hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5925 Dátum: 12 júl 28, 20:59:22 » |
|
Na valaki hogy bedurcizott hogy elfeledkeztünk róla.  Vagyis én nem.  Jó Kallen-chan, a te urad biztos chipendale-kedik neked esténként, az enyém ilyeneket nem szokott.  Egyébként a veszélyes hely jó gondolat, valami fekete lyuk közelében? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5926 Dátum: 12 júl 29, 12:55:57 » |
|
Anya ne mondd Múltkor mikor rázok nyitottam nem fogadott szép látvány.... Apán csőnadrág volt >.< Méghozzá zöld! A piros bőréhez nem illett.. Mintha nyakon hányta volna a karácsony xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5927 Dátum: 12 júl 29, 13:15:49 » |
|
Nekem ez magas xD. Anyu nemigazán vágja mik azok a namekok, ami elég szomorú, de te? Most nem vagyok benne biztos, mert végül is van bennem piros, de azért én magam is elég zöld vagyok. Mondjuk ez a cső nadrág... Na neee. Nem szívtál be fiam?  Én egy gentleman vagok.  ui.: ja a mostani avámból indultál volna ki.  majd ha hazamegyek megmutatom neked a valódi formám, vagy ha beirod googleba, hogy piccolo akk látsz nagyjából egy képet rólam. Azt meg hát igen meg kell tanulnod, hogy hozzánk este ha benyitol... Annak nem biztos, hogy jó vége lesz. Még ha vmi csőnadrágot is láttál most, amit furcsálok... Akkor is örülj, hogy nadrág volt egyáltalán rajtam. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 29, 13:35:48 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5928 Dátum: 12 júl 29, 13:57:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #5929 Dátum: 12 júl 30, 10:45:20 » |
|
Szió öcsikém  Üdv a családban  Ezen a héten van netem szóval fent leszek néha, de inkább a Balatonnak szentelem ezeket a napokat is  A piknik terven gondolkozom még egy kicsit 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5930 Dátum: 12 júl 30, 11:34:45 » |
|
Cija nenci *-* Mostanában mindig elmész... És lekoptatsz... Én meg maradhatok otthon, és beszélgethetek Orlando Blummal a fészbukon xD Miééértt???  Ha megint Carlos és Roshalinda szerelmét elemzed megmondom: Bonyolult xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5931 Dátum: 12 júl 30, 13:08:20 » |
|
Nem tudom, apád mitől lett piros, lehet hogy rosszkor... na mindegy hanyagoljuk a témát.  Amúgy nem tudom milyen csőnadrágról beszélsz, apád nem szokott olyat hordani, ő latex gatyát visel.  Egyébként mit nyitogatsz te be a hálóba, maradj csak szépen a saját szobádban.  És azt a linket nem ártott volna rövidebb formában beírni édesem. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5932 Dátum: 12 júl 30, 13:53:19 » |
|
Mi az, hogy lehet, hogy rosszkor? Mi az, hogy latex? Ti viccet akartok csinálni belőlem? Láttál te már namekon latexet? Am ezt a lehet rosszkor dolgot komolyan nem vágom.  Fiam, ezt sem nem vágom. Két zöld lényből (én is mint namek és az anyád is mint goblin) hogy lett egy sötét varázsló? Vmi jobbat is kitalálhatnál. Bár a sötét mágia az szerves része a családnak anyai ágodról, de anyu pont nem ért annyira az ilyenekhez x)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 30, 13:57:24 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5933 Dátum: 12 júl 30, 13:59:51 » |
|
Naniiiiiiiiii?? Mi az hogy "anyu pont nem ért annyira az ilyenekhez"?? Igenis nagyonis értek hozzá!  Sokat gyakoroltam azóta, és hála anyámnak és Lille-senseinek, már sokkal jobban megy a varázslás, és már a tanítványaimnak is sok tudást átadtam.  Te meg itt leszólsz engem. Azt a rosszkort meg majd msn-en kifejtem. xD Egyébként tényleg kitalálhatnál valami jobbat is, az én fiam nem lesz egy yu-gi-oh szereplő. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5934 Dátum: 12 júl 30, 14:10:17 » |
|
Áh sejthettem volna, hogy olyan. A másikért meg bocsánat na. Gomen. De egyébként ezt a latexért kaptad x). Am erről jutsz eszembe, hogy tanítványaid. Fiam, neked még mindig hanii vankiírva mesternek, pedig ő nem lehet. Nem ártana egyébként egy mester, de nem lehet az anyu. Meg akkor már legalább exódia lennél.  nem am zöldnek kéne lenned, meg vmennyire azért a nővéredre is hasonlítani kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5935 Dátum: 12 júl 30, 14:11:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5936 Dátum: 12 júl 30, 14:14:03 » |
|
Akkor ne a google linkjét másold be, hanem a kép URL-jét. De ez már jobban tetszik. *-* Ez egy goblin? *-* Jajj drágám ne kapd fel a vizet, az a latex nem volt komoly. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5937 Dátum: 12 júl 30, 14:15:58 » |
|
NBembaj. Goblin, goblin..  Igen ez az  Mivel ennél szebbet nemtaláltam, gondoltam ezt választom ki =) Hivatalosan is ez leszek én ^^ Mutassa nővérkémről képet:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5938 Dátum: 12 júl 30, 14:20:03 » |
|
Csak apád meg ne sértődjön, hogy teljesen goblin vagy és nem hasonítasz egy namekre. Egyébként a goblinok és a namekok hasonlóak, szóval nincs gond.  A nővérkédről meg 1-2-3 oldal visszaolvasás után találsz képet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5939 Dátum: 12 júl 30, 14:23:48 » |
|
|
|