Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5715 Dátum: 12 máj 07, 05:21:56 » |
|
Boldog születésnapot, utólag Aemy-nek, most meg Csibé-nek!  Milyen sok születésnap, sok tavaszi bogár van a fórumon. >_> heo, ne csodálkozz ha nem mindenki nézi meg a Naptárat hogy mikor van az embernek/fórum társának születésnapja, és ne kényszersíd őket, hogy nézzék, mert te csúnyán nézel rájuk. Ez van, valaki erre figyel, mint például te, mások meg nem. Te mindig kiírod ide... Én bevallom láttam hogy Temi kiírta, de mikor elküldtem jóóóóval később (már másnap) az üzenetemet, elfejtettem oda írni, amiért bocsánat Aemy. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 07, 05:23:51 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5716 Dátum: 12 máj 07, 05:35:55 » |
|
Akkor én is boldog szülinapot kívánok minden szülinaposnak. Nekem se tűnt fel, hogy Temi kiírta, a sok nagy és színes betű elvonta a figyelmem.  Rájöttem, hogy heo mindig 0:20 körül szokott köszönteni. Legközelebb én pontban éjfélkor küldöm el a köszöntő hsz-t. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5718 Dátum: 12 máj 07, 08:04:49 » |
|
Boldogot Csibee!!
Na, hogy más ne essen ugyanabba a hibába mint én, most énis kiemeltem, aláhúztam, dőltbe tette, megvastagítottam és még meg is futtatom. mást nagyon nem lehet csinálni vele. ja de kiszínezni  meg betűtípus xD hát ezt mindet nem engedi 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 07, 08:06:04 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #5719 Dátum: 12 máj 07, 15:32:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #5720 Dátum: 12 máj 07, 16:03:31 » |
|
Boldog szülinapot Csibeee! :3  Ej-ej, hát sosem veszitek észre, amit írok...!  Az én szülejjnapomat tudja egyáltalán valaki? ( Anyun, apun meg Danin kívül.  ) Nádzson nehéz, akár csak Dáncié.  Ányááá, fotó készült azokról az istenfinomságokról? *.* x3 Ja és igazán nincs mit! :3 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 07, 16:04:18 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5721 Dátum: 12 máj 07, 16:37:00 » |
|
Utólag is boldog születésnapot Aemy, boldogat Csibe!  Tortaa *-* A naptárat nem szokás nézegetnem nekem sem, ezért nem tudtam.  De boldogat! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 07, 16:38:12 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #5722 Dátum: 12 máj 07, 18:41:19 » |
|
Boldog születésenapot Aemy, Csibe!  És mindenki másnak is akinek van, volt, lesz.  Azta Aemy milyen torták! :O Ha van fotó én is nézem. xD
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5723 Dátum: 12 máj 13, 18:12:27 » |
|
Cwehh... Mennyire kihalt itt minden... Te Zizi...  No nembaj, nekem még mindig 3 hónap a rekordom...  Na de arról szeretnék érdeklődni, esetleg mikor lesz valami családi összejövetel, vagy ilyesmi? Esetleg heo gazdi, nem mehetnénk el valahova? Megesz az unalom!  Kellene egy kis adrenalin!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #5724 Dátum: 12 máj 15, 20:39:45 » |
|
Na szóóóval megint erőt vettem magamon, hogy írjak ide.  Így utólag köszönöm az anyák napi köszöntéseket teljesen meg voltam hatva.  Bár virágot nem kaptam.  Bónusznak pedig egy kép STM-ről mikor hivatalos ügyeket megy intézni: 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5725 Dátum: 12 máj 16, 19:14:56 » |
|
Szerettem volna anyák napján kedves Nagyimnak (Ritlii), dédmamámnak (Sevannaa) és anyukámnak (Minagii) írni, de nem volt rá alkalmam. Boldog anyáknapját nektek!  Mindenkinek adok szép orgonát és gyöngyvirágot! 
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #5726 Dátum: 12 máj 23, 01:09:45 » |
|
Dédmama? Seva a dédmamád? Egyébként köszönöm lányom.  Mami, akkor nem vetted észre azt a sok virágot, amit oda varázsoltam... vagyis szedtem neked? T_T  De nagyon nem ír senki, persze vizsgák meg élet, meg minden, de na, ez olyan szomorú. Anyám meg se csinálta az új embereknek való családfát, amit összegezni kell, hátha tudok segíteni, mi történt az elmúlt hónapokban: - hanii hozzá ment Szabi2-höz. - hanii mestere lett D3VON-nak. - hanii mestere lett GepgurU -nak(vagyis PcGabi). - hanii és Szabi2 gyermeke lett Lina Lisana. - Kallen hozzá ment Rikan-hoz. - Temari hozzá ment Dani-hoz. - heo mestere lett shidori93-nak. - heo mestere lett drszabi vagyis Szabi2-nek. - STM (Sütiszörny) tanítványa batai15. - STM tanítványa piros mogyi. - Lille hozzá ment Chron-hoz. (Ők oylan ritkán írtak, hogy ez csak 99%. >_<) - Sabaku az én pici lányom, már elvált, szóval, ne legyne össze kapcsolva gman-nel. Ennyi lenne, gondoltam így könnyebb lesz Ritlinek, ha bekukkant ide. Ha valaki kihagytam, bocsi, nézze el, késő van, és 3 óra múlva kelek.  Vagy ha már szerepel valaki a listán akkor is Bocsi. (Nem, nincsenek eljegyzések, mert hülyeség. >_<)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 20:27:19 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5727 Dátum: 12 máj 23, 07:49:48 » |
|
Hmm... Ez a dédmamaság tényleg sántít.  Ha Lilléék házasságát megkérdőjelezted, akkor Sütiszörny és tanítványa közötti kapcsolatot is meg kellene, szerintem, mert batai sem valami aktív.  Hmm... Hmm... A vizsgák és az évvége engem is elkapott, úgyhogy a beharangozott meglepi buli is észrevehetően csúszik. Gomenne.  (és amióta a szüleim a világkörüli útjukon vannak, a kastélyra is nekem kell vigyáznom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #5728 Dátum: 12 máj 23, 08:21:19 » |
|
Milyen beígért meglepi buliról van szó? Ennyire nem figyeltem volna?  Nem kérdőjelezem meg, csak utoljára akkor volt szó róluk mikor Seva rendezett egy bált, és nem emlékszem, hogy a testvéred "igen"t válaszolt volna, bár biztos, de ez volt az a maradék 1%. Seva nem nagyi, vagy dédnagyi, ő csak anyám olyan "iker testvére", mint az én soul sisterem. Vagy tia- csinált neki unokákat és azok Sevanak dédunokákat?  Gyere át hozzánk tia, itt van hely, szolgálóitok meg vigyáznak a kastélyra, ti "nagy" nemesi család, nem rád hagyják a kastély vigyázását. Úgy hogy estére várlak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #5729 Dátum: 12 máj 23, 10:04:12 » |
|
Igen, igen már régóta agyalok, hogy meg kéne csinálnom a családfát de gondoltam lustaságomból adódóan elhúzom addig, míg valaki rám nem szól.  De most nem tudom megalkotni, mert az uramnál vagyok, de szombaton megyek haza mert legjobb barátném leánybúcsúja lészen. Szóval hétvégén megcsinálom majd. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|