Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #5790 Dátum: 12 jún 06, 16:31:58 » |
|
igyekszem felnőni a feledathoz Mami keresek egy mestert aki megtanít a démonmágiára, hogy méltó legyek nemes származásomhoz Apu időnként vannak csúnya bácsik akik ok nélkül kritizálnak ( )
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5791 Dátum: 12 jún 06, 16:36:34 » |
|
Jé, lett egy unkahúgom, vagy mim.. aztán legyél minnél gonoszabb, mert különbem nem fogod itt sokáig húzni xD Bár... Bogi is él még, most hogy belegondolok... de csak mert senki nem bántja valamilyen oknál fogva.... Sonka: még 2 kölköt akarsz? xD Fel fognak falni a végén.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5792 Dátum: 12 jún 06, 16:43:13 » |
|
Komolyan? Hol? Kik azok? Ha legközelebb ilyen történik fújd meg ezt a sípot *odaad* és ott termek, hogy segítsek. Plusz ha megtanulsz egy két mágiát már nem is lesz rá szükség. Elég ha lefenyíted őket, hogy démoni családból származol, és ha nem hisznek neked, hát bemutatod nekik. Persze, nem csak ilyen raj vér csörgedezik az erecskéidben, hanem..öö.. namek-vér?
Hát ilyet... Igen az, de nézned kéne egy kis dragon ballt. Szabi2, nem is tudsz 400 oldalt vissza olvasni, mert nincs is még annyi.
Igen, ez igaz. Nem tudom honnan jött nekem ez a 400 oldal.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5793 Dátum: 12 jún 06, 17:06:37 » |
|
Psszt.. suttugok, úgyhogy Szabikezttő ezt nem hallja.. ki az igazi apa? "Öhmm.. namek-vér" meg iylenek? Egy nameknek gyereke valaki mástól.. ne már Had tudja a világ, kitől van az a gyerek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5794 Dátum: 12 jún 06, 17:57:10 » |
|
Ejj-ejj STM, azt hiszed hogy én mással, khm... mástól rendeltem azt a gólyát? Igenis Szabitól van a gyerek, igaz az én génjeim dominálnak, de ha megnézed láthatod, hogy mennyire hasonlít az apjára ez a leányzó. Hellchan: Még szép, szeretnék egy fiút meg majd mégegy lányt. :'D Csak nem eszik meg az anyjukat, bármennyire is finom. xD Csúnya bácsik akik kritizálnak? Meg van a ma esti programom...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5795 Dátum: 12 jún 06, 18:06:23 » |
|
Ki kérem magamnak törvényes gyerek vagyok! Ne vádold ilyenekkel anyucit, mert különben rajtad fogom kipróbálni az első démonmágiát amit tanulok Ui: Anyu hogy tetszik az új avám?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5796 Dátum: 12 jún 06, 19:30:07 » |
|
JAj, megfenyegetett engem, pedig még csak egy napos. De édi, egyem a kis szívét Egyébként gratlálok a gyerekhez hanii, pár évet még várhattál volna, de hát istenem, van ez így. Neked is Mr. Namek, meg a postásnak is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5797 Dátum: 12 jún 06, 19:46:09 » |
|
Oh köszönjük STM. De vigyázz, látod a lányom máris lefenyített. Ha nem vigyázol, még a végén rajtad fogja gyakorolni a mágiáját, mondjuk a tökéletes létformára úgysem hat, szóval ezt elnézheted neki. Ki tudja a csúnya bácsi lehet maga STM volt?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5798 Dátum: 12 jún 06, 19:57:48 » |
|
STM zaklatja a lányomat? Na majd eldugom a sütijeit.. Egyébként már elég idős vagyok egy gyerekhez! 1969 év neked nem elég? xD Nagyon szép az új avád, tökéletesen illik hozzád, büszke vagyok rád! Még én is elég béna vagyok egy-két mágiában fiatal anya létemre, de majd gyakorlok egy kicsit a lányommal. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5799 Dátum: 12 jún 06, 20:31:38 » |
|
Haniitól mágiát tanulni? xD Látszik, hogy még csak egy napos a gyerek Nekem ez volt a második dolog, amit megtanultam még az életem első percében. De te lehet tudsz majd tanítani anyádnak valamit. STM meg nem pedofil, hiába nem tudja már ő sem magáról, hány éves.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5800 Dátum: 12 jún 06, 21:49:26 » |
|
Nem ő volt De nem fogok árulkodni, na jó azt elárulom, hogy már egyszer kitiltották és sokan utálják... Amúgy már felkértem egy mestert(tényleg szólnom kéne anyunak is nem csak apunak ) Már csak a válaszára várok :DDe mami biztos sokat fog tanítani meg apu is szóval húzd meg magad STM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5801 Dátum: 12 jún 06, 22:00:44 » |
|
Na várjál csak mugen. Eddig azt mondtam, hogy jó fej vagy, de ezek után. Már ha nem lőttem bakot, és valójában nem is te vagy az. Akkor elnézést kérek. Mondjuk, ha épp szabin van, akkor tudja egyáltalán zaklatni a kislányom? Na mind1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5802 Dátum: 12 jún 06, 22:12:43 » |
|
Hát ez esetben bocsánatot kérek Mugen. Tudtam én, hogy jó fej vagy te. És az is furcsa lett volna, ha nem hagyod a lányom. Tényleg nem is tudtam elképzelni, szóval ezt úgysem olvasod, de azért gomen. Mondjuk akkor nem tudom, mostmár érdekel, hogy ki volt az. Am másfél sorra figyelj.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 22:13:22 írta drszabi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5803 Dátum: 12 jún 06, 22:14:09 » |
|
Akkor tudom ki volt Ő velem is bepróbálkozott, aztán meg kaparta föl az állát, hogy nem kezdek hisztizni a téma miatt. Mondjuk a leírás alapján nem túl nehéz ráismerni a "tettesre", sőt. Kérd meg STM-et hogy védjen meg, ő is tudja, kiről van szó. Bár egy igazi démonfajzatnak nincs szüksége védelemre xD Bár te egy fél-namek vagy... xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 22:14:43 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #5804 Dátum: 12 jún 06, 22:59:07 » |
|
Üdv a családban mindenkinek! Rajzoltam Lisanáról egy képet. Hát, Hanii... elég bizarr kölköd lett nem mondom. o.O Te is zöld vagy, Szabi2 is ződ... jejj. http://kepfeltoltes.hu/120606/lisa_www.kepfeltoltes.hu_.pngApropó kép... heo! OMG WTF!!! :O:O:O Zseniális... de, hogy, hogy beraktad?! Nincs is trollbarlang! xD Vagy igen?! :O
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|