25 máj 20, 14:23:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 396 397 [398] 399 400 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 962915 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
AyaseAkami
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5955 Dátum: 12 júl 30, 17:16:21 »

A mama tudta ám a fegyelemnek megadni a módját Nyelvesít Igazán kedves asszonyka Nevet Te meg anyu, kapd össze magad, és ne engedd a nencinek hogy átvágják Nyelvesít Ilyen fiatalon ne kövesse el azt a hibát mint te... Hogy még csak 2000 voltál mikor házasodtál .. Nevet
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5956 Dátum: 12 júl 30, 17:27:36 »

Mi az, hogy én hibát követtem el? :O Komolyan mondom, mind ellenem vagytok? xD Nem voltam én olyan fiatal, amikor házasodtam. Tudod milyen sokat kellett rá várnom? Teljesen más jelöltek is voltak ám apád előtt, csak nem valósult meg a dolog a zárda miatt. Persze, Lina nyugodtan várhat még, nem kell ám elsietni a dolgokat. Agyon is csapom, ha házasodni készül a hátam mögött. Elseggel
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5957 Dátum: 12 júl 30, 17:31:02 »

Hát köszönöm szépen. Hibát. Hibát követett volna el azzal, hogy hozzámjött hmm.. Kicsim te mond, hogy nem így gondolod. ikszdé
Am meg te nem tudod, én se am csak hallomásból, de anyu már korábban is megházasodhatott volna. De hát megvárt engem Ez... hülye Szeretet Ámor

most örülök, hogy beírtál elém. Azért mondom xDD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #5958 Dátum: 12 júl 30, 18:57:05 »

Hé... Mi folyik itt? Miért beszél mindenki a házasságomról? Csak én nem értem? Öcsikém nyugi-nyugi... Aes bácsi mérges lesz(meg én is). Nem fog megrontani, egész jó fej Nevet Egyedül talán abban ronthat meg, hogy megszeretteti velem a Garfieldot...
Amúgy ha az öcsém namek akkor én lehetek goblin?

Anyu Apu, hogyan ismerkedtetek össze?
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5959 Dátum: 12 júl 30, 19:06:00 »

Jajj nem figyeltem, de am a táblát nem direkt raktam. ikszdé mondjuk így telóról el se tudom olvasni mi van oda írva. De nem direkt volt.

Fiam, elfelejtetem itt mondani neked közbe, hogy nem kerestem képet, telóról még érdekes is lenne. De amúgy ne legyél namek, lina te meg ne legyél goblin, ilyen köztes izé megeszi. Te ninpha vagy, ayase neked meg a 2: kép asszem az olyan köztes volt tán.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5960 Dátum: 12 júl 30, 19:19:57 »

Ja tényleg én nimfa vagyok... Apa mi is van ezzel a házasság dologgal? És szívesen hallgatnék törtténeteket arról, hogy hogy házasodtatok össze Mosolyog
Amúgy akkor most Szg, hogy és miként fog csatlakozni?
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5961 Dátum: 12 júl 30, 19:38:26 »

Ez így nem jó, és akkor a 3. gyerekünk (ha lesz) az mi lesz? Sonka? ikszdé
Lina, drágám, semmi nincs a házasságoddal, nem kell ám foglalkozni még ilyenekkel. Egyébként ha valaki nagyon kíváncsi a házasságunkra, az visszakeresi. Nevet Na de lássátok nem vagyok gonosz (annyira) itt jelentettük be az eseményt, és itt vannak a következmények, meg még itt is, és itt már vége minden bonyodalomnak. Nevet Huhh, 7 percbe telt, most aztán kérek egy kis vállveregetést gyerkőcök. Durci
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #5962 Dátum: 12 júl 31, 06:50:28 »

Üdes vad anucika ^^ *Megveregeti vállát*

Akkor én köztes izé leszek. Lina nővérem: Nem akarlak magamra haragítani...Viszont: Átok! xd Nyelvesít Akkor is sikerülni fog Nevet
Gonosz az a bécsi...Mindenki tudja xd.
Amúgy meg: Lehet a szolgád xd az tökéletesen megfelel mindenkinek :'D. Garfield? Sponge Bob! Nevet

Keine Gefield katze xd
Naplózva
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5963 Dátum: 12 júl 31, 08:56:17 »

