A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5580 Dátum: 12 ápr 18, 21:20:38 » |
|
Pedig, amikor a "származásom sötét titkát" emlegetted, akkor pont az jutott az eszembe.  Mikor vigyáztál te rám amúgy? dám-dám-DáááÁáÁÁÁM!  És Ritli honnan tud róla?  A szüleim meg a testvéreim mostanában úgysem nagyon néznek rám, úgyhogy mindegy... Mini, ha tényleg megcsinálod, akkor fizetek neked egy kamionnyi sört! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #5581 Dátum: 12 ápr 18, 21:23:39 » |
|
Én nem sok ember vagyok, hanem a fantasztikus Ritli-sama.  De jól van most az egyszer megbocsátom bűneidet.... Hmmm valami nem stimmel... A bűnöket én dicsérni szoktam... Ohh rájöttem! Vizsgára tanulsz?? Szégyelld magad! De most az egyszer megbocsátom szorgalmadat. ... Így már jó lesz.  Hozhatod Mini.  Hmm... Hát végülis a bor is megfelel ha jóféle, de azért siessél STM, érj ide mielőtt bealudnék.  Ó naiv kicsi pici apró cseprő Tia-chwann... Én mindenről tudok! dám-dám-DáááÁáÁÁÁM! Sose tanuljátok meg? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 21:24:31 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5582 Dátum: 12 ápr 18, 21:27:49 » |
|
Én nem sózok anyámra semmit, csak tudom mit szeret és abból viszek egy rakatnyit.  Inkább bort kérek, a sört csak apámnak küldeném át, bár lehet boldog lenne, de akkor már holnap hajnalban elkezdem megtervezni, hogy prob legyen, mint az alap ötlet.  Heh már kezdtem csodálkozni, hogy bűnöket bocsájtasz meg. -.-' De köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5583 Dátum: 12 ápr 18, 21:34:16 » |
|
Ez nem ér.  Mi az, hogy te tudod, én meg nem?  Hol itt az igazság? És Isten akarata? Mi lesz így a világgal? Olyan dolgokat is tudsz másokról, amiket még ők maguk sem.  Tudod mit, kapsz mindkettőből egy-egy kamionnyit, csak csináld meg a szerkentyűt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #5584 Dátum: 12 ápr 18, 21:38:53 » |
|
De azért látom a nagy tanulás közben arra van időd, hogy 1000-rel fórumozz.  Te kis hamis.  Tia itt Isten akarta nem számít, ez a démonok világa.  A világ meg remélhetőleg káoszba borul.  Igazság meg végképp nincs.  Ó naiv kicsi pici apró cseprő Tia-chwann...  Én mondtam többször is, hogy van mindenkiről aktám. Információs hálózatom rendkívül hatékony továbbá olvasok a gyengébbek gondolataiban. Emellett a szüleiddel szoros baráti kapcsolatom van, STM a petem, a démonherceg a férjem, stb. Mi az amit én ne tudnék?  Ha van is ilyen, gyorsan kinyomozom. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5585 Dátum: 12 ápr 18, 21:42:52 » |
|
Nem, ilyenkor a saját figyelmemet vonom el. Ugyan úgy tanulok, kikérem magamnak, még most is!  Áh tia, szuper vagy, jöhet mind a kettő, akkor majd átpasszolom Hieinek Anyám, erről is vezetsz aktát?O.o Olyan vagy mint heo, mindenkiről mindent tudsz. >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5586 Dátum: 12 ápr 18, 22:03:24 » |
|
"naiv kicsi pici apró cseprő Tia-chwann" Ezt esküszöm kiteszem titulusnak.  Mit gondolsz, miért húztam át?  Tudom, hogy mindenkiről van aktád, de akkor is...  Ha meg nem STM-től tudod AZT, akkor a szüleimtől, ami még rosszabb, mert ennyi éven át nem mondták meg nekem. STM amúgy is más tészta, őt úgysem ismerem valami rég óta (hiába állít mást, akkor is gyanús), szóval Kaasanékra jobban haragszok, amiért nem mondanak meg nekem soha semmit. >:l Tudom, szuper vagyok, meg nemesi meg király is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #5587 Dátum: 12 ápr 18, 22:13:43 » |
|
heo jópár dolgot tőlem tud. Elég sokat szokott pár infoért fizetni.  De persze én is tőle tudakoltam meg valamit.  Infócsere hasznos tud lenni.  Hát Tia én lehet ezentúl így foglak hívni (ez most kivétel  ) Amúgy igen anyukádtól tudom.  De még akkor árulta el nekem mikor igencsak aprócska lány voltál és azt kérte tartsam titokban. Szóval tőle tudakold meg, én megtartom az ígéreteimet. Nemes démon vagyok, nem valami alávaló puhatestű.  Lányom, mindenről vezetek. Bár valamiről nem akta van, hanem egész video felvételek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5588 Dátum: 12 ápr 18, 22:36:41 » |
|
Ha nem esik nehezedre leírni, akkor oké.  Jó, nem faggatlak, de nem tudok erre mit mondani.  Képesek voltak eltitkolni előlem egy feltételezhetően elég fontos dolgot, ennyi éven keresztül. És, ha még most sem akarja elmondani, vagy csak letagadja? (Jó, Kaasan nem lenne képes letagadni az ilyesmit, de Tousan már más...) Video? Kiről? Ismerem? Muti! *o*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #5589 Dátum: 12 ápr 18, 23:27:32 » |
|
Várjunk, Szavanna tud a dologról? Na, ez msot meglepett.
Na jó, végülis, azt hiszem, felfedem amit tudok. DÁm-dám-dáááááÁÁááÁÁÁm!
Nos, találkoztunk mi már régebben is, ifjú hölgy. CSak ott bolyongtál egyedül a hidegben, megsajnáltalak, és egy ideig "gyámkodtam" feletted. Először csak fura volt, hogy miylen kemény kislány vagy, hogy ott járkálsz egy kis ruhácskában a fagyos fagyban, de aztán feltűnt még pár dolog és sajád beavallásod szerint mrá egy csomó ideje ott kóboroltál. Ez egyébként oroszországban esett meg, egy olyan szűk száz éve, azért mentem oda, mert kíváncsi voltam erre a tunguszkai eseményre, és szét akartam nézni a közelében. Oylan fura dolognak tűnt. Az is flemerült bennem, hoyg esetleg oylasmi lény lehetsz, mitn én, és akkor kerültél ide, de átváltozásra sem mutattál hajlandóságot, csak ehető dolgokat tudtál megemészteni (bár nem emlékszel, de bocsi, hogy megetettem veled azt a sok földet, meg miegymást), oylan túl ygorsan nem is gyógyultál, és az is inkább oylan sima regenerációnak tűnt (habár a véred beépült közben, nem csak úgy elfolyt, ami érdekes), mint oylasminek, ami nálam van, szóval nem tudom, mi vagy. Az biztos, hogy te akkor kis idő múltával eldöntötted, hoyg én a bátyád vagyok, és igazáából egy idő után én is rászoktam, hogy a húgomnak tekintselek. Pár hónap múltán aztán találtam neked egy megbízható "gyámpárt", és a gondjaikra bíztalak, de még sokszor meglátogattalak. Később még találkoztunk időnként, akkor már nem voltál annyira kislány, és aztán legközelebb itt kerültél elő, és nem is emlékeztél rám, ami amúgy nem szép tőled. És elég fura is.
Ehhez hozzá jönnek oylan dolgok, amiket Ritli-hime aktáiból tudok a közelebbi múltadról (bezony, nekem azokat is meg szabad néznem), de azokra végképp nem állsz még készen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 23:46:45 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #5590 Dátum: 12 ápr 19, 09:20:06 » |
|
Jaaa, hogy erre a sötét múltjára gondoltál.  Nem, erről Sevanna nem tud, csak a másikról. Mázli, hogy nem azt mesélted el szegény lánynak.  Bár bevallom ennek én se tudtam minden részletét, 1-2 újdonság volt benne de a nagyja azért ismerős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5591 Dátum: 12 ápr 19, 11:51:28 » |
|
Miért? Kettő van? O_O" Én? Szibériában? Minek? És földet meg miegymást? Még, ha nem is én voltam... De hogy etethetsz meg ilyesmiket egy kislánnyal?  Mint te? Meg beépült a vérem? Mi? O_o Az a megbízható "gyámpár" Kaasan meg Tousan volt? Mert tudtommal hozzájuk kiskoromban kerültem, szóval csak így lehetett, különben sántítana a sztori. De akkor Kaasan hogy nem tud semmiről? Tousan nem szokott tőle semmit sem eltitkolni, mert papucs.  Ha meg később is találkoztunk, és már nem voltam kicsi, akkor az nem lehetett túl rég, de akkor meg miért nem emlékszem rá? Kérlek, lopd el nekem az aktámat Ritlitől. Vagy fénymásold le. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5592 Dátum: 12 ápr 19, 12:07:25 » |
|
Nem ők voltak. És aztán kb. iylen idős voltál és már önállóan éltél mikor még néha találkoztunk. aztán csak úgy elvesztél és ide kerültél. Erről van sötét információk azokban az aktákban, de arra tényleg nem vagy kész, ha elmesélném, nagyon megviselne. Ahogy Ritli-hime is mondta, ki tudja, mikor hevernéd ki. És a földetetést tök jó szándékból tettem :O Meg kíváncsiságból. Meg mert vicces arcot vágtál közben  AMúgymeg lehetnél hálásabb, megmentettelek, nélkülem ki tudja mi történik veled.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5593 Dátum: 12 ápr 19, 19:58:00 » |
|
Akkor, ha nem ők voltak, de azt mondod, elhelyeztél egy párnál, akiknél felnőttem, és később már egyedül éltem, amikor találkoztam veled; akkor hogy lettem megint gyerek, amikor Tousan elhozott ide az árvaházból?  Különben is azt mondod, hogy nem voltam hajlandó átváltozni (pedig az magyarázná, az egészet), amit nem is csodálok, ha földdel etettél. Feltételezem, nem voltam tőle túl készséges. Meg mi az, hogy mert vicces arcot vágtam?  Tök hálás vagyok, meg minden, ha tényleg megmentettél, de hogy ez nekem gyanús, az is biztos.  NEM KELL FÉLTENI, KÉREM AZ AKTÁMAT!  Amúgy tök jó, hogy mindig én ölöm meg a témát. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 20, 22:08:51 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5594 Dátum: 12 ápr 21, 15:22:48 » |
|
Önként etted meg, mikor megkértelek rá. És csak azért csináltam többször, hogy biztosra menjek. És a te érdekedben történt. A többire a magyarázat úgy nagyjából benne van azokban az aktákban, vagyis abból kikövetkeztethető sok más részlet is, de arra az ifjú hölgy még nem áll készen, témát ölni egy dolog, de iylne dolgokról tudni... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|