25 júl 06, 16:38:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 410 411 [412] 413 414 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 1037819 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6165 Dátum: 12 nov 19, 21:40:21 »

Én nem támogatom. Milyen már, hogy egy férjes asszonynak, anyának szexrabszolgája van? O_o Még ha sima szolga lenne. Az egy teljesen elismert kapcsolat. Nyelvesít Főleg a démonhercegnőnek, annak kijár jópár szolga. Nevet De itt a "család" a lényeg, ez nem a korábbi őrült perverz klub. O_o Meg ez megcsalás nem? És Szabi2 támogatja sőt ő jelenti be? Ohh My God
Mellesleg milyen szexrabszolga tartó aki nem meri saját maga bejelenteni ezt? ikszdé Ez így kicsit gyengus. Nevet

Amúgy erről beszélve nekem még nincs szolgám? Ohh My God Leszámítva a sok jelentéktelen kis háztáji rabszogám. De nincs egy jelentős saját névre szóló szolgám se. :/ Felháborító.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6166 Dátum: 12 nov 19, 21:52:15 »

Szabi basszus, a francnak kell hülyeségeket beírni. xd Na ezt én nem így akartam, kedves férjemuram kavart be itt nekem, de mindjárt helyreteszem a dolgokat... Először is heo, rohan a PÜ, anya te meg ne vedd komolyan amiket a vejed írogat. xD
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #6167 Dátum: 12 nov 19, 22:01:22 »

Én is meglepődtem egy kicsit, de akkor most mi van? Anya akkor legyen csak rabszolga. Hugicámmal kaphatunk egy közöset? Mert ugye mi még fiatalok vagyunk sajáthoz, de talán egy közös lehetséges Pirul
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6168 Dátum: 12 nov 19, 22:03:32 »

Ugyan, ki venné komolyan, hogy akár csak elismernéd mugen létezését? Ennyire még én is tartalak téged, hanii drágám....bár...belegondolva.. volt az az Akami-ügy.... áh, tudjátok mit? Én nem szóltam semmit.

Prédikálsz Baachan, prédikálsz, aztán ott van az aláírásodban a szeretőd neve...  Lesütöttszemek
Apropó, már napok óta akarok Pü-t küldeni, cska lusta voltam: az alád/avád honnan is van?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6169 Dátum: 12 nov 19, 22:06:47 »

Ritli neked ott vannak a gyerekeid.. nem elég az? Nevet szerintem elég kézenfekvő Nevet
Saját névre szóló kell? Nevet sokat akar a szarka..
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6170 Dátum: 12 nov 19, 22:35:00 »

Jajj Saba-chaaaan de nekem szabad. Nevet Az a szerető amúgy se család témás, az független ettől. Nevet Disgaea

Hát igen Ejfel de már minden gyerek kirepült a fészekből nem tudok nekik annyit parancsolgatni mint a régi szép időkben. Sír Már nem is törődnek velem. Szomorú ikszdé De tudom, te akarsz lenni a szobalányom igaz? *-* (nem szolgát mondtam, mert ilyen jófej vagyok Nevet)
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Éjfél
*

« Válasz #6171 Dátum: 12 nov 19, 22:37:38 »

Igen, minden vágyam.. Mosolyog Konkrétan egy Istennőt próbálsz igába hajtani, sok sikert kacsint :DD  Edit: Ne bántsatok.. bah.Mosolyog késő van már.. nah mostmár másfél sor *megkönnyebbül* [káosz bekapcs]
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 19, 23:49:04 írta Ejfel » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6172 Dátum: 12 nov 19, 22:46:36 »

Istennő... mi az nekem. Hiei-sama a férjem, ha őt elviselem akkor ez semmiség. ikszdé Amúgy is itt én vagyok a démonkirálynő vigyázz magadra. Nevet Megtiszteltetés lenne számodra, ha a a szobalányom lehetnél, ezt bárki megmondhatja. Lesütöttszemek Pontosan Nevet
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #6173 Dátum: 12 nov 19, 23:33:35 »

Démonkirálynő.. Mosolyog megtiszteltetés lenne a számodra ha a szobalányod lennék :DD jajj..x) úgyhogy: Kotowaru
edit: Jah és a félreértések elkerülése végett a giffel amit ideillesztettem van ez másfél sor, az előző hszem meg nahát na.. mindjárt kiegészítem. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 19, 23:44:58 írta Ejfel » Naplózva
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #6174 Dátum: 12 nov 20, 01:17:31 »

De durvaaaaaa. Ohh My God
Már egy órája és tizenhét perce eltelt éjfél, és továbbra is én leszek az első, aki köszöntést mond, Márknak? :OO
Najó, csak heo és magam, és nyilván az egész világ nevében is boldog szülinapot, Márkuci <- ezt már csak neked :pCsók
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6175 Dátum: 12 nov 20, 16:26:32 »

Na jó mivel tEjfel ilyen undok és tiszeletlen >.<# (pedig én magam kértem fel Szomorú), ezért kénytelen vagyok mást keresni eme megtisztelő posztra.
Jelöltem nincs, de amennyiben valaki szeretne hű szolgálóm lenni nyugodtan jelentkezzen. Nevet Amennyiben hölgyről van szó felveszem szobalánynak, ha úrról akkor házimanónak. ikszdé Persze csak ha megfelelőnek találom. A hűségesküt pokolbéli kastélyomban fogadom. Lesütöttszemek Előléptetésre van esély.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 20, 16:27:48 írta Ritli » Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #6176 Dátum: 12 nov 20, 18:31:20 »

héjj ezt miért nem mondtad hamarabb???? Nevet
Nem is vagyok tiszteletlen csak szertelen.. :DDD vegyük úgy hogy azt a betűt észrese vettem DémonkaMosolyog)

Nah de akkor sem. x.x
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6177 Dátum: 12 nov 20, 18:52:49 »

Nem tiszteletlen vagy hanem tiszteletes. Nyelvesít Dede az a betű ott van nézd csak meg alaposan. Nevet Hívhatlak ezentúl Tejfelnek? *-* Ha nem akkor is így foglak. Ördögi
(Kivéve ha ezzel rendkívüli módon a lelkedbe taposok és maradandó sérüléseket szenvedsz. Akkor megfontolom, hogy ne. Nyelvesít De ezt nem hiszem el csak úgy. Nevet)
Hááát a te bajod. Durci Pedig álommunka lett volna. Nyelvesít Nevet
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #6178 Dátum: 12 nov 20, 19:10:42 »

Az én lelkivilágomban igen nehéz maradandó sérülést okozni... Mosolyog))
Pirul kiváncsi leszek ki lesz a "szerencsés nyertes" ;D
Tőlem...Mosolyog ha már csúfolódsz felém Démoni hercegnő akkor jó irányba halad a kapcsolatunk. ;PP

Nah de abbahagytam az offot vagy mi a szöszt.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 20, 19:16:39 írta Ejfel » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6179 Dátum: 12 nov 21, 07:57:42 »

Áhh ha én csúfolódok valakivel akkor az nyugodtan veheti bóknak. Nevet Kivéve mikor nem. ikszdé Itt nem nagyon létezik off legalábbis ez biztos nem az. Nevet Igazából én heonak örülnék, mint házimanó de ő sajnos már a vőm így nehézkes lenne az ügy. Technikai KO Mini-chan nem nagyon örülne. Nevet Vagy sötömönek de ő meg a petem. Nevet Bár ő jó is annak. Nevet Csak mostanság nem jár ide. Pedig ajánlanék neki egy hiperszupersütit ha átugrana a tüzes karikán végre. Nyelvesít

Off: Éééés munka közben írogatok ide. Izé José... Sebaj ketten vagyunk ma csak az irodában, senki se fog megszólni. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 21, 07:59:34 írta Ritli » Naplózva

Oldalak: 1 ... 410 411 [412] 413 414 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins