24 nov 16, 12:19:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 369 370 [371] 372 373 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 816315 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5550 Dátum: 12 ápr 14, 10:59:00 »

Jaaj de szépek azok a tűzijátékok. *___* Köszönöm szépen azt a sok szép szivecskéset. Nagyon-nagyon tetszett! De a sárkányos is jól nézett ki. Nevet Meg persze a sima.^^
Nade Minagi, én mindig szexi vagyok. Kúl ikszdé >.<#

tiachan, én is készítettem neked valamit. Pirul
Remélem tetszik (:
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5551 Dátum: 12 ápr 14, 11:35:30 »

Nem tagadom hanii, de ez a ruha tudod kiemeli a ... szemed színét. Nevet
tia, ez jó ötlet, bár úgy is mindenki megfogja nézni, így így is úgy is meghalnak. Az emberek szerencsére kíváncsiak. Nem néztek elég Kör filmet. ikszdé

Whooow, csónakázunk? Micsoda meglepi, köszönöm heoPirul
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5552 Dátum: 12 ápr 15, 15:09:41 »

Jé! Megesszük Sexet? Nevet Köszönöm szépen hanii, nagyon aranyos, és biztos nagyon finom is! *-* Nevet Meg is osztom veletek, ha szeretnétek. Mindenki kap egy szép nagy szeletet! Nevet

Nem is csodálom, hogy a Kör nem hatott rájuk. Én is nevettem az elsőn. x3 Főleg, amikor a pasit visszarántotta a gumicső. ikszdé

Tényleg ennyire fárasztó volt a piknik? Nevet
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5553 Dátum: 12 ápr 15, 15:36:55 »

Sex-et tessék békén hagyni.

Nagyon, de jó is volt. Ennek ellenére én fél tizenkettőig aludtam. Alig várom a következő családi programot, meg azt is, hogy a csatlakozott emberek összekaparják magukat és néha írjanak ezt azt...
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5554 Dátum: 12 ápr 15, 15:49:43 »

Itt most például rám célzol? ikszdé
Egyébként a felvonulásunk a pokolban meg a mennyben, a nyerteseknek a nyönyörű ruháikban az mikor lesz? Vagy már volt, csak pillanatnyi emlékezetkihagyásom van?? Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5555 Dátum: 12 ápr 15, 16:03:39 »

Oké, csak vicceltem. Feltételeztem, hogy hanii nem Sexet sütötte meg. Nevet Attól még megosztom veletek a tortát, ha kértek, de ahogy elnézem, nem vagytok vállalkozó kedvetekben. ikszdé
Hmm... Jó kérdés. Azt is meg lehetne/kellene szervezni, talán? Gondolkozik Bár lehet, bonyolultabb lenne, mint a pikniket.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5556 Dátum: 12 ápr 15, 16:32:02 »

Én akarok tortát :O

A csatlakozott emberek elég kevesen vannak, egy pár oldalt szerintme elég valószínű, hogy vissza kéne olvasni, hogy találjunk egy pár embertől származó hozzászólást Nevet
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5557 Dátum: 12 ápr 15, 16:39:50 »

Nem csak az újonnan csatlakozottakra gondoltam. A családfában azért vagyunk egy páran, úgy konkrétan több, mint harmincan, szóval én a többi embert hiányolom. Mondjuk lehet, hogy mindenki elfoglalt mostanság. Végül is érthető, nekem is sokkal kevesebb időm van.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5558 Dátum: 12 ápr 15, 17:07:10 »

Nyugi, nem Sex-et sütöttem meg.^^ Nem nyúlnék hozzá, leharapná a kezem! :O Meg amúgy se... ilyet feltételezni. Sír xD
Gondolom nyáron mindenkinek több szabadideje lesz. Majd tarthatnánk egy virtuális Sziget fesztivált, persze arra minden családtag eljönne, és egy hetes lenne. Nevet Neem nem, ez nem jó ötlet... smirksweat Nekem nincsenek ötleteim, valaki más? Amúgy elég izé, hogy most lett vége a pikniknek, máris az új programot tervezzük. xD
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5559 Dátum: 12 ápr 15, 17:16:57 »

Jó, de ki ember itt eleve Nevet
TIA? Erősen kétlem Nevet

Egyébként Sexet tényleg nem megsütni, megvárni amíg legalább kamaszodik, hogy megerősödjön a húsa. De ha apád kérdezi, nem én adtam a tippet. Ezt ő nem látja, neeem látttjaaa, vagy ha mégis, álcázom magam, így nem ismer meg, és nem jön rá, hogy ki vagyok Bandita
Naplózva
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #5560 Dátum: 12 ápr 15, 18:09:37 »

Így utólag válaszolgatok ismét. ^^

Nagyon jól hangzik, de nekem is van munka meg suli is, ráadásul Miskolcról nem biztos, hogy ez egy okos ötlet lenne... (Bár nem tudom, hogy te merre élsz. Nyelvesít)
Viszont, ha valaha is sikerül szervezni valami találkát a fórumosoknak és vagy a családnak, akkor állom a szavamat. Mosolyog

Én Pest mellett lakom, de tudom, hogy neked nem öt perc lenne átesni. Röpke két órácska... smirksweat
Kéne ám találka. :3 ^.^

Jó szórakozást Temi, tessék majd nekem mesélni. O.O Még sose voltam Con-on (nem is tervezem, hogy megyek) de arról még érdekel. Látom, te is megerőlteted magad... -.-' Vasárnap nem jó, inkább aludj, én meg lehet akkor leszek Pesten.  smirksweat

Megvolt a jó szórakozás. Pojén Mindent regélek majd PÜ-ben, csak legyen egy kis időm... Nevet Utoljára 2009-ben voltam, MAT-os animeconon és természetesen nem szárnyalta túl ez, de azért egyáltalán nem volt rossz. Nyelvesít Megéri egyre elmenni, én azt mondom. ^^ Ha jó a társaság, bármi überkirály lehet. :3

Én én!*.* Lyserg leszek a Shaman Kingből, könnyen felismersz majd.:3

Nem tudom, hogy láttalak-e, mert megállás nélkül forogtam körbe-körbe, a barátaim mellett szerencsére nem volt nyugtom. Nyelvesít Esetleg te nem láttál? >.< (Linkeljek képet? Nevet)

Hajj, tüzijáték...! *-* Megintmegintmegint! Sokatsokatsokat! x333
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5561 Dátum: 12 ápr 15, 20:50:12 »

Gyere át, akkor kapsz tortát. És a meghívás még mindig áll mindenkinek, de többször nem mondom. Ha nem jöttök, magatokra vessetek. Majd mi ketten megesszük. Lesütöttszemek

Én is relatív elfoglalt vagyok, de akkor is be szoktam ide nézni.

Egy fesztiválféleség meg nem rossz ötlet szerintem, bár a piknik sem volt sokkal másabb, csak a koncertek hiányoztak róla. Meg még egy kis pia. Nevet
Amúgy miért lenne baj, ha sűrűn vannak ilyen programjaink? Mert, ahogy elnézem, különben eléggé pang a téma mostanság.

Én nem ember? Ohh My God Tousan azt mondta, hogy örökbe fogadtak, szóval őszintén, nem tudom, mi vagyok. Sír
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5562 Dátum: 12 ápr 16, 21:08:45 »

Megvolt a jó szórakozás. Mindent regélek majd PÜ-ben, csak legyen egy kis időm...
Húhú nagyon várom már. Nevet Tényleg tessék elküldeni.

Röpke két órácska...
Kéne ám találka. :3 ^.^
Áh, ez csak azért van mert még nem fejlesztette ki a teleportálást. -.-'
Kell bizony, majd egyszer össze jön. >_< Vajon ki lesz olyan "bátor" aki vállalni is fogja a szervezést?

Ritli egyébként betette az új embereket a Családfába vagy az még nincs kész?

tia, megyek hozzád, kérek szépen tortát. Ő.Ő
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5563 Dátum: 12 ápr 17, 18:00:33 »

Várlak ám! Ma már egész nap itthon vagyok, szóval jöhetsz bármikor! Nevet
A családfa már egy csomó ideje nem változott, úgyhogy nem hiszem. Még az én tanítványom sincs rajta, pedig már jó régen szóltam neki.

Biztos nem leszek olyan bátor, de legalább már van esélyem útlevélre! Nevet

Amúgy később eszembe jutott, hogy miért pont az én emberségemet kellett megkérdőjelezni? ikszdé
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5564 Dátum: 12 ápr 17, 19:23:53 »

Nos, hogy ezt megválaszoljam, fel kéne fednem elötted a valódi származásod sötét titkát. De nem tudom, készen állsz már arra, vagy sem, és azt sem tudom mire vélni, hogy magadtól nem ismered, ifjúhölgy.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 19:24:42 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 369 370 [371] 372 373 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins