24 nov 16, 04:30:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 355 356 [357] 358 359 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814909 alkalommal)
0 Felhasználó és 148 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5340 Dátum: 12 ápr 08, 21:24:53 »

Naná, az is jöhet, nagyon kedvet csináltál hogy vadhúst egyek, így ne hagyj hoppon. Megkívántam és most lusta vagyok csinálni. A Pörköltet meg majd várom ha kész a pác. Türelmes ember vagyok én...  (És nem Miniagi Nyelvesít)
Na jó, akkor átmegyek, megcsinálom ott. Pác kész, benne pár szelet hús rövid, meg hosszú karaj, a pörkölt meg tarjából lesz.
Dehát egy mini mignon vagy, akinek a neve Minagi. Logikus, hogy így szólítsalak. Mindgey, természetesen maradok akkor a Minaginál, bocsi. Megjegyeztem, nem Miniagi, hanem Katsu... izé, Minagi.

Erről jut eszembe, minden hátsó szándék nélkül, ott van már az a kissárkány?
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 21:28:30 írta STM » Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5341 Dátum: 12 ápr 08, 21:39:27 »

Köszönöm a bizalmatokat. Pirul Reggel rögtön elkezdem az új plakátot! Nevet Ami viszont már biztos, a piknik most csütörtökön délután négykor kezdődik.

Ha ott van, akkor én is mehetek? Légyszi-légyszi. Még sosem láttam gyereksárkányt.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5342 Dátum: 12 ápr 08, 21:42:21 »

Ajj de sokat írtatok, nem olvasok vissza. Nevet
Csütörtökön 4-től? :O Miért pont csütörtökön, akkor sokat kell tanulnom másnapra. Szomorú Olyan gonoszság ez, miért kell nekem bioszból írnom pénteken? >.<
Amúgy, ma miért is maradt el?
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5343 Dátum: 12 ápr 08, 21:47:06 »

Na jó, akkor átmegyek, megcsinálom ott. Pác kész, benne pár szelet hús rövid, meg hosszú karaj, a pörkölt meg tarjából lesz.
Dehát egy mini mignon vagy, akinek a neve Minagi. Logikus, hogy így szólítsalak. Mindgey, természetesen maradok akkor a Minaginál, bocsi. Megjegyeztem, nem Miniagi, hanem Katsu... izé, Minagi.
Huhúúú, nagyon jól hangzik, készítsek hozzá én köretet vagy tiéd legyen most teljesen a konyha?
Csak a Miniaginál a Mini Ágira asszociálok, ami idegesít. Ezért most vagy az egyik mint Mini vagy a másik mint Minagi. >_<

tia: Mi bízunk benned. Meg tudod csinálni, az erő benned is meg van. Érzem!

Oh jön haza lassan a kis férjem.  Pirul

Anya, nem tudod, hova raktam őket?
Húú de... valahol meg van. Mindjárt utána nézek neked. ^_^
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 21:49:39 írta Minagi » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5344 Dátum: 12 ápr 08, 21:53:02 »

Ha a sütéshez kell, akkor nem tudom, hogy van-e már tüze, az sem biztos, hogy tüzet fúj, lehet, hogy jeget, de lassan hazaérek majd Flexee-vel együtt és akkor kiderül.

Természetesen bármelyikőtök megnézheti majd, sőt a piknikre is kivisszük, úgyis etetnem kell majd, nem hagyhatom otthon egész nap étel nélkül szomjasan.

hanii, olvass vissza és kiderül. Azért te is fel tudsz majd nézni, gyertek el Szabival együtt, a tűzijátéknál, biztos szép élmény lesz a csók is. (Nem Mini, ezt nem én írtam ám...  Izé José...)

Bizony megyek haza, alig várom, hogy újra érezzelek. Ámor
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #5345 Dátum: 12 ápr 08, 21:56:38 »

Csütörtökön 4-től? :O Miért pont csütörtökön, akkor sokat kell tanulnom másnapra. Szomorú Olyan gonoszság ez, miért kell nekem bioszból írnom pénteken? >.<
Nem muszáj ám csütörtökön tanulni péntekre, megteheted mondjuk szerdán is. Vagy kedden, vagy hétfőn, vagy most azonnal.

Amúgy mindenki irogatja, hogy "jajj rólam remélem nincs fotód." Ez kb olyan mintha azt írnátok "rólam is linkelj valamit lécci lécci *-*" ikszdé Amúgy elárulom, hogy mindenkiről van fotóm. Kevésbé kínos, kínos és nagyon kínos képek. Nevet Mint már egyszer említettem, mindenkiről aktát vezetek, természetes, hogy képek is vannak hozzájuk csatolva. Nyelvesít De csak akkor linkelek, ha épp úgy szottyan kedvem. Nevet

Muszáj itt perverzkednetek 80 oldalon át? O_o Menjetek szobára. ikszdé
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5346 Dátum: 12 ápr 08, 21:58:10 »

Nevet Én ott leszek elvileg csütörtökön nincs programom, és a 4 óra tökéletes. Reggel amúgyse nagyon tok felkelni. Főleg ilyenkor már 11 óra van, holnap kb ugyanekkor kelek, csak reggelbe.xD A mai nap meg amúgyse lett volna jó, szóval jó ez így.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5347 Dátum: 12 ápr 08, 22:01:42 »

Szerintem ejtsük a témát, hogy miért maradt el. Hümm-hümm (miattam) >.<#
Ne búslakodj hanii, majd kitalálunk valamit. kacsint Ahogy Mini is mondta, az erő velem van! Nevet Amúgy a meglévő rakéták mellé szerzek még pár spécit is, hogy érdekesebb legyen a tűzijáték. kacsint

Nem hiszem, hogy rólam van fotód, mert még Kaasannak sincs. Faceg (nem kell bebizonyítanod az ellenkezőjét)
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5348 Dátum: 12 ápr 08, 22:07:16 »

Muszáj itt perverzkednetek 80 oldalon át? O_o Menjetek szobára. ikszdé
Ha ez nekünk szólt, akkor mindjárt megyünk. (Irigykedünk? ikszdé)

Örülök, hogy még egy ember el tud jönni. Hozd el hanii-t is valahogyan, veled csak eljön, ha egyszer a férjének akar, biztosan hallgat rád valamennyire.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 22:08:17 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5349 Dátum: 12 ápr 08, 22:07:36 »

Ja, beszerzel szívecskés tűzijátékot is? *.* Nevet Az jó lenne.^^
Jaj Ritli, az nem olyan egyszerű.. Lesütöttszemek Most szünet van, ilyenkor elég nekem szerdára tanulni, meg a nyelvvizsga felkészítőre megírogatni azokat a hülye hivatalos leveleket, meg japánra tanulni, nemhogy péntekre a reflexeket.. smirksweat Na majdcsak megoldom.^^

Hagy perverzkedjenek, fiatalok. :'D (Én mondom ikszdé )

Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5350 Dátum: 12 ápr 08, 22:12:35 »

Haha, nekem van rólad, TIA-chan egy teljesen original képem Nevet

Minagi, a köret együtt sül vele, mondjuk a pörkölthöz meg nem tom, végülis mért ne. Olyan nokedli féle cucc, bár én inkább simán kenyérrel szoktam enni.  

heo, öhm.. igen, a sütéshez kell. Nem akartam megenni, és azt mondani, megszökött. Miket képzelsz rólam, ez nem votl szép tőled. De amúgy tényleg nem, kedves kis lény lehet. Igazából csak úgy kérdeztem kíváncsiságból.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 22:13:49 írta STM » Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5351 Dátum: 12 ápr 08, 22:17:35 »

STM, ezt inkább meg sem láttam.. Remélem, a gazdád nem tud arról a képről. Tegyél róla, hogy ne találja meg! Sly

Pont szivecskéset? Ohh My God Megpróbálhatom, de nem ígérek semmit. A jó anyád meg ne lássa, hogy te kérted, mert mindketten kapunk a fejünkre. Te azért, mert ilyesmit akarsz dámon létedre, én meg azért mert az ő alapötlete volt a piknik, én viszont babazsúrt csinálok belőle. ikszdé Bár, egy bizonyos pet azt mondta, hogy vigyázni fog rám.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5352 Dátum: 12 ápr 08, 22:19:42 »

Én nem akarok perverzkedni... Szégyenlős vagyok én az ilyenhez.  Upsz Áj Did it Egen

hanii, itt kell lenned, a tanulás nem számít!!! Nevet Úgy is elfelejted, tessék velünk ünnepelni a láva tetején és majd láva szörfözni velem. Már alig várom.

Szívecskés tűzijáték? Őőő izééé.... én akkor egy oylan sárkányosat szeretnék ami a Gyűrűk Ura 1-ben van az elején.  Pirul

STM, akkor nem kell köret, jöhet nekem úgy is.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 22:20:57 írta Minagi » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5353 Dátum: 12 ápr 08, 22:21:47 »

Szégyenlős, anya? ikszdé Akkor én ki fia-borja vagyok, ha ti mindketten szégyenlősek vagytok?
Szívecskés tüzijáték? Az tök tré az olyan menő démonoknak mint mi. A sárkányos viszon tényleg menő.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5354 Dátum: 12 ápr 08, 22:23:58 »

Hagy perverzkedjenek, fiatalok. :'D (Én mondom ikszdé )
Még a húgi is támogat... Nevet Titkon segítünk a másiknak.

Akkor jó, ha nem ilyesmit akartál. Egyébként mi ez a sárkányfüggés? Mészárolod őket csak úgy poénból vagy unaloműzés céljából. Mindegy mivel viszünk haza 3 vaddisznót, így erre amúgy sincs szükség.

Az én szendém. Ámor

Lesz mindenféle tűzijáték, sőt még varázsolunk is az égre ezt azt.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 355 356 [357] 358 359 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins