hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5550 Dátum: 12 ápr 14, 10:59:00 » |
|
Jaaj de szépek azok a tűzijátékok. *___* Köszönöm szépen azt a sok szép szivecskéset. Nagyon-nagyon tetszett! De a sárkányos is jól nézett ki. Meg persze a sima.^^ Nade Minagi, én mindig szexi vagyok. tiachan, én is készítettem neked valamit. Remélem tetszik (:
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5551 Dátum: 12 ápr 14, 11:35:30 » |
|
Nem tagadom hanii, de ez a ruha tudod kiemeli a ... szemed színét. tia, ez jó ötlet, bár úgy is mindenki megfogja nézni, így így is úgy is meghalnak. Az emberek szerencsére kíváncsiak. Nem néztek elég Kör filmet. Whooow, csónakázunk? Micsoda meglepi, köszönöm heo!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5552 Dátum: 12 ápr 15, 15:09:41 » |
|
Jé! Megesszük Sexet? Köszönöm szépen hanii, nagyon aranyos, és biztos nagyon finom is! *-* Meg is osztom veletek, ha szeretnétek. Mindenki kap egy szép nagy szeletet! Nem is csodálom, hogy a Kör nem hatott rájuk. Én is nevettem az elsőn. x3 Főleg, amikor a pasit visszarántotta a gumicső. Tényleg ennyire fárasztó volt a piknik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5553 Dátum: 12 ápr 15, 15:36:55 » |
|
Sex-et tessék békén hagyni.
Nagyon, de jó is volt. Ennek ellenére én fél tizenkettőig aludtam. Alig várom a következő családi programot, meg azt is, hogy a csatlakozott emberek összekaparják magukat és néha írjanak ezt azt...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5554 Dátum: 12 ápr 15, 15:49:43 » |
|
Itt most például rám célzol? Egyébként a felvonulásunk a pokolban meg a mennyben, a nyerteseknek a nyönyörű ruháikban az mikor lesz? Vagy már volt, csak pillanatnyi emlékezetkihagyásom van??
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5555 Dátum: 12 ápr 15, 16:03:39 » |
|
Oké, csak vicceltem. Feltételeztem, hogy hanii nem Sexet sütötte meg. Attól még megosztom veletek a tortát, ha kértek, de ahogy elnézem, nem vagytok vállalkozó kedvetekben. Hmm... Jó kérdés. Azt is meg lehetne/kellene szervezni, talán? Bár lehet, bonyolultabb lenne, mint a pikniket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5556 Dátum: 12 ápr 15, 16:32:02 » |
|
Én akarok tortát :O A csatlakozott emberek elég kevesen vannak, egy pár oldalt szerintme elég valószínű, hogy vissza kéne olvasni, hogy találjunk egy pár embertől származó hozzászólást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5557 Dátum: 12 ápr 15, 16:39:50 » |
|
Nem csak az újonnan csatlakozottakra gondoltam. A családfában azért vagyunk egy páran, úgy konkrétan több, mint harmincan, szóval én a többi embert hiányolom. Mondjuk lehet, hogy mindenki elfoglalt mostanság. Végül is érthető, nekem is sokkal kevesebb időm van.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5558 Dátum: 12 ápr 15, 17:07:10 » |
|
Nyugi, nem Sex-et sütöttem meg.^^ Nem nyúlnék hozzá, leharapná a kezem! :O Meg amúgy se... ilyet feltételezni. xD Gondolom nyáron mindenkinek több szabadideje lesz. Majd tarthatnánk egy virtuális Sziget fesztivált, persze arra minden családtag eljönne, és egy hetes lenne. Neem nem, ez nem jó ötlet... Nekem nincsenek ötleteim, valaki más? Amúgy elég izé, hogy most lett vége a pikniknek, máris az új programot tervezzük. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5559 Dátum: 12 ápr 15, 17:16:57 » |
|
Jó, de ki ember itt eleve TIA? Erősen kétlem Egyébként Sexet tényleg nem megsütni, megvárni amíg legalább kamaszodik, hogy megerősödjön a húsa. De ha apád kérdezi, nem én adtam a tippet. Ezt ő nem látja, neeem látttjaaa, vagy ha mégis, álcázom magam, így nem ismer meg, és nem jön rá, hogy ki vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #5560 Dátum: 12 ápr 15, 18:09:37 » |
