Az biztos.

De ez még csak a felszín, ne tudd meg mi folyt itt pü.-ben.
Am most, hogy mondod a nagy kiborulásomban végül én is elfelejtettem neked boldog névnapot kívánni, szal

így utólag boldogat.
Húú emberek mi folyik itt gyöngyösön... xD Telóról kell néznem, hogy mi folyik itt.

Nem baj, itthon vok, most megkapja mindenki a magáét.

Szóval mivel van itt egy olyan, hogy fórumszabályzat, plusz ugye én is kulturált emberke vagyok, így előjáróban. Vegyétek úgy, hogy a beszédem tele van
ilyenekkelEz a videó így ki is teszi a beszédem felét kb. Ha unjátok belepörgethettek az eleje nem lényeges. Bár nem muszáj végighallgatni. x)
Na a másik fele... heo most mégis muszáj lesz kicsit megtudnod. Az a baj, hogy én nem vok ez a pm huszár fajta. A hsz-om már így is elég hosszú, de mi lesz még itt.
Am előre elnézést kérek mindenkitől aki érintett, végül is én nem lettem olyan ideges, viszont hanii nagyon is az lett, és ezt én nem hagyhatom ennyiben. Nem tudjátok, hogy felhúzta magát... Igazából én végig követtem az eseményeket, szal ha nem is mindenről szó szerint, de nagyjából tudok.
SzG a szüzes dologról is x)Szóval SzG te azt mondod, hogy mi túl komolyan vesszük ezt a családos topicot... Hát lehet, hogy így van, elsőre lehet nekem is ez volt a benyomásom, de tudod ebből itt komoly barátságok fonódtak.... Te mondod, hogy komolyan vesszük, miközben te nem tudsz annyit felfogni, hogy nem akarunk több gyereket. (aki nem tudná SzG megkért minek, hogy legyünk a szülei)
Annyit nem tudtál elmondani, hogy hány éve vagy, pedig hanii 10-szer megkérdezte, és azt is elmondta, hogy anélkül nem lehetsz a gyerekünk, mert idősebb nem lehet a fiatalabb gyermeke. Viszont te ködösítesz meg titkolózol, meg nekünk jobb ha kevesebbet tudunk rólad. Mi vagy te UFO, vagy doctor who??

Hanii nem tom hány pü.-n keresztül elmondta az érveket, mégse értetted meg. Mondott neked egy olyat is, hogy épp akartunk lassan megint gyereket, ezért volt aktuális Ayase kérése, viszont most szülte még meg épp, egyszerűen nem akarunk több gyereket. (Minagi meg Ritli-hime így is ki fognak engem nyírni

) Ergo a fiunk beelőzött a kérésével. 10 perc múlva Ayase kilép... hmm És vmi olyasmit mondott hanii-nak, hogy nem akar sz@rt keverni. Ezután hanii kap tőled egy olyan pü.-t, amiben van egy ilyen, hogy
Ha ő úgyis ki akarja tagadtatni magát akkor helyette mért nem mehetek én? *trollface*
. Hát én nem ilyennek ismertelek meg, nem is foglak gyanúsítani, de nekem ez ha más nem minimum furcsa.
Ayase te meg tudom, hogy közbe kaptál SzG-től egy pü.-t de ha valóban csak annyi az egész, amit olvastam, akkor az nagyon kevés ahhoz, hogy neked ki kelljen lépned. Az semmi. Ezért nem is értem a döntésed.... Mi az, hogy téged itt nem szeretnek. Mindeni szeret és elfogad. Azt mondtad többet nem írsz ide, de azért remélem olvasni még elolvasod, meg változtatsz a döntéseden, mert ez nekem nagyon magas. Ha már egyszer a gyermekünk lettél én nem akarlak így elengedni... Plusz anyu tényleg hót ideg volt.
Bocsi a személyeskedésért amúgy, mer van benne sztem xD De nem engedhetem, hogy a család szétessen, a feleségemet sem, hogy idegeskedjen. Az lehet, hogy komolyan vesszük, de kit érdekel? Jól van ez így

Egyébként hanii már nyugodt azt üzeni.