Öcsikém mik nem jutnak eszedbe Nyelvesít Emlékszem amikor még újjonc kisdémon voltam én is meg akartam ölni STM-et, mert azzal vádolta anyuékat, hogy nem vagyok törvényes gyerek(de nyugi az vagyok). Az akcióból annyi lett, hogy mivel a mesterem elfoglalt így STM-el edzek a Marson, Ő csokit zabál miközben én gyakorlom a különféle átkokat(amúgy egész jól haladok Nevet). Szóval amíg nem tanultál eleteg inkább hagyd az idősebbeket magukban zsörtölődni Nevet

Ügyes voltál anyu kacsint
Naplózva

Mester~tia-sama bow
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #5964 Dátum: 12 júl 31, 10:30:07 »

Sziasztok!!!

Üdvözlök minden régi családtagom.

Bejelenteni valóm van:

Kilépek. Nem szeretnék továbbra is a családban tartózkodni személyes okok miatt. Akinek további kérdezni valója van efelől, az bátran írjon pm-et.  Szeretném ha mindenki törölne az aláírásából mintha nem lettem volna. Köszönöm.

További bejelenteni való: Hiányzni fogtok   bye bye

Innentől nem írok ide többet, ebbe a topicban, és nem szeretném ha valaki is firtatná itt.

további szép napot: Yasu
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5965 Dátum: 12 júl 31, 10:47:12 »

Én meg akkor már közlöm a dolgokat: rohadtul elegem van!
Nem terveztem hogy ide írom nyilvánosan a család életébe, de igen, ez már ide való.
Eleinte én még tűrtem, magyarázkodtam. De miután a fiam bejelentette, hogy tagadjam ki a családból, már nagyon felkaptam a vizet. Kimondhatatlanul ideges lettem. Valószínű megy valami összeesküvés a hátam mögött, és ez zavar. Értse már meg mindenki: Ha én egyszer azt mondom hogy nem, akkor nem!!! Nem értem, mi nem érthető. El kell fogadni a tényállást. Nem vállalok több gyereket, elég nekem 2. Egyenlőre. Nem fogok orrba-szájba gyereket vállalni. És most, miután a fiam kijelentette hogy kilép, így Lina egyke maradt, most közlöm: ezentúl mindenki igazodjon már a család szabályzatához, és a szülők kérjék fel a gyerekeket!! Én több felkérést gyerektől nem kérek!! Ha akarok valakit gyereknek, majd írok PÜ-t, ha akarja akkor elvállalja, ha nem, akkor én elfogadom a döntést. De mégegyszer hangsúlyozom: NEM kérek szülőfelkérést!!
Tudom, aki nem tud a háttérben zajló dolgokról, annak kicsit zavaros lehet a dolog. De értsétek meg, még a fiamat is elvesztettem.. Johhny Depi És nagyon ideges vagyok. És inkább hallgattam volna anyámra és maradtam volna a zárdában. Sír
Naplózva

Szeretet
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5966 Dátum: 12 júl 31, 11:08:09 »

Anyu az öcsém, az öcsém elment Sír Nyugi mami, nem lesz remélem több ilyen bonyodalom. Apu szerintem szükségünk lenne egy csöndes családi hétvégére. Anyunak, meg nekünk is ki kéne pihenni ezt a dolgot Szomorú
Naplózva

Mester~tia-sama bow
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5967 Dátum: 12 júl 31, 11:27:12 »

Ne félj Lina drágám, anya megoldja a dolgokat, nem véletlenül csörrrgedezik démoni vér az ereiben. Pojén Ja, és ne akard hogy apád gép közelbe kerüljön, mert azt hiszem kő kövön nem fog maradni. Hümm-hümm Most már kissé lenyugodtam, sajnos egyke lettél, és ha nem haragszol akkor egy darabig az is maradsz, amíg apáddal fel nem kérjük a következő testvéredet..
Naplózva

Szeretet
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5968 Dátum: 12 júl 31, 13:08:39 »

Micsoda családi dráma bontakozott itt ki. ikszdé Ezek a mai fiatalok... Nyelvesít

Utólag is köszönöm mindenkinek aki gondolt rám! Mosolyog (Bár nem ünneplem. Egyébként igen hanii, akkor van. Mosolyog)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5969 Dátum: 12 júl 31, 15:20:11 »

Az biztos. Nevet  De ez még csak a felszín, ne tudd meg mi folyt itt pü.-ben.
Am most, hogy mondod a nagy kiborulásomban végül én is elfelejtettem neked boldog névnapot kívánni, szal ikszdé így utólag boldogat.

Húú emberek mi folyik itt gyöngyösön... xD Telóról kell néznem, hogy mi folyik itt. Nevet Nem baj, itthon vok, most megkapja mindenki a magáét. ikszdé
Szóval mivel van itt egy olyan, hogy fórumszabályzat, plusz ugye én is kulturált emberke vagyok, így előjáróban. Vegyétek úgy, hogy a beszédem tele vanilyenekkel
Ez a videó így ki is teszi a beszédem felét kb. Ha unjátok belepörgethettek az eleje nem lényeges. Bár nem muszáj végighallgatni. x)

Na a másik fele...  heo most mégis muszáj lesz kicsit megtudnod. Az a baj, hogy én nem vok ez a pm huszár fajta. A hsz-om már így is elég hosszú, de mi lesz még itt.
Am előre elnézést kérek mindenkitől aki érintett, végül is én nem lettem olyan ideges, viszont hanii nagyon is az lett, és ezt én nem hagyhatom ennyiben. Nem tudjátok, hogy felhúzta magát... Igazából én végig követtem az eseményeket, szal ha nem is mindenről szó szerint, de nagyjából tudok. SzG a szüzes dologról is x)

Szóval SzG te azt mondod, hogy mi túl komolyan vesszük ezt a családos topicot... Hát lehet, hogy így van, elsőre lehet nekem is ez volt a benyomásom, de tudod ebből itt komoly barátságok fonódtak.... Te mondod, hogy komolyan vesszük, miközben te nem tudsz annyit felfogni, hogy nem akarunk több gyereket. (aki nem tudná SzG megkért minek, hogy legyünk a szülei)
Annyit nem tudtál elmondani, hogy hány éve vagy, pedig hanii 10-szer megkérdezte, és azt is elmondta, hogy anélkül nem lehetsz a gyerekünk, mert idősebb nem lehet a fiatalabb gyermeke. Viszont te ködösítesz meg titkolózol, meg nekünk jobb ha kevesebbet tudunk rólad. Mi vagy te UFO, vagy doctor who?? ikszdé

Hanii nem tom hány pü.-n keresztül elmondta az érveket, mégse értetted meg. Mondott neked egy olyat is, hogy épp akartunk lassan megint gyereket, ezért volt aktuális Ayase kérése, viszont most szülte még meg épp, egyszerűen nem akarunk több gyereket. (Minagi meg Ritli-hime így is ki fognak engem nyírni ikszdé) Ergo a fiunk beelőzött a kérésével. 10 perc múlva Ayase kilép... hmm És vmi olyasmit mondott hanii-nak, hogy nem akar sz@rt keverni. Ezután hanii kap tőled egy olyan pü.-t, amiben van egy ilyen, hogy
Idézet
Ha ő úgyis ki akarja tagadtatni magát akkor helyette mért nem mehetek én?  *trollface*
  . Hát én nem ilyennek ismertelek meg, nem is foglak gyanúsítani, de nekem ez ha más nem minimum furcsa.

Ayase te meg tudom, hogy közbe kaptál SzG-től egy pü.-t de ha valóban csak annyi az egész, amit olvastam, akkor az nagyon kevés ahhoz, hogy neked ki kelljen lépned. Az semmi. Ezért nem is értem a döntésed.... Mi az, hogy téged itt nem szeretnek. Mindeni szeret és elfogad. Azt mondtad többet nem írsz ide, de azért remélem olvasni még elolvasod, meg változtatsz a döntéseden, mert ez nekem nagyon magas. Ha már egyszer a gyermekünk lettél én nem akarlak így elengedni... Plusz anyu tényleg hót ideg volt.
Bocsi a személyeskedésért amúgy, mer van benne sztem xD De nem engedhetem, hogy a család szétessen, a feleségemet sem, hogy idegeskedjen. Az lehet, hogy komolyan vesszük, de kit érdekel? Jól van ez így ikszdé
Egyébként hanii már nyugodt azt üzeni.  Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 396 397 [398] 399 400 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins