25 márc 13, 21:55:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 399 400 [401] 402 403 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 885085 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
AyaseAkami
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6000 Dátum: 12 aug 13, 12:37:44 »

Különben meg, dehogy nem van kapcsolatunk. Valamni jó távoli rokoni kapcsolatban élünk Nevet Ha anya Cousinja vagy, akkor nekem a valami távoli nemtudom én milyen rokonom vagy. Ennyit erről ^^
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6001 Dátum: 12 aug 13, 16:04:59 »

"Nem van"? Pedig azt hittem legalább a magyartot töröd kicsit xD
13 évesen már meg kéne tudnod nevezni az alap rokoni kapcsolatokat, nem? Elvileg az unokaöcsém vagy, de gyakorlatilag mindenki azt tekinti rokonának akit akar, így semmi közöm hozzád.

Haniim, ha már befogadtat házikedvencnek ezt az izét, akkor verj már egy kis értelmet a fejébe ikszdé Elősnek pl. magyarázd el neki, hogy az anyám testvérének a kölyke az unakatesóm. Egy fél óra munkát megéri belefektetni.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 16:06:17 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #6002 Dátum: 12 aug 13, 16:11:56 »

Dehogy nem VAN ! Szóval:

Dehogynem, van kapsolatunk. Kifelejtettem a vesszőt meg a szóközt. Siettem mert én nem csak gépezek ^^. Azért átláthatnád a dolgokat  smirksweat Különben meg, áhh mindegy, úgyis csak belekötnél másra nem vagy jó. Nem vagyok házikedvenc, ne hasonlíts magadhot. Kis papucs állat.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 16:14:50 írta AyaseAkami » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6003 Dátum: 12 aug 13, 16:14:58 »

Ugyan-ugyan, ha már egy család vagyunk, viselkedjünk is úgy mint egy család. Nevet Ha meg nem megy, majd a közös vacsorákon mindketten az asztal 2 végén fogtok ülni. Nyelvesít
Mindegy, kicsim figyelj jobban oda a mádzsár nyelvre, meg a tartalmas hozzászólásokra, Hellchanom te meg ne kötözködj annyit. x'D
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #6004 Dátum: 12 aug 13, 16:16:52 »

Nem vagyok annak a rokona, aki kijelentette, hogy mindenki azt fogad el rokonként akit akar. Akkor nekem meg nem a rokonom ^^. Én csak gondoltam nem haragítom magamra törperőst, de ha akarja. Annyira utálom az embereket. Már megint bebizonyosodott.

Nem kérek abból a vacsiból amin ő is jelen van.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6005 Dátum: 12 aug 13, 16:19:16 »

Mi az hogy ne kötözködjek?:O Lényegében ez itt a dolgom. Szítani a feszültséget. Na meg majd pont kihagyom az alkalmat, ha egy ilyen gyépés is megjelenik itt. Úgysem fog sokáig élni, ha megtalálja és megeszi az utolsó sor csokit a szekrényben, mikor STM a közelben van. Ha meg kinyírja, addig nem mindegy, mit csinálok vele? Rég szórakoztam már úgy is.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #6006 Dátum: 12 aug 13, 16:22:55 »

Nono a fiamról beszélsz. Ohh My God Egyébként felőlem szíthatod a feszültséget, csak ne az én gyerekeimmel. Nyelvesít Nem muszáj jóban lennetek csak ne öljétek meg egymást. Ayase Hellchan meg jóarc egyébként, csak hát istenem, ő is egy démon, méghozzá a démon nagyúr tanítványa is egyben. Vérében van a gonoszkodás. Ördögi
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #6007 Dátum: 12 aug 13, 16:26:39 »

Komolyan nem érdekel egy ilyen mezei démon.  Nem fogok vele se kijönni, sőt nem is akarok vele egy helyiségben lenni. Úgyis mindenki utál Nem mindegy? Különc démon vagyok, de jobb értelemben mint  ez a... Inkább nem szólok. Most jöttem vissza, és már megbántam. Mindig kifogok olyat, aki arra pályázik hogy kidobjanak, vagy egyszerűen csak paraszt.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6008 Dátum: 12 aug 13, 16:29:27 »

Ja, hogy ő nem a lányod? Bocsáss meg, ezt fel kel dolgoznom xDD Na meg hogy tudtál egy ilyet összehozni? Most akkor Lina van a férjedtől vagy ez az izé? Mert nem lehet egyikük ennyivel selejtesebb, mikor minkét szülő stimmmel ikszdé Vagy a tied egyáltalán? Kérlek mondd hogy adoptált. Most is, mi az, hogy 'jobb' értelemben démon? Vagy paradoxon-party van, és csak nekem nem szóltak?

