Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #6165 Dátum: 12 nov 19, 21:40:21 » |
|
Én nem támogatom. Milyen már, hogy egy férjes asszonynak, anyának szexrabszolgája van? O_o Még ha sima szolga lenne. Az egy teljesen elismert kapcsolat.  Főleg a démonhercegnőnek, annak kijár jópár szolga.  De itt a "család" a lényeg, ez nem a korábbi őrült perverz klub. O_o Meg ez megcsalás nem? És Szabi2 támogatja sőt ő jelenti be?  Mellesleg milyen szexrabszolga tartó aki nem meri saját maga bejelenteni ezt?  Ez így kicsit gyengus.  Amúgy erről beszélve nekem még nincs szolgám?  Leszámítva a sok jelentéktelen kis háztáji rabszogám. De nincs egy jelentős saját névre szóló szolgám se.  Felháborító.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6166 Dátum: 12 nov 19, 21:52:15 » |
|
Szabi basszus, a francnak kell hülyeségeket beírni. xd Na ezt én nem így akartam, kedves férjemuram kavart be itt nekem, de mindjárt helyreteszem a dolgokat... Először is heo, rohan a PÜ, anya te meg ne vedd komolyan amiket a vejed írogat. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #6167 Dátum: 12 nov 19, 22:01:22 » |
|
Én is meglepődtem egy kicsit, de akkor most mi van? Anya akkor legyen csak rabszolga. Hugicámmal kaphatunk egy közöset? Mert ugye mi még fiatalok vagyunk sajáthoz, de talán egy közös lehetséges 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6168 Dátum: 12 nov 19, 22:03:32 » |
|
Ugyan, ki venné komolyan, hogy akár csak elismernéd mugen létezését? Ennyire még én is tartalak téged, hanii drágám....bár...belegondolva.. volt az az Akami-ügy.... áh, tudjátok mit? Én nem szóltam semmit. Prédikálsz Baachan, prédikálsz, aztán ott van az aláírásodban a szeretőd neve... Apropó, már napok óta akarok Pü-t küldeni, cska lusta voltam: az alád/avád honnan is van?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6169 Dátum: 12 nov 19, 22:06:47 » |
|
Ritli neked ott vannak a gyerekeid.. nem elég az?  szerintem elég kézenfekvő  Saját névre szóló kell?  sokat akar a szarka..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #6170 Dátum: 12 nov 19, 22:35:00 » |
|
Jajj Saba-chaaaan de nekem szabad.  Az a szerető amúgy se család témás, az független ettől. DisgaeaHát igen Ejfel de már minden gyerek kirepült a fészekből nem tudok nekik annyit parancsolgatni mint a régi szép időkben.  Már nem is törődnek velem.  De tudom, te akarsz lenni a szobalányom igaz? *-* (nem szolgát mondtam, mert ilyen jófej vagyok  )
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6171 Dátum: 12 nov 19, 22:37:38 » |
|
Igen, minden vágyam..  Konkrétan egy Istennőt próbálsz igába hajtani, sok sikert  :DD Edit: Ne bántsatok.. bah.  késő van már.. nah mostmár másfél sor *megkönnyebbül* [káosz bekapcs]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 19, 23:49:04 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #6172 Dátum: 12 nov 19, 22:46:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6173 Dátum: 12 nov 19, 23:33:35 » |
|
Démonkirálynő..  megtiszteltetés lenne a számo dra ha a szobalányod lennék :DD jajj..x) úgyhogy: Kotowaru  edit: Jah és a félreértések elkerülése végett a giffel amit ideillesztettem van ez másfél sor, az előző hszem meg nahát na.. mindjárt kiegészítem. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 19, 23:44:58 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6174 Dátum: 12 nov 20, 01:17:31 » |
|
De durvaaaaaa.  Már egy órája és tizenhét perce eltelt éjfél, és továbbra is én leszek az első, aki köszöntést mond, Márknak? :OO Najó, csak heo és magam, és nyilván az egész világ nevében is boldog szülinapot, Márk uci <- ezt már csak neked :p. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #6175 Dátum: 12 nov 20, 16:26:32 » |
|
Na jó mivel tEjfel ilyen undok és tiszeletlen  (pedig én magam kértem fel  ), ezért kénytelen vagyok mást keresni eme megtisztelő posztra. Jelöltem nincs, de amennyiben valaki szeretne hű szolgálóm lenni nyugodtan jelentkezzen.  Amennyiben hölgyről van szó felveszem szobalánynak, ha úrról akkor házimanónak.  Persze csak ha megfelelőnek találom. A hűségesküt pokolbéli kastélyomban fogadom.  Előléptetésre van esély.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 20, 16:27:48 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6176 Dátum: 12 nov 20, 18:31:20 » |
|
héjj ezt miért nem mondtad hamarabb????  Nem is vagyok tiszteletlen csak szertelen.. :DDD vegyük úgy hogy azt a betűt észrese vettem Démon ka ) Nah de akkor sem. x.x
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #6177 Dátum: 12 nov 20, 18:52:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6178 Dátum: 12 nov 20, 19:10:42 » |
|
Az én lelkivilágomban igen nehéz maradandó sérülést okozni...  ))  kiváncsi leszek ki lesz a "szerencsés nyertes" ;D Tőlem...  ha már csúfolódsz felém Démoni hercegnő akkor jó irányba halad a kapcsolatunk. ;PP Nah de abbahagytam az offot vagy mi a szöszt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 20, 19:16:39 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #6179 Dátum: 12 nov 21, 07:57:42 » |
|
Áhh ha én csúfolódok valakivel akkor az nyugodtan veheti bóknak.  Kivéve mikor nem.  Itt nem nagyon létezik off legalábbis ez biztos nem az.  Igazából én heonak örülnék, mint házimanó de ő sajnos már a vőm így nehézkes lenne az ügy.  Mini-chan nem nagyon örülne.  Vagy sötömönek de ő meg a petem.  Bár ő jó is annak.  Csak mostanság nem jár ide. Pedig ajánlanék neki egy hiperszupersütit ha átugrana a tüzes karikán végre.  Off: Éééés munka közben írogatok ide.  Sebaj ketten vagyunk ma csak az irodában, senki se fog megszólni. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 21, 07:59:34 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
|