|
Így utólag válaszolgatok ismét. ^^ Nagyon jól hangzik, de nekem is van munka meg suli is, ráadásul Miskolcról nem biztos, hogy ez egy okos ötlet lenne... (Bár nem tudom, hogy te merre élsz. ) Viszont, ha valaha is sikerül szervezni valami találkát a fórumosoknak és vagy a családnak, akkor állom a szavamat. Én Pest mellett lakom, de tudom, hogy neked nem öt perc lenne átesni. Röpke két órácska... Kéne ám találka. :3 ^.^ Jó szórakozást Temi, tessék majd nekem mesélni. O.O Még sose voltam Con-on (nem is tervezem, hogy megyek) de arról még érdekel. Látom, te is megerőlteted magad... -.-' Vasárnap nem jó, inkább aludj, én meg lehet akkor leszek Pesten. Megvolt a jó szórakozás. Mindent regélek majd PÜ-ben, csak legyen egy kis időm... Utoljára 2009-ben voltam, MAT-os animeconon és természetesen nem szárnyalta túl ez, de azért egyáltalán nem volt rossz. Megéri egyre elmenni, én azt mondom. ^^ Ha jó a társaság, bármi überkirály lehet. :3 Én én!*.* Lyserg leszek a Shaman Kingből, könnyen felismersz majd.:3
Nem tudom, hogy láttalak-e, mert megállás nélkül forogtam körbe-körbe, a barátaim mellett szerencsére nem volt nyugtom. Esetleg te nem láttál? >.< (Linkeljek képet? ) Hajj, tüzijáték...! *-* Megintmegintmegint! Sokatsokatsokat! x333
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5561 Dátum: 12 ápr 15, 20:50:12 » |
|
Gyere át, akkor kapsz tortát. És a meghívás még mindig áll mindenkinek, de többször nem mondom. Ha nem jöttök, magatokra vessetek. Majd mi ketten megesszük. Én is relatív elfoglalt vagyok, de akkor is be szoktam ide nézni. Egy fesztiválféleség meg nem rossz ötlet szerintem, bár a piknik sem volt sokkal másabb, csak a koncertek hiányoztak róla. Meg még egy kis pia. Amúgy miért lenne baj, ha sűrűn vannak ilyen programjaink? Mert, ahogy elnézem, különben eléggé pang a téma mostanság. Én nem ember? Tousan azt mondta, hogy örökbe fogadtak, szóval őszintén, nem tudom, mi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5562 Dátum: 12 ápr 16, 21:08:45 » |
|
Megvolt a jó szórakozás. Mindent regélek majd PÜ-ben, csak legyen egy kis időm...
Húhú nagyon várom már. Tényleg tessék elküldeni. Röpke két órácska... Kéne ám találka. :3 ^.^
Áh, ez csak azért van mert még nem fejlesztette ki a teleportálást. -.-' Kell bizony, majd egyszer össze jön. >_< Vajon ki lesz olyan "bátor" aki vállalni is fogja a szervezést? Ritli egyébként betette az új embereket a Családfába vagy az még nincs kész? tia, megyek hozzád, kérek szépen tortát. Ő.Ő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5563 Dátum: 12 ápr 17, 18:00:33 » |
|
Várlak ám! Ma már egész nap itthon vagyok, szóval jöhetsz bármikor! A családfa már egy csomó ideje nem változott, úgyhogy nem hiszem. Még az én tanítványom sincs rajta, pedig már jó régen szóltam neki. Biztos nem leszek olyan bátor, de legalább már van esélyem útlevélre! Amúgy később eszembe jutott, hogy miért pont az én emberségemet kellett megkérdőjelezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5564 Dátum: 12 ápr 17, 19:23:53 » |
|
Nos, hogy ezt megválaszoljam, fel kéne fednem elötted a valódi származásod sötét titkát. De nem tudom, készen állsz már arra, vagy sem, és azt sem tudom mire vélni, hogy magadtól nem ismered, ifjúhölgy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 19:24:42 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
|