24 nov 16, 02:14:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 384 385 [386] 387 388 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813786 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #5775 Dátum: 12 máj 25, 16:55:55 »

Azt hiszem az új szénádat inkább elégetjük, igencsak érdekes mellékhatásai vannak és akkor még finom voltam és nőies. ikszdé

Elsőnek mondjuk gyűjtsd ide a "csipet-csapat" minden tagját, aztán elmehetünk játszani, úgyis kellene némi tűzifa, letarolhatunk majd egy nagyobb erdőséget.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5776 Dátum: 12 máj 25, 18:22:26 »

Itt van a csipet csapat! xd Jó, akkor amíg ti vágjátok a fát, addig én alszok. xd
Amúgy, ne vegyétek már komolyan a pontozósdit! xd Csak oda kéne írni, hogy mi a mester feladata, és ennyi.
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Morause
Vendég
« Válasz #5777 Dátum: 12 máj 25, 18:40:58 »

Ezt egyáltalán nem tartom rossz ötletnek mert másnak is beletörhet a foga ebbe mint nekem, elvégre ezt én sem tudtam... meg ahogy észrevettem a már meglévő tagok közül is van aki most informálódott a dologról, ezért viszont simán megéri szerkeszteni az 1. hsz-ást!
Naplózva
piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #5778 Dátum: 12 jún 01, 18:16:00 »

Sziasztok!

Egy ideje olvasgatom a topikot. Nagyon megtetszett, hogy mester - tanítványi kapcsolat, mert néha (sokszor) nagyon tudatlannak érzem magam.
Kiszemeltem és pü-ben meg is kerestem jövendőbeli tanítómat, akit majd ostromolni fogok kérdéseimmel, de szeretném, ha ti is áldásotokat adnátok rá.

Szóval STM-et választottam:
Vannak jó elgondolásai és végtelenül kreatív.
Még sose bántott senkit.( Legalábbis én nem láttam.)
Helyesen írni ne midig tud, de az elhanyagolható.Mosolyog   
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5779 Dátum: 12 jún 02, 14:41:59 »

Szia. ^-^
Üdv itt, a híred megelőzött. Hümm-hümm
Igen, a trollcsászár sosem bántana senkit... ikszdé Írni meg tud, csak kapkodva gépel és nem szokása átolvasni, amit leírt mielőtt elküldené. Nevet
Remélem, te több életjelet fogsz majd mutatni, mint a másik tanítványa, mert szimpinek tűnsz ez az egy hsz alapján. smirksweat
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5780 Dátum: 12 jún 02, 19:28:48 »

OMG! Annyira régen írtam...
Hát, Kallen-chan, tudom, hogy nagyon-nagyon elhanyagoltalak. Van új küldetés? smirksweat
Családom, szeretlek titeket! Sajnálom, hogy nem néztelek titeket!
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5781 Dátum: 12 jún 04, 20:46:18 »

Új küldetés? Háát... az nincs, viszont hogy a kimaradt edzéseket bepótold, elviszlek az Óriás Pókok Völgyébe. A feladat egyszerű; kövesd a folyót, amíg ki nem érsz a völgyből. A pókok majd' két emelet magasak és előszeretettel esznek fiatal démonokat uzsonnára. Ja, és hogy még izgalmasabb legyen, mindössze 5 napot kapsz arra, hogy átjuss rajta. A doxy-kat nem viheted. Sok sikert!
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #5782 Dátum: 12 jún 05, 20:32:21 »

Sziasztok Nevet Most találtam ide smirksweat Hanii-val léptem kapcsolatba aki felajánlotta, hogy lehetnék a gyereke és így lépnék be Nevet Esetleg lehet egyébb rokoni kapcsolatokat kialakítani? A másik pedig, hogy esetleg akadna valaki akinek van elég bátorsága, hogy a mesterem legyen? Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5783 Dátum: 12 jún 05, 20:40:24 »

Tényleg, haninak van férje... szabi2, ez most nem volt személyeskedés kivételesen xD Macsak, te meg örülök, hogy kicsit megmozgatod a húgomet, még lehet lesz belőle valami, már attól féltem elmegy Csodaországba csillámpóniistállót-almozni...
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5784 Dátum: 12 jún 05, 22:18:06 »

Hát ja van neki. Nevet Sztem ettől még lehet egyéb rokoni kapcsolatod is, vagyis lesz is. Például egy apukád  Pojén Mondjuk hanii mondhattad volna, hogy felvetted linával a kapcsolatot, na mind1, nem mintha ellenezném. Plusz ugye tegnap nemvolt áram, szóval okés. ikszdé Hmm apa leszek? STM úgy tűnik mégis nekem lesz igazam, hehe. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5785 Dátum: 12 jún 05, 22:21:53 »

