Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5985 Dátum: 12 aug 03, 17:06:07 » |
|
Köszi mindekinek. Szülinapomat démoni hírnevemhez méltóan, a Csodák Palotája nevű műintézménben töltöttem, miben az átlagéletkor ugyan 9 év, de csak azért ott, mert a Szöcskevárba már nem engedek volna be(átlagéletkor 4 év). A másik alternatíva a piszkosul berúgás lett volna, de ez önmagában is snassz, ráadásul ha mindenki így tölti a 15. szülinapját, majd pont én teszek így. Mini, asszem tudod mi jut eszembe rólad és a képküldésról
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #5986 Dátum: 12 aug 04, 10:39:08 » |
|
Kicsit késve, de Boldog születésnapot Sabaku-sama! És ezúton megkérdezném, hogy mikor megyünk megint együtt vadászni?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5987 Dátum: 12 aug 11, 12:18:22 » |
|
Sziasztok, Nem olvastam vissza, ezért bocsássatok meg. Igazság szerint csak azért ugrottam be, hogy ELŐRE is, a kedves, szerető férjemnek Boldog születésnapot kívánjak, mert ahogy eddig se voltam a fórumon, szerintem egy ideig megint nem leszek, de nem akarom kihagyni a férjem születésnapját ezért itt most előre is felköszöntöm. (Mielőtt valaki fel akarná utánam köszönteni ma, neki csak augusztus 11.-én lesz:D) Nagyon Boldog Születésnapot én kis férjem, heo!  Apa, boldog szülinapot, nagyon sok legyen még!  Köszönöm nektek!  Egyébként úgy néz ki, hogy nem csak az én kis feleségem, de én sem leszek túl aktív. Mondhatni nyaralni megyek. Szóval amíg nem vagyunk addig semmi cincogás ne legyen! Kis rosszaságok.  Szerk.: Nahát, 400 oldal, nem semmi. Szerk. SECANDO: Mivel nem lenne másfél sor, így... Köszönöm hanii!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 12, 13:40:06 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5988 Dátum: 12 aug 12, 13:14:59 » |
|
Az a helyzet, hogy tegnap nem tudtam köszöntést írni mivel úton voltunk, előtte meg sz~rakodott a telón a net, úgyhogy pótlom. Jobb később, mint soha. Boldog szülinapot heo!!!!  *Pezsgőnyitás, fülhúzás*
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #5989 Dátum: 12 aug 12, 19:01:36 » |
|
Anya apa én nem akarom elkiabálni a dolgot, de úgy láttam, hogy Ayase aláírásásban, megint ott vagytok ti én és a nagyiék is  Lehet, hogy tényleg visszajön? Ha igen ugye visszafogadjátok  Olyan jó lenne 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5990 Dátum: 12 aug 12, 19:03:37 » |
|
Oh, elfelejtettem. Igen visszajövök  Közben meggondoltam magam, és váltottam, megbeszéltem anyáékkal. Remélem meglepi ként ért ^^Amúgy azthittem elmondták =))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #5991 Dátum: 12 aug 12, 22:56:05 » |
|
Ez esetben üdv újra a családban, AyaseAkami! Utólag is Boldog születésnapot heo!!  És ha már itt járok, rákérdezek: jó múltkorjában szó esett egy újabb családi partiról. Kérdésem, hogy ez mikor lenne illetve hol? Megint egy piknik lenne vagy egy olyasféle bál, amit Sevanna rendezett? :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5992 Dátum: 12 aug 12, 23:12:45 » |
|
Eh?  Tékozló gyermek?  Utólag is nagyon köszönöm! Igazából ezt nem tudom, össze kellene kapni a társaságot, ehhez kellene némi szervezői (tia...) készség, vagy inkább munka, aztán meg idecsődíteni a punnyadó népséget. Ami biztos, hogy én nem leszek itt holnaptól egészen szeptemberig, szóval tőlem azt szerveztek amit akartok. De, ha jól emlékszem, akkor te és a férjed avagy az én fiam sem tartottatok még házavatót, vagy valami fogadást ahol, mint házastársak mutatkoztok. Annyit tudok mondani, hogy legyetek kreatívok, én mentem az erdőbe.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #5993 Dátum: 12 aug 12, 23:28:13 » |
|
Én is szeretnék igy utólag Boldog szülinapot!!  Kívánii Sabakunak!És egyben elmondom hogy én lettem hanii-sama új tanítványa, sziasztok! 
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5994 Dátum: 12 aug 13, 07:20:34 » |
|
Dejó! Te is bennt vagy =) Utólag is, sajnálom, elkéstem: boldos Szülinapot Sabaku és Heo-nak! Remélem még sok lesz >.< http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuINesztek >.<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 11:19:52 írta AyaseAkami »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #5995 Dátum: 12 aug 13, 10:48:11 » |
|
Igen, én is bent vagyok a drága anyukád tanítványaként  Szüleim még nincsenek, de biztos azok is lesznek majd 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5996 Dátum: 12 aug 13, 10:52:13 » |
|
Nekem először anya volt a mesterem, tudtad?  És utána megszült ^^ Biztos lesznek szüleid, jó fej vagy  Ha más nem, majd kerítünk neked ^^ De már bennt vagy, úgyhogy  ..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 11:19:42 írta AyaseAkami »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #5997 Dátum: 12 aug 13, 11:04:06 » |
|
Komolyan??, nem is selytettem  , hát én csak várok hogy esetleg valaki majd felkér, de nem sijettetem a dolgot, egyelőre elvagyok mint az egyik legnagyobb démoni anyuka tanítványa 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 11:41:20 írta Hiname Shion »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5998 Dátum: 12 aug 13, 11:11:28 » |
|
Shion majd a másfél soros szabályra figyelj légyszíves.^^" Az kéne még hogy kicsapjanak.  Hát szülőt is könnyen lehet keríteni, bár tudtommal még mindig úgy van, hogy szülő kéri fel a gyereket. Vagy idő közben megváltozott ez a szabály? xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5999 Dátum: 12 aug 13, 11:37:16 » |
|
Akamival nekem semmi rokoni kapcsolatom, ezt most kijelentem. Bár lehet jó lesz dísznek a kandalló fölé. Hello, Shion, és utólag is kösz. De se lytettem? 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|