/Na meg lassan tölti a Darker than blacket, addig is elvagyok valamivelxDD/
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #6009 Dátum: 12 aug 13, 16:33:25 »

Héhéhé itt senki sem pályázik arra hogy kidobjanak. smirksweat Bemagyarázod magadnak. És szerintem fejezd be a durcizást és a kiközösítéses dolgaid, inkább élvezd az ittlétet, és ha nem tetszik, ne foglalkozz Hellchannal. És ez fordítva is igaz. Tekintsd úgy, hogy nincs is itt. Nevet
Igenis Szabi2-től van, ő nem kérdéses úgy mint anno Lina. :'D Szegénykém még fiatal kezdő, ne bántsad.
Bár most szépen visszakapom a dolgokat, amikor régebben én piszkáltalak gmannel. ikszdé
Naplózva

Szeretet
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6010 Dátum: 12 aug 13, 16:40:49 »

Okos vagy, gyorsan rájöttél ikszdé Na meg dzsímen is mennyivel jobb már ennél a... gyereknél?
Lina legalább tud magyarul, és a démon fogalmával is tisztában van kb. Ez meg. Hogy szedted fel? De komolyan érdekelne. Egy nemesi vérből származó démonnak hogy jut ilyen eszébe?xDD Persze ha trollkodásnak szánod, akkor le a kalappal. KomolyanXD
Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #6011 Dátum: 12 aug 13, 16:43:37 »

Immáron, akkor újra, hogy mindenki boldogságosan nagyon jól legyen, kilépek. Már így is a visszalépésemmel valakinek szemet szúrtam, és van akit szimplán idegesítek, már a jelenlétemmel is. Persze hogy nem a TI hibátok, véletlenül sem. Még a legvégső esetben se emésszétek magatok. Mert az én hibám, nem kellett volna olyan tévhitbe ringatnom magam, hogy egy elit társulat befogad. Kellett nekem előre is a szivárvány alatt sétálni. Ha nem lennék ilyen elviselhetetlen, akkor talán még jó is lenne. Így aztán végképp rossz, mert nem tudok HOZZÁTOK igazodni. Mert erre nem vagyok képes, mint egy izé. De majd biztosan lesz egy nagyon okos, aranyos, nagy gyerek, aki majd átveszi a helyem. Ja nem... MErt még az is hülye..
Ennyit erről. Leszűrtem mait akartatok, és kiírtam.

Immáron úja kilépek, és nem kell itt a jaj de ciki, mert tudom hogy az vagyok.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6012 Dátum: 12 aug 13, 17:14:18 »

Arcom kb amikor visszaolvastam ebben a témában..

Skacok, azért durva ami itt megy.

Elit társulat? WUT?

Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6013 Dátum: 12 aug 13, 17:32:46 »

szerk: Aes, te honnan az úristenből szeded ezeket a hangulajelzőket?xDD Már tényleg érdekelne. Vagy csak úgy felszeded őket az internetes bolyongásaid alatt?

Elit társaság? Vétéef!? Akkor én meg mi a francot is keresek itt? Vagy eltévesztettem a témát?:O
Hogy Akami itt van-e, vagy sem, számomra tökéletesen érdektelen, bár itt az embereknek(?) általában van jó adag humorérzékük. Szmálylival(^^) is már 58x sértjük halálra egymást, ha komolyan vesszük a másikat. Ha játssza a sértett királylányt, azzal magának tesz keresztbe, nekem nem fáj miatta a fejem.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 17:50:55 írta Sabaku » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6014 Dátum: 12 aug 13, 18:02:39 »

ikszdé Hát Aes most én is elnyomtam egy-két facepalmot. Nevet

Asaye, Sabaku csak húz. Nevet Ne foglalkozz már ilyen apróságokkal, ha ennyi miatt megint kilépsz, akkor tényleg hülye vagy. ikszdé És ez nem barátok közt, meg vmi szappanopera nem fogsz kétnaponta be ki lépegetni. Szóval úgy gondold meg, hogy ki akarsz-e lépni.
Ezt most tisztáznom kellett. ikszdé Amúgy meg relax relax.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Oldalak: 1 ... 399 400 [401] 402 403 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins