25 júl 17, 13:29:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 395 396 [397] 398 399 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 1057310 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5940 Dátum: 12 júl 30, 14:26:51 »

Na jól van kicsim, szeressük a békességet xD. Csak hát a namekok becsülete xD. Na jó nem nem gáz. Am ezek a másfél sorok most mindkettőtöknél húzósak szerintem.  Nyelvesít
Am ez e kép már teljesen rendben van ez megfelel nekem is. A nővéreedről meg találsz képet nem kell sztem sokat visszaolvasnod.

ui.: beírtál elém édes xd de ilyen is régen volt már, hogy beírjanak elém.  Nevet am nem hát ha azok a "gének" olyan dominánsak hát egye fene. Egyik gyermekem se akar namek lenni xD. Mindegy

nna azér ez már hogy ketten írtok be elém... A képet majd megnézem későb mer telóról mire megnézem még ötször írtok be elém
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #5941 Dátum: 12 júl 30, 14:30:26 »

Én én én én én én én én! Leszek Namek ! Bejött egy kép és nagyon megtetszett Nyelvesít Apa, rád ütöttem Nevet ^^

http://www.google.hu/imgres?q=namek&hl=hu&biw=1024&bih=667&tbm=isch&tbnid=TMrJpJAgCmMeLM:&imgrefurl=http://www.elfwood.com/~mandadragon/Leaping-Frog.er-namek.3480275.html&docid=0Kzv2_nXVwGQoM&imgurl=http://www.elfwood.com/fanq/m/a/mandadragon/leaping_namek.jpg&w=700&h=487&ei=DIwWUIibHM_MswaploGIAg&zoom=1

Bocsi hogy hosszú.. Nevet

Én a felső lennék szívesen :DD
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #5942 Dátum: 12 júl 30, 14:33:13 »

Csak apád meg ne sértődjön, hogy teljesen goblin vagy és nem hasonítasz egy namekre. Egyébként a goblinok és a namekok hasonlóak, szóval nincs gond. Nyelvesít A nővérkédről meg 1-2-3 oldal visszaolvasás után találsz képet. Nevet

Na ezt nem kellett volna. Nincs szerencsétek olvasom ezt a topicot pár napja és elérted, hogy visszaolvassak és meglássam azt 
amit szerettél volna ha soha nem látok meg:
miután csak úgy bejelentés nélkül összeálltál SzG-vel és megírtatok egy forgatókönyvet, ami lehet hogy nem éppen egy tisztességes filmről fog szólni, ki tudja milyen szerepet vállaltál el benne, ezenkívül SzG-vel miket csinálhattatok... És ezek után azt akarod hogy engedjelek el egy idegen bolygóra? ...Nem csináltunk semmit SzG-vel  A forgatókönyv is egész normális. A szerepet meg már mondtam. megtalálok valamit aztán egy pár perc múlva szívrohamban meghalok. Légyszi Mami M. Bogival ketten mennénk vagy megkérdezem még Sabakut is. (És SzG nem lesz ott) ....át... még gondolkozok rajta, de azért kérjük ki apád véleményét is, nehogy elhanyagoltnak érezze magát.  Mindenesetre ez egy megnyugtató tény, hogy SzG nem lesz ott..
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #5943 Dátum: 12 júl 30, 14:35:57 »

A nővérkém nem lehet ám akárki barátnője Ördögi  * Hősiesen kiáll*  Nem fogom engedni hogy elrontsd a pici lelkét Nevet  Megátkozlak a rám ruházott génekkel, és hatalommal ! ^^ Véged Nyelvesít
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5944 Dátum: 12 júl 30, 14:58:15 »

Fiam, örülök, hogy namek akarsz lenni, de ez a kép... A namekok megszégyenítése. ikszdé
SzG ez semmi mi csak féltjük a lányunkat. Ha láttad volna mi ment itt mikor megkértem hanii kezét... ikszdé engem szó szerint el akartak tenni láb alól, sőt STM gyakorlatilag a fejemen kivételével megevett. Még szerencse, hogy tudok regenerálódni. Ha azt láttad volna, ez semmi lenne.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #5945 Dátum: 12 júl 30, 15:02:12 »

Akkor keress nekem képet... Én nem találok Nevet Valahogy nem sikerül soha jó képet tzalálnom csak Deidaráról xD Nah akkor hajrá papus, keresgélj. :DDD ^^   Ja igen: Ha sikerült linkeld be ide:D
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #5946 Dátum: 12 júl 30, 15:13:03 »

Na jó jobb ha nem reagálok semmit.
drszabi: Küldtem egy PÜ-t.
AyaseAkami: Neked ki volt a régi avatárodon? Amúgy én vagyok a Doktor! Mért hiszi mindenki, hogy gonosz vagyok?  Ördögi Amúgy az átok nem hat rám.  Nyelvesít
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #5947 Dátum: 12 júl 30, 15:17:25 »

Haku volt a régin. De volt már Orochimaru, (Fiatal, és Chibi is) Deidara (Sima és Chibi is) Sőt volt már Chibi Sasori is. Ennyi =)

Dehogynem hat az átok. Mindenkire hat. Hallod? Mindenkire!!! *Őrült*
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #5948 Dátum: 12 júl 30, 15:20:55 »

Az időlordok kivételek. ha mégis hatna akkor egy zsebórába zárnám a tudatom azon részét. vagy pedig leugranék egy épületről, meghalnék és végül regenerálódnék. A regenerálódással minden sejtem újra éled és így nem hat rám.  Nyelvesít Az aváidra meg nem emlékszem már de mindegy csak azt hittem, hogy...
Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #5949 Dátum: 12 júl 30, 15:25:53 »

Nem éled túl * Sasori őrült arca* Az én átkom anyától van! mindent elpúsztít! Akármit teszel én nyerek *Deidara őrült arca*  Nem fogod 3 percnél tpvább bírni! Én nyerek! Nem te! Nem vaszítek! Ez művészet * Őrült kacagés* *Sasori őrült arca*
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5950 Dátum: 12 júl 30, 15:36:35 »

SzG tudom, tudom, hogy küldtél, de én is küldtem haniinak. Msn-en még nem beszéltünk, most meg nincs fenn x) de am már vmit beszéltünk róla. Majd ha most legközelebb fel ttud jönni, akkor sztem megkapod azt a pü.-t. Habár lehet volt/van msn-en, de én így telóról nem néztem még fel, majd mindjárt megnézem.

Fiam te meg relax, relax. ikszdé
Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #5951 Dátum: 12 júl 30, 15:42:24 »

Nincs RELAX! Ez művészet,hm! Nincs olyan hogy nem megy! Nincs!!!!! Csak én vagyok! És az átok! És nyerek! Senki ellen nem veszítek! Én nem! * Deidara őrült nagyon őrült arca!) ÉN NYEREK! Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5952 Dátum: 12 júl 30, 15:46:24 »

AyaseAkami!

A továbbiakban egy fokkal több értelmet kérnék a hozzászólásaidba.

Moderátor
Naplózva
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #5953 Dátum: 12 júl 30, 15:47:44 »

Ohm Sorry! De a művészetemnek nem szab határt semmi Nyelvesít Max egy tiltás... Na jó. Leszokok  Deidara stílusáról Nyelvesít

Akkor: Sushá, sushááá! Nyelvesít Relax.. Apa: Küldj képet hogy nézzek ki :'D
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5954 Dátum: 12 júl 30, 17:13:37 »

SzG, ha nem szerettem volna hogy elolvasd azt, akkor nem is írtam volna le és nem is küldtem volna el nyilvánosan. Pojén Sőt, nagyon örülök hogy megláttad. Legalább mostmár tudod, hogy mennyire féltem a kislányomat a hímnemű lényektől, és hogy a jövőben óvatosan bánj vele, de egyenlőre örülnék ha csak barátok lennétek... Tudom, lehet hogy szigorúnak tűnök, de igazából ez tényleg semmi ahhoz képest, amit én éltem át. Lina örülhet, hogy nem csukom őt is abba a zárdába, ahol én ültem évszázadokon keresztül. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 395 396 [397] 398 399 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins