24 nov 16, 04:29:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 387 388 [389] 390 391 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814900 alkalommal)
0 Felhasználó és 142 vendég van a témában
Lina Lisana
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #5820 Dátum: 12 jún 07, 21:22:35 »

Nagyapa ha betévedsz akkor üzenem, hogy igyekszem nem noob lenni Nevet
Az nem lehet, hogy anyu meglepetésnek szánt ezért valami démonmágiával eltakarta apu szemét, hogy ne lássa, hogy terhes? Gondolkozik
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #5821 Dátum: 12 jún 07, 21:34:23 »

Anyánknak van aktája mindenkiről? :O Én azt hittem, hogy heo vezet mindenkiről jegyzeteket. Nevet
Már kb 100x el lett mondva. Látod nem is figyelsz rám. Büdös kölke. Durci

Unokám jól leírtad hogy mi vagy de az lemaradt a végéről, hogy "démon ősökkel" vagy "akinek démonvér folyik az ereiben" Nevet vagy valami ilyesmi kacsint Ne tagadd meg a származásod Nevet
Apád már csak ilyen gonosz. :/ Meg kellett volna perzselnem még időben, de kegyes voltam mert anyukád sírt érte. Nyelvesít

Az hogy "ne legyél noob" kb itt annyit tesz hogy ne legyél béna. ikszdé Menőnek kell lenned. Kúl Nevet

Szabi2 viszont noob volt ikszdé Szegény hanii biztos tiszta depressziós volt, hogy nem tűntek fel neked a terhesség jelei. A nagy has, a sonka kívánás (kannibalizmus ikszdé), a hányás, rosszullét... Nem volt ott vele, hogy segítsd és támaszt nyújts neki. Fogadok helyette a haverjaiddal söröztél valami kocsmában. Durci Rossz rossz Szabi2. Leüt

Ui: Amúgy unokám, hanii túl béna egy ilyen komoly mágiához Nevet (bocsi Pirul) szóval tuti nem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 21:39:10 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5822 Dátum: 12 jún 07, 21:43:27 »

Rendbem akkor, egy nagy, tiszteletra méltó démoni családból származom, mennyből letaszított nagyapával, egy vérbeli démon nagyanyával, egy ugyancsak vérbeli démon anyával és, bár nem büszkélkedhet hasonló ősökkel, de egy erős velejéig romlott apával Ördögi
Csak hogy nagyapát megnyugtassam, hogy nem vagyok az a puhány fajta: Aki beszólt nekem azt egy PÜ-vel úgy elintéztem, hogy csak annyit tudott kinyögni, hogy a másik vitapartnerének is írtam e, ezt anyu is tanusíthatja mert bemásoltam neki szó szerint (és nem akarok dicskedni Nevet )  Ördögi
szerk:Bocsi elszúrtam apát akartam írni... smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 05:58:40 írta Lina Lisana » Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5823 Dátum: 12 jún 07, 21:49:26 »

Ezt most, hogy gonosz, meg rossz, most bóknak vegyem?  Ördögi ikszdé

Egyébként az én apám is démonkirály volt, jó igen legyőzték, de én már sokkal erőseb vagyok nála. Viszont nagyjából jó útra tértem azt hiszem.
És az én génjeim se olyan szörnyűek, most nem azért, de könnyedén elpusztíthatok akár egy bolygót is, gondolatolvasó vagyok, tudok repülni, ha levágják egy végtagom visszanő, sőt ha megmarad a fejem, akár az egész testem regenerálni tudom. Sőt a méretem is növelhetem (mármint ikszdé) és akár több háznyira is megnőhetek.  
Jó tudom, hogy a ti képességeitekhez képest talán ez eltörpül, de akkor is! Nevet

Idézet
Szabi2 viszont noob volt
Ezt viszont elismerem. ikszdé

Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5824 Dátum: 12 jún 07, 22:14:52 »

Cöhh, még ilyet, elmegyek egy kis időre és megörvendeztettek engem másfél oldallal, és kb. minden hsz-ra reagálnék, de miután a felére se emlékszem, ezért csak egy-kettő..
Hát, gondolkodtunk Szabi2-vel ma délután, hogy lehet hogy Itachitól van a gyerek. ikszdé De erősen kétlem, biztos vagyok benne hogy Szabitól, túlságosan is zöld ez a leányzó. Pirul

Igen, lehet hogy noob vagyok a mágiákban még, de már egész jól állok. Lille már sok mindent tanított nekem. Durci És simán meg tudok varázsolni egy székelykáposztát! Durci

A férjuram nem hanyagolt el, nagyon jól bánik velem, és nem szokott sört inni. Legalábbis én még nem láttam sört a kezében, csak izé.. limonádét. Nevet

Lina nagyon jól elintézte azt a zaklatót, olyan éles a nyelve, akárcsak az enyém. Nevet Látod, ebben is rám hasonlít. Szabi, keress már magadban és a gyerekünkben valami közöset, a végén még tényleg elhiszem, hogy mástól van. Pojén
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5825 Dátum: 12 jún 07, 22:18:17 »

hanii, kiengedtünk a toronyból és nem csak hogy hozzá mentél az első jött menthez, de meg is csaltad, ha nem vagy biztos benne, hogy tőle van?  Wátdöfákk Na de pici hugom a végén vissza zárlak oda, aztán majd gyakorolod, hogyan kell kinyitni egy ajtót. Nyelvesít
Én még mindig nem tudom ki volt a zaklató.  Sír
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 22:25:59 írta Minagi » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5826 Dátum: 12 jún 07, 22:25:04 »

Hát ez az itachis csak poénkodtunk. Remélem. ikszdé

Idézet
a végén még tényleg elhiszem, hogy mástól van.

Viszont neked aztán tudnod kéne, ha mással nem kmh.. akkor mástól nem lehet. Nevet De hogy lásd úriember, vagyis úrinamek vagyok: zöldek vagyunk, és hegyes a fülünk.  Faceg Köszönöm. Nevet
A nyelved meg sztem neked sincs jobban felvágva, mint az enyém szóval ha abban hasonlít rád, akkor rám is.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5827 Dátum: 12 jún 07, 22:35:15 »

Az hogy zöld és hegyes a füle semmit nem bizonyít. haniinak is az, szóval lehet tőle örökölte a gyerek. Hümm-hümm
hanii lányom te meg buta vagy. Nevet Én mindig ki szoktam idézgetni olvasás közben azt amire válaszolni akarok, hogy ne felejtsem el. kacsint
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5828 Dátum: 12 jún 07, 22:40:43 »

Jó ez igaz, de ahogy te magad is írtad, ha az apának nem zöld lenne a színe, és az keveredne hanii színével, akkor vmi fos szín jönne ki. ikszdé De mivel ez nem így van, ezért csak én vagyok az.
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5829 Dátum: 12 jún 08, 06:12:12 »

Apu ki tudja lehet, hogy a másik fél is zöld volt nagy fülekkel Nyelvesít, de szerintem te vagy az apu Nevet Na jó mivel már majdnem mindenki tudja nénikém kedvéért kiírom: Malakian nevű 16 éves srác... De amikor megláttam, hogy egy ugyancsak 16 éves sráccal(akivel azóta is beszélgetek időnként) veszekszik több oldalon át ami engem nagyon zavart mert feleslegese nyitottam ki a topicot, írtam neki egy PÜ-t és két hónapig nem láttam és ha jól tudom nem azért mert kitiltották Gondolkozik Ördögi

A túlzott emotikon használatot kerüljük. Bőven elég egy is a végére. A feleslegeseket töröltem!

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 06:22:37 írta Aes Sedai » Naplózva

Mester~tia-sama bow
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5830 Dátum: 12 jún 08, 22:25:42 »

húzd meg magad STM Ördögi
A jövendőbeli tanítványom fenyegeti a bátyámat. ikszdé Mik vannak. Nevet De legalább lesz kin gyakorolnod a varázslást, ha már úgysem tudsz kárt tenni benne. Legalább ő sem fog annyira unatkozni. ^-^ (Ha nem áll kötélnek, akkor ráveszem egy csomó cica alakú sütivel. Hümm-hümm )
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5831 Dátum: 12 jún 08, 23:01:32 »

Jelentem megszereztem harmadik ördögi tanítványomat A-chan alias Tia személyében. Pirul Tök jó, mindhárom tanítványom menő, nem pedig gyök. Pirul Nevet
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5832 Dátum: 12 jún 09, 23:09:18 »

Igen-igen, Ritli-sama tanítványa lettem! ^-^ Örülök, hogy nem vagyok gyök. Pirul ikszdé

Lina, első feladatod, hogy elhozz nekem a nagyanyádtól egy mágikus kódexet, ami kell a kutatásaimhoz, és amiből előbb-utóbb taníthatlak. Jót tesz majd egy kis séta a pokolban, legalább feltérképezheted a terepet Ritli-samáék kastélyáig, úgyis jó párszor megteszed majd azt az utat. Ha félsz, hogy eltévedsz, magaddal viheted haniit is. Hümm-hümm
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5833 Dátum: 12 jún 10, 15:17:34 »

Rendesen megizzadtam, de sikerült Nevet Előtte azért megkérdeztem anyut, hogy egyáltalán merre induljak, de onnatól egyedül mentem Nevet Igyekeztem mindig a rosszabbnak tűnő utat választani és balra tartani, mert nem is tudom ez ugrott be így hirtelen Nevet Útközben folyamatonsan éreztem, hogy valamik figyelnek, de inkább az útra próbáltam koncenrálni. A taktika bejött(bár azért sikerült egy párszor eltévedni...) Nevet hamarosan megláttam nagyapa kastélyát amit valljuk be nem volt nehéz elnézni Ördögi Bementem a kapun és elkezdtem valamiféle könyvtárszerűséget keresni. Sikeresen megtaláltam, de itt jött a fő probléma... TÖBB EZER KÖNYV VOLT... Wátdöfákk Ekkor valaki megszólalt mögöttem. Szerencsére nagyanyám volt és a segítségével gyorsan megtaláltam Nevet Visszafelé már gyorsan kiéertem, mivel tudtam merre kell menni! És még a kódexet sem felejtettem ott Nevet
Naplózva

Mester~tia-sama bow
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5834 Dátum: 12 jún 10, 22:25:49 »

Na igen, Ezt elég nehéz eltéveszteni. Nevet

Apropó, én el vagyok hanyagolva. Heo sensei felvette az Elvis ruháját és elment a Föld körül turnézni. Innye.
Most nincs aki tanítson. T.T xd
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 10, 22:26:20 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Oldalak: 1 ... 387 388 [389] 390 391 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins