Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #5820 Dátum: 12 jún 07, 21:22:35 » |
|
Nagyapa ha betévedsz akkor üzenem, hogy igyekszem nem noob lenni Az nem lehet, hogy anyu meglepetésnek szánt ezért valami démonmágiával eltakarta apu szemét, hogy ne lássa, hogy terhes?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5821 Dátum: 12 jún 07, 21:34:23 » |
|
Anyánknak van aktája mindenkiről? :O Én azt hittem, hogy heo vezet mindenkiről jegyzeteket. Már kb 100x el lett mondva. Látod nem is figyelsz rám. Büdös kölke. Unokám jól leírtad hogy mi vagy de az lemaradt a végéről, hogy "démon ősökkel" vagy "akinek démonvér folyik az ereiben" vagy valami ilyesmi Ne tagadd meg a származásod Apád már csak ilyen gonosz. Meg kellett volna perzselnem még időben, de kegyes voltam mert anyukád sírt érte. Az hogy "ne legyél noob" kb itt annyit tesz hogy ne legyél béna. Menőnek kell lenned. Szabi2 viszont noob volt Szegény hanii biztos tiszta depressziós volt, hogy nem tűntek fel neked a terhesség jelei. A nagy has, a sonka kívánás (kannibalizmus ), a hányás, rosszullét... Nem volt ott vele, hogy segítsd és támaszt nyújts neki. Fogadok helyette a haverjaiddal söröztél valami kocsmában. Rossz rossz Szabi2. Ui: Amúgy unokám, hanii túl béna egy ilyen komoly mágiához (bocsi ) szóval tuti nem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 21:39:10 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5822 Dátum: 12 jún 07, 21:43:27 » |
|
Rendbem akkor, egy nagy, tiszteletra méltó démoni családból származom, mennyből letaszított nagyapával, egy vérbeli démon nagyanyával, egy ugyancsak vérbeli démon anyával és, bár nem büszkélkedhet hasonló ősökkel, de egy erős velejéig romlott apával Csak hogy nagyapát megnyugtassam, hogy nem vagyok az a puhány fajta: Aki beszólt nekem azt egy PÜ-vel úgy elintéztem, hogy csak annyit tudott kinyögni, hogy a másik vitapartnerének is írtam e, ezt anyu is tanusíthatja mert bemásoltam neki szó szerint (és nem akarok dicskedni ) szerk:Bocsi elszúrtam apát akartam írni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 05:58:40 írta Lina Lisana »
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5823 Dátum: 12 jún 07, 21:49:26 » |
|
Ezt most, hogy gonosz, meg rossz, most bóknak vegyem? Egyébként az én apám is démonkirály volt, jó igen legyőzték, de én már sokkal erőseb vagyok nála. Viszont nagyjából jó útra tértem azt hiszem. És az én génjeim se olyan szörnyűek, most nem azért, de könnyedén elpusztíthatok akár egy bolygót is, gondolatolvasó vagyok, tudok repülni, ha levágják egy végtagom visszanő, sőt ha megmarad a fejem, akár az egész testem regenerálni tudom. Sőt a méretem is növelhetem (mármint ) és akár több háznyira is megnőhetek. Jó tudom, hogy a ti képességeitekhez képest talán ez eltörpül, de akkor is! Szabi2 viszont noob volt Ezt viszont elismerem.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5824 Dátum: 12 jún 07, 22:14:52 » |
|
Cöhh, még ilyet, elmegyek egy kis időre és megörvendeztettek engem másfél oldallal, és kb. minden hsz-ra reagálnék, de miután a felére se emlékszem, ezért csak egy-kettő.. Hát, gondolkodtunk Szabi2-vel ma délután, hogy lehet hogy Itachitól van a gyerek. De erősen kétlem, biztos vagyok benne hogy Szabitól, túlságosan is zöld ez a leányzó. Igen, lehet hogy noob vagyok a mágiákban még, de már egész jól állok. Lille már sok mindent tanított nekem. És simán meg tudok varázsolni egy székelykáposztát! A férjuram nem hanyagolt el, nagyon jól bánik velem, és nem szokott sört inni. Legalábbis én még nem láttam sört a kezében, csak izé.. limonádét. Lina nagyon jól elintézte azt a zaklatót, olyan éles a nyelve, akárcsak az enyém. Látod, ebben is rám hasonlít. Szabi, keress már magadban és a gyerekünkben valami közöset, a végén még tényleg elhiszem, hogy mástól van.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5825 Dátum: 12 jún 07, 22:18:17 » |
|
hanii, kiengedtünk a toronyból és nem csak hogy hozzá mentél az első jött menthez, de meg is csaltad, ha nem vagy biztos benne, hogy tőle van? Na de pici hugom a végén vissza zárlak oda, aztán majd gyakorolod, hogyan kell kinyitni egy ajtót. Én még mindig nem tudom ki volt a zaklató.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 22:25:59 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5826 Dátum: 12 jún 07, 22:25:04 » |
|
Hát ez az itachis csak poénkodtunk. Remélem. a végén még tényleg elhiszem, hogy mástól van. Viszont neked aztán tudnod kéne, ha mással nem kmh.. akkor mástól nem lehet. De hogy lásd úriember, vagyis úrinamek vagyok: zöldek vagyunk, és hegyes a fülünk. Köszönöm. A nyelved meg sztem neked sincs jobban felvágva, mint az enyém szóval ha abban hasonlít rád, akkor rám is.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5827 Dátum: 12 jún 07, 22:35:15 » |
|
Az hogy zöld és hegyes a füle semmit nem bizonyít. haniinak is az, szóval lehet tőle örökölte a gyerek. hanii lányom te meg buta vagy. Én mindig ki szoktam idézgetni olvasás közben azt amire válaszolni akarok, hogy ne felejtsem el.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5828 Dátum: 12 jún 07, 22:40:43 » |
|
Jó ez igaz, de ahogy te magad is írtad, ha az apának nem zöld lenne a színe, és az keveredne hanii színével, akkor vmi fos szín jönne ki. De mivel ez nem így van, ezért csak én vagyok az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5829 Dátum: 12 jún 08, 06:12:12 » |
|
Apu ki tudja lehet, hogy a másik fél is zöld volt nagy fülekkel , de szerintem te vagy az apu Na jó mivel már majdnem mindenki tudja nénikém kedvéért kiírom: Malakian nevű 16 éves srác... De amikor megláttam, hogy egy ugyancsak 16 éves sráccal(akivel azóta is beszélgetek időnként) veszekszik több oldalon át ami engem nagyon zavart mert feleslegese nyitottam ki a topicot, írtam neki egy PÜ-t és két hónapig nem láttam és ha jól tudom nem azért mert kitiltották A túlzott emotikon használatot kerüljük. Bőven elég egy is a végére. A feleslegeseket töröltem!
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 06:22:37 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5830 Dátum: 12 jún 08, 22:25:42 » |
|
húzd meg magad STM A jövendőbeli tanítványom fenyegeti a bátyámat. Mik vannak. De legalább lesz kin gyakorolnod a varázslást, ha már úgysem tudsz kárt tenni benne. Legalább ő sem fog annyira unatkozni. ^-^ (Ha nem áll kötélnek, akkor ráveszem egy csomó cica alakú sütivel. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5831 Dátum: 12 jún 08, 23:01:32 » |
|
Jelentem megszereztem harmadik ördögi tanítványomat A-chan alias Tia személyében. Tök jó, mindhárom tanítványom menő, nem pedig gyök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5832 Dátum: 12 jún 09, 23:09:18 » |
|
Igen-igen, Ritli-sama tanítványa lettem! ^-^ Örülök, hogy nem vagyok gyök. Lina, első feladatod, hogy elhozz nekem a nagyanyádtól egy mágikus kódexet, ami kell a kutatásaimhoz, és amiből előbb-utóbb taníthatlak. Jót tesz majd egy kis séta a pokolban, legalább feltérképezheted a terepet Ritli-samáék kastélyáig, úgyis jó párszor megteszed majd azt az utat. Ha félsz, hogy eltévedsz, magaddal viheted haniit is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5833 Dátum: 12 jún 10, 15:17:34 » |
|
Rendesen megizzadtam, de sikerült Előtte azért megkérdeztem anyut, hogy egyáltalán merre induljak, de onnatól egyedül mentem Igyekeztem mindig a rosszabbnak tűnő utat választani és balra tartani, mert nem is tudom ez ugrott be így hirtelen Útközben folyamatonsan éreztem, hogy valamik figyelnek, de inkább az útra próbáltam koncenrálni. A taktika bejött(bár azért sikerült egy párszor eltévedni...) hamarosan megláttam nagyapa kastélyát amit valljuk be nem volt nehéz elnézni Bementem a kapun és elkezdtem valamiféle könyvtárszerűséget keresni. Sikeresen megtaláltam, de itt jött a fő probléma... TÖBB EZER KÖNYV VOLT... Ekkor valaki megszólalt mögöttem. Szerencsére nagyanyám volt és a segítségével gyorsan megtaláltam Visszafelé már gyorsan kiéertem, mivel tudtam merre kell menni! És még a kódexet sem felejtettem ott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #5834 Dátum: 12 jún 10, 22:25:49 » |
|
Na igen, Ezt elég nehéz eltéveszteni. Apropó, én el vagyok hanyagolva. Heo sensei felvette az Elvis ruháját és elment a Föld körül turnézni. Innye. Most nincs aki tanítson. T.T xd
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 10, 22:26:20 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|