Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5355 Dátum: 12 ápr 08, 22:27:08 » |
|
Apád nem az!  Így emiatt ne aggódj kicsi lányom. Tudtam hogy tetszeni fog az a sárkányos. Nem csoda hogy a lányom vagy. A képeket meg keresem neked, csak azt nem találom még amit anyám küldött, de az is perceken belül meg lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #5356 Dátum: 12 ápr 08, 22:30:55 » |
|
Ha ez nekünk szólt, akkor mindjárt megyünk. (Irigykedünk?  ) Nem irigykedek, nekem is van kivel perverzkednem.  De nem nyilatkoztatjuk ki, hogy ki kinek a forró testét hogyan, hol és mikor fogja ölelgetni.  Mini ne mentegetőzz, te is alkottál.  Nem hiszem, hogy rólam van fotód, mert még Kaasannak sincs.  (nem kell bebizonyítanod az ellenkezőjét) Na jó, most az egyszer elfogadom a dolgot és nem bizonygatok semmit.  Szivecskés?  Inkább nem is kommentálom. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5357 Dátum: 12 ápr 08, 22:39:01 » |
|
Hát ha nagy tüzijátékot akartok, akkor lövök a holdra egy Makankōsappō-t és az olyat fog robbanni, hogy lesz tüzijáték. De mégsem, mert akkor utána nem lenne hold xDD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5358 Dátum: 12 ápr 08, 22:40:41 » |
|
Jó, nekem még nagy lánggal lobog a szerelem tüze, alap a szivecskés tűzijáték.  De a sárkányos is szép lehet, tehát az ki ne maradjon.^^ Ezenkívül legyen halálfejes is. *.* Lávaszörf? Már alig várom nővérkém. *.* :3 Most mi a gond a perverzkedéssel?  Olyan aranyosak. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5359 Dátum: 12 ápr 08, 22:43:48 » |
|
Nem robbantunk fel semmilyen égitestet egy piknik miatt.  Majd szerzek (nem mondtam, hogy veszek) egy csomó rakétát, és megkapjátok a tűzijátékot. Nagyon remélem, hogy találok sárkányosat is, ha meg nem, akkor kiagyalok valami mást, ami szintén megüti majd a mércét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5360 Dátum: 12 ápr 08, 22:45:15 » |
|
Ezentúl mi sem fogjuk, de legalábbis csökkenteni fogom az efféle tartalmat.
Nem Szabi, a Hold az marad, szeretjük a Holdat, főleg a teliholdat amikor izzó fehéren tükröződik rajta a napfény.
Halálfejes tűzijáték? Nem kalózok vagyunk mi.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5361 Dátum: 12 ápr 08, 22:50:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #5362 Dátum: 12 ápr 08, 22:52:23 » |
|
Fehér? Ccc... sárga... piros... lila, kék? A kékesen izzó hold a legkirályabb. AMúgy nincs semmi sárkánymániám, csak elég klasszak, jó zsákmányok, és anynira azért nem csípem őket, hogy dilemmát okozzon levadászni egy párat. És finom a húsuk.
A kalózok jelképe a rum, ez közismert tény.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 22:56:20 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5363 Dátum: 12 ápr 08, 23:01:00 » |
|
Oké oké, én is meggondoltam magam xD Én is szeretem a holdat. Ez csak ilyen piccolós ártalom  De a kalózok jók hanii majd én elviszlek egyszer  Nem tom mi a kalózok jelképe attól függ, hogy miből indulunk ki.  Kettőt ismerek amiből kilehet, az egyik a one piece  Hát ők koccintanak elég sokszor, de nem tom mivel, ha belőlük indulunk akk én inkább a zászlót mondom. Ha a karib tenger kalózaiból, akkor a rum és a papagáj.  Ha a történelmi tényekből, azt nem tom abba nem vok olyan jó 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 23:03:54 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5364 Dátum: 12 ápr 08, 23:07:47 » |
|
STM, miért izéled szegény sárkányokat?  Olyan cukik, és különben is, esetleg levadászod az egyik házisárkányunkat véletlenül szándékosan?  Mitöbb, még meg is eszed? Akkor már inkább a griff, annak tényleg finom a húsa, Ritli egyszer csinált.^^ Tárkonyosat. *.* hanii majd én elviszlek egyszer  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #5365 Dátum: 12 ápr 09, 07:47:15 » |
|
Tényleg.. téged még nem is láttalak macska formában. Direkt nem mutatkozol úgy előttem?  Majd egyszer, csak neked megcicásodok.:3 Ha úgy megfelel.  Én még mindig a sonkagoblin ízére vagyok kíváncsi.  Szóval ne ijedj meg, ha esetleg felkelsz, és hiányzik egy kicsi az orrodból, vagy valahonnan máshonnan. De azt előre megmondom, hogy nem én voltam, oké? 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5366 Dátum: 12 ápr 09, 09:02:23 » |
|
kössz heo, issteni vollt a churros Churros & tomatoo *-*itt lesznek a házban a farkasok? király  lesz egy hadseregünk! kiképezhetem őket? *-* paradicsomon fognak felnőni  hát Sabaku, nekem így legalább minden túrám izgalmasan telik, te meg unatkozz csak, ha minden elfut előled  mellesleg ha annyira akarsz, gyere kapj el, ha máshol nem akkor conon  oda mindenképp emberi alakba kell menjek, nem szeretném megijeszteni a népet  meg lehet nem engednek be egy szarvast csak úgy conra  amúgy heo, lehet nem is kell pár száz év  és mikor megyünk legközelebb valami izgi helyre? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5367 Dátum: 12 ápr 09, 09:19:34 » |
|
Szép volt a tegnap este és nagyon...  , most keltett az asszony, hogy jöhet a beígért masszázs. Látom még mindenki nagyban alszik. Zizi az egyik vendégszobában durmol, Flexee a másikban horkol. Szabi meg kapott egy cetlit a munkásoktól, hogy legközelebb jobban bújjon el, ha nem akarja, hogy megtalálják. (Mekkora szégyen, hogy a homlokán van. Ráadásul te is horkolsz... Ej...) De legalább a házikók készen vannak. A meglepetés, hogy Flexee kapott egy ultramodern WC-t, mindegyik alakjához van egy kagyló. Nem kell többé takarítani. A padlófűtés geotermikus lett, szóval örökké 20 fok lesz a hőmérséklet abban a szobában. Zizi háza pedig közelebb költözött hozzá és a kettő között van fedett és fűtött átjáró, de még alagút is. Élvezzétek egymás társaságát. A farkasokat Zizi fogja képezni, a felügyeletem alatt, de te is odafeküdhetsz hozzánk addig. Ha akarsz még segíthetsz is a féltestvéreden. A farkasokat nem kell etetni, ha éhesek akkor levadásznak valamit, de egyébként is, a betolakodókkal jól fognak lakni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5368 Dátum: 12 ápr 09, 10:17:04 » |
|
mostanában csak a kertészek járnak be  miattuk az egyik pince foglalt, vicce kergetni és bezárni őket, de legalább nem kell kifizetned nekik semmit  ha Zizi szeretné, akkor besegítek ^^ és kösz az újításokat is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5369 Dátum: 12 ápr 09, 10:25:06 » |
|
Ezért nem mernek már több kertészt küldeni, most már értem, azért engedjük ki őket. Aki él azt még kárpótoljuk valahogyan, aki nem, nos abból vízköpőt varázsolunk és örökké a kertben maradhat.  A kert a te területed, de műveld is rendesen!  Ezentúl sok pajtásod lesz, ott lesznek a farkasok, Sex a sárkány és még bővülni fog a család. Mint kiderült, jeget és tüzet is tud fújni a kis picurka, de még csak véletlenszerűen, nagyon kicsi még ez a bébisárkány. Viszont nagyon sokat eszik és már most repkedni próbál. Aranyos ahogyan próbálkozik.  Szépek ezek az ezüstfarkasok, de tegnap óta félnek egy picit, ki tudja miért...  (Majd úgyis átképezzük őket.) Még az is lehet, hogy ma is elmegyünk játszani. Egészen jó idő van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|