Bocsánat hogy nem szóltam, én is csak ma tudtam meg hogy anya leszek. Pirul Akartam volna a beleegyezésedet kérni, de az MSN-em meg van halva, holnap megcsinálom, PÜ-t meg már elég későinek tartottam küldeni, gondoltam már alszol, de ezekszerint nem. Nevet Szóóóval, beleegyezel hogy e csodás leányzót egyetlen gyerekünkké fogadjuk? Pirul (Nem mintha már nem történt volna meg, de azért így hivatalos, ha te is rábólintasz.) Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5786 Dátum: 12 jún 05, 22:26:47 »

Hát igen aludnom kéne őszintén szólva. Már rég. ikszdé De nem baj megvan bocsájtva, bár nincs is mit. ikszdé A beleegyezés meg kb az előző hsz-el megvolt. De azért hivatalosan is gyerekünk lettél mától, Lina.
Amúgy apasággal járnak ilyen plusz feladatok? Sztem első hsz-ben nincs leírva 400 oldalt meg hát hmm, nem fogok visszaolvasni. Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5787 Dátum: 12 jún 05, 22:31:55 »

Hát, szerintem apai feladatod, hogy óvd őt mindenféle hímnemű teremtménytől, hiszen még nagyon fiatal (mondom ezt én Nevet ) és ne engedd hogy mindenféle pórnép sarjával összejöjjön... Az esetleges hiányos öltözködésért járó következményeket majd intézem én, illetve egyéb anyai kötelességek is rám hárulnak nyilván. ikszdé Ezenkívül.. mindkettőnk feladata a kislány tanítása, én igyekszem a perverz részéből kihagyni, de legjobb lenne ha majd a későbbiekben beszerezne magának egy mestert.^^
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5788 Dátum: 12 jún 06, 06:46:54 »

hanii milyen feleség vagy te? Előtte mindig meg kell beszélned a férjeddel, hogy egyáltalán ő is akarja e a gyereket, tud várni a válasszal mindenki, minimum egy napot. Bár látom, nagyon anyuka akartál lenni, ha még Szabi2 sem tudja hogy... öhm... hogy történt az aktus. ikszdé Hump
(Végre találtál egy fiatalabb fórumozót hanii, mi?Nevet)

Lina Lisana , Üdvözöllek közöttünk! Én lettem akkor a te nénikéd, nem gondoltam volna, hogy eljön ez a nap... a kicsi húgomnak gyereke születik.   Johhny Depi
Egyébként, ha szeretnél mestert kérj meg egy embert. Vagyis kérdezd meg hogy elvállalná-e a "tanításodat", ne pedig így kérj mestert hogy ki vállalná el. Tessék kiszemelni valakit, de csak olyan ember akinek nincs még 3 tanítványa, habár azt hiszem az egyetlen olyan ember talán heo... vagy még Ritli, jah és hanii, (Nevet) így rajtuk kívül, szabad a pálya.
(szerk) Oh ezt elfelejtettem, vannak az alapvető rokoni kapcsolataid, mivel hanii gyermeke lettél ezért az ő testvére, anyja-apja is rokonod, sőt vér szerinti. Van még Kereszt szülői elvileg, vagyis kettő kereszt anya tuti van a családban, más nagyon nem lehet, csak amit az első hozzászólásban olvashattál.

piros mogyi, neked is üdv! ^_^

Oh Ritli ha betévedsz ide, ennél a hozzászólásnál, ahol összegeztem ki kinek a kije, oda beírom hanii és Szabi2 új gyermekét is.

Szabi2, nem is tudsz 400 oldalt vissza olvasni, mert nincs is még annyi. Nyelvesít Egyébként figyeld meg a mesteredet, mivel ő is apuka, fel tud készíteni pár dologra téged, így az apaságra is. Nevet

... már attól féltem elmegy Csodaországba csillámpóniistállót-almozni...
Ezzel nem vagy egyedül, már én is kezdtem félni, hogy valamit esetleg elrontottunk, vagy nem tudom, de mivel te tökéletes vagy ( Kúl) és Riku is, mondhatni.... még nem olyan gonosz azért, így nem tudom mi lehet hogy ilyen csili-vili. Erről valami mese jut az eszembe egyébként de nem tudom mi.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 08:51:28 írta Minagi » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5789 Dátum: 12 jún 06, 12:31:00 »

Tudom-tudom, majd ha lesz még egy gyerekem, aztán majd még egy (3-at akarok ikszdé ), előtte fogom vele közölni. Csak ez most kicsit váratlanul ért engem is. Nevet
Tényleg, mostantól ő is a királyi Démon család sarja. Ördögi Remélem tudod, hogy ez nagy felelősséggel jár Lina kislányom. Lesütöttszemek Sok varázslat tanulása, alattvalók kínzása, sznobként való viselkedés... ikszdé Hümm-hümm
Persze, nem csak ilyen raj vér csörgedezik az erecskéidben, hanem..öö.. namek-vér? ikszdé

Hát Mina, te is öregszel! Nyelvesít Pojén Pirul
Naplózva

Szeretet
Oldalak: 1 ... 384 385 [386] 387 388 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins