24 nov 16, 04:39:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 382 383 [384] 385 386 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815067 alkalommal)
0 Felhasználó és 179 vendég van a témában
A-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5745 Dátum: 12 máj 23, 20:21:55 »

Milyen beígért meglepi buliról van szó? Ennyire nem figyeltem volna?Nyelvesít
(...) Vagy tia- csinált neki unokákat és azok Sevanak dédunokákat? Hmm?
Gyere át hozzánk tia, itt van hely, szolgálóitok meg vigyáznak a kastélyra, ti "nagy" nemesi család, nem rád hagyják a kastély vigyázását. Úgy hogy estére várlak.  Be van tépve
Olyan beígért meglepi buliról, amit még heo kért, és mindent rám bízott, hogy csináljak, amit akarok. smirksweat

Hogy én??! ikszdé Igen, hát persze! Csináltam gyereket... Nem is egyet, hanem hatot, csak az ágyam alatt bújtatom őket állandóan, hogy senki meg ne tudja, mert nem akarok a második Szűz Máriaként elhíresülni. >.<#

Közben itt vagyok az előcsarnokotokban, most érkeztem, de sehol senki... Neeem

Idézet
Amúgy is helytelenül írtad =felkell dobni egy követ Mosolyog
... ikszdé
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #5746 Dátum: 12 máj 23, 20:27:29 »

hanii lányom te még éretlen vagy egy gyermek felnevelésére. Lesütöttszemek Igazából még a házasságra is de gondoltam rád hagyom ezt a döntést. De a gyerek...
De végülis ha annyirra akarsz szülhetsz egyet csak egy kérésem van. Ne legyen retardált. Van már elég gyogyós unokám nem kell még több. Nevet Hozz össze valami okos, szép, gonosz sarjat amilyenek a szüleid. Pirul Ezt a legkönnyebben úgy oldhatod meg ha mindent tőled örököl a gyerek nem pedig az apjától Nevet (és ez most nem sértés az apára nézve, egyszerűen tény, hogy a mi génjeink a legjobbak. Kúl)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 20:28:01 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5747 Dátum: 12 máj 23, 20:36:53 »

Nincs miért aggódni, a namekok aszexuális léynek, akik nem ivaros úton szaporodnak, nem lesz itt tőle gyerek. Habár, kiöklendezhet egyet, de így csak az "apa" génjeit lesz esélye örökölni.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5748 Dátum: 12 máj 23, 21:22:29 »

Jah, hogy az a buli, akkor várjuk! Tessék szervezni két vizsga közben. Nyelvesít

6gyerek? Wátdöfákk Anyád tud róla? Nem, hogy sár evő gyermek voltál, közben ilyenek derülnek ki rólad... Nevet  De hogy dédmama legyen, az egyiknek olyan idősnek kelllennie, hogy tudjon szülni, vagy csinálni, na de, ha az ágy alatt tartod őket, csak egymást ismerik és.. Juj.... Fúj.... smirksweat

Bocsáss meg, nem hallottam a csengőt, lent voltam a pincében.  kacsint De megyek is érted, kész a vacsi, meg a szobád is, ha akarod ki mehetsz az állat simogatóba, Flexee örülne neked. Nyelvesít

... Van már elég gyogyós unokám nem kell még több...
Ez anyám nagyon gonosz volt tőled. Durci A gyerekeim nem gyogyósak, a családom génjeit örökölték, plusz heo-ét, de ő tökéletes, így vele sincs gond. Lehet az egyik túl szadista, a másik egy cicafiú, harmadik meg ... Mintha nem is az én gyermekem lenne, mert olyan kis ártatlan és lágy szívű... Még. Najó mégis az enyém, de akkor is tökéletesek.

Hanii, ha igaz amit a süti szörny álít, akkor nem jól választottál.... Mondtam, hogy fiatal vagy még. Lesütöttszemek
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 21:23:31 írta Minagi » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5749 Dátum: 12 máj 23, 21:32:54 »

Jaj STM ne csinál már úgy, mintha itt a történethűség lenne a lényeg. Nevet Amúgy meg ha nem tudnád, akkor én egy különleges namek vagyok.  Faceg
Azt nem tudom garantálni, hogy kicsit nem lesz dilis, de retardált csak nem lesz. ikszdé Megtesszük amit tudunk.  Pojén
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5750 Dátum: 12 máj 23, 21:43:36 »

Hát jó, majd meglátjuk. De tuti nem fog összejönni Nevet
Nekem amúgyis mindig igazam van, szóval sajnos elég rosszak az esélyeitek.

heo egy dologban tökéletes, a tökéletlenségben. Tuti, hogy ezt ő is belátná. Én bezzeg tényleg tökéletes vagyok. Mondjuk, a tökéletes gének, ha már szóba került.. nem tudom, szerintem nekem nem biztos, hoyg vannak génjeim. Sőt, szerintem nincsenek. :O
...
Na nem mintha zavarna. Totál nem érdekel... :/ Ki akar géneket.... :\

TIA, ez a gyerekes dolog komoly? :O
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 21:59:44 írta STM » Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5751 Dátum: 12 máj 23, 21:57:35 »

Jó, majd szervezek valamit, ha kicsit forgalmasabb lesz a topic. ^^"

Hogy tudna róla, ha az ágy alatt tartom őket? Ohh My God És egymással sem találkoztak, mert mindegyiküknek saját cipősdoboza van... Szóval, nem miattam lett Seva dédmama! Nevet
Előre köszi a vacsit is meg a szobát is. Pirul Hoztam egy kis Lasagne-t, remélem, nem baj. ^-^ Flexeenek meg egy Iggys bögrét. Remélem, még nincs Iggys bögréje. smirksweat

Szabi2~ Niichan szeret szőrszálhasogatni, hagyd csak rá. Nyelvesít

Te sem vagy tökéletes, van egy tökéletlen kishúgod... Hümm-hümm heo viszont tökéletesen beléd fog kötni, mert rosszul írtad le a nevét. :O
Amúgy félsz, hogy nagybácsi lettél? :O Nem kell, nem igaziak... Lesütöttszemek Valami fura, élő papírból vannak, de nem belőlem származnak, úgyhogy megnyugodhatsz. ^-^
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #5752 Dátum: 12 máj 23, 22:41:47 »

Akkor ha más mód nincs ezt bevállalom. Szívesen leszek én a "szuper félig csillag namek" harcos akit még a legendák sem jósoltak meg mivel képtelenek voltak!
Nem mintha bajom lenne vele, de hát vhol elkell kezdeni és nem mindig úgy megy ahogy gondolja az ember, tehát akkor megcsináltok és megszülsz hanii és drszabi? Pirul
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 22:42:26 írta Morause » Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5753 Dátum: 12 máj 23, 23:17:50 »

Gratulálok! Megszületett Morause! Az első kép róla... Őőő... 1 percesen. Kicsit randa. Faceg
(soha életemben nem rajzoltam még csecsemőt, szóval csak ezért ronda xd)
Amúgy, meg akarja enni a szülészorvost, csak még nincs mivel leharapnia az arcát. Nyelvesít
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #5754 Dátum: 12 máj 23, 23:33:41 »

Zizi(Gizi)
Ez mi?
Most miattad nem tok aludni!nem lett amúgy olyan rossz:)
De azert jó tudni, hogy ilyenkor is vannak meg fennt!
(most kapcsoltam ki ez a k***********......mindent át ír és szerkeszthetem át )
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 23:36:24 írta mugen » Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5755 Dátum: 12 máj 24, 06:39:02 »

Hogy Lasagne-t hoztál, miért lenne baj? Ne örülj meg, szeressük!  Be van tépve Nagyon szépen köszönöm, remélem jól aludtál, kávé, tea és finom péksütik várnak reggelire. Szerintem nincs neki, de rég jártam a kis házikójában, biztos örül majd.

Dobozban tartod őket? Egyre betegebb sztori.  WTF? Na de jó, hogy nem belőled származnak és hogy csak papírból vannak és nem igaziak, mér kezdtem megijedni...
Viszont, ha nem miattad, akkor ki miatt, Lille miatt vagy Loah miatt? De akkor sem Bogi dédmamája...

Zizi, beteg egy kép, de jó vagy. Nyelvesít

Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5756 Dátum: 12 máj 24, 09:12:35 »

Ez anyám nagyon gonosz volt tőled. Durci A gyerekeim nem gyogyósak, a családom génjeit örökölték, plusz heo-ét, de ő tökéletes, így vele sincs gond. Lehet az egyik túl szadista, a másik egy cicafiú, harmadik meg ... Mintha nem is az én gyermekem lenne, mert olyan kis ártatlan és lágy szívű... Még.
Hát nem tudom. Saba-channal nincs gond, rá büszke vagyok (bár akadnak vele gondok de biztos a lázadó korszaka miatt). A fiad... hááát végülis vele sincsenek nagy problémák de egy kis beütése van. Biztos az apja miatt. De a kisjány... Azt tuti összecserélték a kórházban. ikszdé De azért várok még pár évet hátha észhez tér és ez csak valami ideiglenes elmezavar nála. Nevet De ha nem.... Ördögi

Sevanna meg már nem dédnagyi. Annyira öreg, hogy ük-ük nagyi már és az ükunokái így néznek ki
Faceg: http://www.petnewsalerts.com/wp-content/uploads/2011/03/Cats.jpg (macskásnyanya)

Morause korodból adódóan nem lehetsz a gyerekük. >.<# Ilyen minimális szabályok akadnak a családban, hogy a gyerek legyen fiatalabb a szülőknél vagy, hogy a tanítvány legyen fiatalabb a mesternél (de persze ha csak 1-2 év a különbség az a tanítvány mester ágon megoldható, de pl ne legyen egy 14 éves egy 20 évesmestere pl.) Már hanii egyszer írta is, hogy befogadna talán ha nem lennél ennyivel idősebb. >.<#
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 24, 09:13:20 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Morause
Vendég
« Válasz #5757 Dátum: 12 máj 24, 09:33:59 »

Neeee már... ez annyira szíven ütött Szomorú akkor. Tessék sokan megmondták és már látom hogy idősebbnek lenni nem mindig olyan szuper... bár ezt már nagyon régóta tudom!  Hmm...

Na látod Ritli nehéz helyzetben vagyok... ezért szívesen várok némi javaslatot arra ki olyan elvetemült aki vagy tanítványnak felvesz vagy franc se tudja!
Vagy akkor már csak 1 lehetőség maradt a házasodás?!?! Wátdöfákk
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5758 Dátum: 12 máj 24, 09:47:13 »

Minden lehetőség nyitva áll. Nevet Nézd meg a családfát (bár páran hiányoznak még róla de Minagi írta pár hsz-szel ezelőtt, hogy kik, szóval megtalálod.) Keress rajta valakit akihez kötődni akarsz valahogy (tanítvány, gyerek (csak házaspárhoz, egyedülálló egyénhez nem), férj, bármi.) Aztán kérd meg rá. Nevet Sok lehetőség van szerintem. Mosolyog

(amúgy pár hsz-szel ezelőtt felmerült, hogy mesterként be lehet-e lépni. Szerintem simán. Vagy pet tulajként. Akár úgy is, hogy mindketten újak és nincs kapcsolatuk más taggal)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 24, 09:48:05 írta Ritli » Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #5759 Dátum: 12 máj 24, 10:36:41 »

(ha ugy belehet lépni , hogy nem kell hozzá kapcsolat akkor szívesen belépnék.Mosolyog Mert úgygOndolom, hogy azert hosszabb idő kell ahoz hogy vkit mesternek válasszak stb.(meg lehet el se fogadna tanítványának ). Nevet
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Oldalak: 1 ... 382 383 [384] 385 386 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins