáim használják az emeletek közti portálokat, szóval gyorsan odaérnek hozzám a nasimmal. ^^ És az extra móka benne, hogy úgy készítettem őket, hogy 5% eséllyel a kínzókamrába érnek nem a célhoz. Ja az állatkám nincs sehol. :S Pedig lehet még sütit is sütnék neki ha jönne. De csak lehet. Mondjuk azért cserébe ha átugrik a tüzes-tüskés karikán. Boldog szülinapot Tanítvány-san. Sütöttem neked csoki tortát.Adriii jókislány??? WTF?? A brokkolit mindig az unikornisnak adja, a leckéjét a szolgákkal íratja... És ez baj? O_o Nekem teljesen okésnak tűnik, ilyen egy "jó" gyerek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 21:27:35 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6149 Dátum: 12 okt 31, 21:54:35 » |
|
Ráadásul én is októberi vagyok. Bár, azt hiszem egyedüliként a démoni családban. Én egy szóval sem mondtam, hogy ez baj. Csak csodálkoztam ezen a kijelentésen, ugyanis én teljesen másként tudok ezekről a dolgokról. El is porolnám Adri fenekét, ha megtudnám hogy normálisan csinálja a leckéjét.. Vagyis, ezt az "örömöt" meghagyom Szabinak.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|