^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5370 Dátum: 12 ápr 09, 10:27:20 » |
|
tehát a Sexelni szó új értelmet nyer? Ez tetszik xD
ejj hát jó, de neked küldjék a panaszleveleket *morog, majd kitárja a pinceajtót ahonnan kiömlenek a halálfélelemmel küszködő kertészek, és egymást taposva menekülnek*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5371 Dátum: 12 ápr 09, 10:32:48 » |
|
Lebuktam volna?  Nem tudom, hogy hogy szrtak ki, pedig nagyon jó volt a relytekhelyem. Na nem baj, legalább ebből is látszik, hogy profi munkások voltak. A jelentést megírtam róluk. Elmondjam most, vagy majd később?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5372 Dátum: 12 ápr 09, 10:42:33 » |
|
Újat bizony, de csak, ha így írod nagy betűvel. Már így is kaptam mindenféle fura levelet meg túsztárgyalói telefonokat, jobb, ha elengedjük őket. Könnyen kiszúrtak, mert amikor bealudtál visszhangzott a táj a horkolásodtól. Legalábbis ezt mondták, de behoztak a melegbe, szóval amikor a te házadat építik majd (Amit nem is érdemeltél még ki...  ), akkor tessék nekik megköszönni, hogy nem hagytak kint megfázni. Legalább nem kell Namektaknyot takarítani a padlószőnyegről... 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #5373 Dátum: 12 ápr 09, 10:46:56 » |
|
Farkasokat átképezni... ccc... és még beszóltok, hogy pár hülye sárkányt leöltem, anélkül, hogy ilyesmit műveltem volna szerencsétlenekkel. A farkasok nemes lények, megölni őket egy dolog, elfogni is, még bezárni is, de ilyen szinten elvenni a szabadságukat tűrhetetlen. Ha kutyákat akarsz, szerezz be pár kutyát... ja, ha később el lesznek engedve, hogy ellássák a hüyle feladatokat, akkor sem változtat ez a dolgokon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 10:47:30 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5374 Dátum: 12 ápr 09, 10:54:58 » |
|
 Pedig amúgy nem is szoktam horkolni. Na nem baj, ha már elaludtam, és lebuktam, akkor viselem a következményeket  Szóval amíg szemmel tartotam őket, addig a következők történtek: A munkások rendben és időben érkeztek, és el is kezdték a munkálatokat. Szerszámot magukkal hoztak. Egy szakmunkás, és egy segédmunkás volt. A munkálatokkal gyorsan és jól haladtak, látszott, hogy profi munkások voltak. Egyszer tartottak szüetet, akkor elfogyasztották a bento-jukat, aztán tovább folytatták. Ekkor lehetett körülbelül, hogy elaludtam  Szerk.: Ja és majd megköszönöm nekik, hogy bevittek, ha legközelebb találkozunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 11:02:43 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5375 Dátum: 12 ápr 09, 11:02:03 » |
|
Önszántukból vállalják a dolgokat, mától én vagyok a falkavezér, azt teszik amit mondok. Erősebbek és okosabbak lettek és még a területük is nagyobb lett, egyébként végig szabadok, de mától a falka az én földjeimet is a sajátjának tekinti, nincs ebben semmi rossz. Nem vagyok én kegyetlen, ha el akarnak menni, akkor elmehetnek. De a hűség és a falkaszellem kötelezi őket, így ők is könnyebben életben maradhatnak. A falkának fent kell maradnia, bármi áron. Én is szeretem a farkasokat, szerintem is különlegesek, szóval nem simogatni való állatkákat csináltam belőlük. Egyszerűen csak erősebbé tettem őket.
"Szép munka", mondjuk rá. A piknikig mindenkinek pihenő van, legalábbis a tanítványaimnak és petemnek semmi dolga.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5376 Dátum: 12 ápr 09, 11:25:48 » |
|
Ugyanmár. ELhurcioltad őket, és megfosztottad a saját erejüktől ezzel az egész marhasággal. A farkasoknak nem kell iylen segítség. Ha hálásak is neked, becsületből, talán meg is kedveltek, de a farkasoknak nem kell, hogy könnyen életben maradhassanak, szabadság kell nekik. Eleve, falakvezér csak a falka tagjából lehet. Bár végülis, egy kis segítség elfogadásával még nem vezsítenék el a szabadságukat, de azzal, hogy hüyle feladatokat akarsz rájuk tukmálni, megváltoztatva az életük rendes rendjét, sőt, ahelyett, jóformán, úgy már igen. Talán félreértem a céljaid, de így, messziről nézve nem tetszik a dolog. A simogatni való állatkaságnak meg semmi köze az iylesmihez, az magában még nem fosztott meg egy lényt sem semmitől, nézz rá a macskákra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 11:27:32 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5377 Dátum: 12 ápr 09, 11:43:47 » |
|
Ezt a szabadság dolgot nem értem, nincsenek kikötve meg semmi, mennek amerre akarnak, ha kell, akkor a házamat is védik, mivel ez is a területükhöz tartozik. Ez egyszerű territoriális kérdés, nincs köze, ahhoz, hogy tudnak-e beszélni vagy sem. " Eleve, falakvezér csak a falka tagjából lehet." Ez marhaság, egy kívülálló is lehet falkavezér csak le kell győznie az alfa hímet. A magányos hímfarkasok nem éppen falkatagok... Annyi volt velük a célom, hogy tudjanak beszélni és egymással telepatikus úton kommunikálni. Meg nagyobb életteret adtam nekik. Szerintem ezzel pont hogy nőtt a szabadságuk. Melyik macska megy oda őszinteségből és nem csak kajáért? Bár a kényeztetést is szeretik. Jó ez hülye kérdés volt.  Egyébként meg mióta lettél te a petek szakszervezetének az élharcosa? Kész ez az egész. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5378 Dátum: 12 ápr 09, 12:01:43 » |
|
Akármelyik. Más kérdés, hogy elveszik, amikhez kedvük támad, és miért ne fogfadnák el, amit felkínálnak nekik. Ők nem házikedvencek, ne várd tőlük, hogy rajongjanak érted istenükként, csak mert a gazdájuknak képzeled magad, szabad léynek, akiknek ha a barátja akrsz lenni, ki kell alakítani velük egy oylan kapcsolatot. Még annak ellenére is azok maradnak, ahogy néhányuk él, egyszerűen, mert a szabadságnak semmi köze az élettérhez. Ha valakinek veszel egy fagyit, vagy szólsz hozzá egyszer-kétszer kedvesen, nehogymár utána a lekötelezetted legyen egy életre. De a amcskák is lehetnek hűségesek, ha tényleg oylan viszonyban vannak a "gazdájukkal". A kutyák nagyrészének a hűséégét nem tartom többre az átlag macskáénál. Sok kuyta ténylegh hűséges a gazdájához, és szereti, de elég sok csak rajong a falkavezérérét. A költöző családokkal gyakran megesik, hogy a macska lelép, és visszamegy a saját területére, de fordítva is volt már rá jópár dokumentált, sőt híres eset, valamiylen okból nem vihették magukkal a macskát, ismeretlen helyre költöztek, és mivel kötődött az idézőjeles "gazdájához/gazdáihoz" utánuk ment, akár óriási távolsághokat bejárva, hosszú idő alatt, és valahogy rájuk talált, hogy velük maradhasson. Ugyanez egyébként kutyával is megesett.  A farkasokra meg pont nem jellemző az ilyen kóbor kan odavetődik, azt csak lazán lezúzza az alfahímet dolog, az inkább oroszlán stílus, ők nem szívesne látnak a területükön (falkaszinten) magányos idegeneket sem. Ha nagyritkán esetleg mégis megesik, falkataggá válik. Te nem vagy az, csak a vezéri pozíciót töltöd be. Ha falkatag lennél, velük élnél, meg iylesmi. Ha tényleg nem csicskának akarod őket, akkormi volt ez az egész "ők majd rendet tartanak az erdőben, és nem kell foglalkoznom vele" dolog? Mert igazából ezen akadtam fent. És azóta vagyok a petek szakszervezetének élharcosa, hogy ^^ rávilágított, hogy kollégák vagyunk, és beléptem. Vagy mióta megtudtam, hogy jár a szakszervezeti pozíciókért egy csomó hasznos juttatás. Na jó, a második. Vagy nem is vagyok az, csak simán beleütöm az orrom mindenbe, ha úgy tartja kedvem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 12:04:19 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5379 Dátum: 12 ápr 09, 12:10:58 » |
|
A farkasokat ne bántsátok, ők aranyosak. Mondjuk én is tartanék egyet szívesen.^^ Vagy egy vérfarkast.  Tényleg, tarthatok egyet ugye? Q_Q Fogom etetni, itatni, sétáltatni, hippikre vadászni vele... Én még mindig a sonkagoblin ízére vagyok kíváncsi.  Szóval ne ijedj meg, ha esetleg felkelsz, és hiányzik egy kicsi az orrodból, vagy valahonnan máshonnan. De azt előre megmondom, hogy nem én voltam, oké?   Már megint az orromból?  Tiszta nyomorék orrom lesz mostmár. Valahonnan máshonnan? Légyszi egyes helyeket hagyd ki, oké? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5380 Dátum: 12 ápr 09, 12:19:32 » |
|
Az a "dolog" arra vonatkozott, hogy most már elég erősek hozzá, hogy övék legyen az erdő és kedvük szerint tudjanak rendet tartani. Nekem pedig nem kell mindenféle túlnőtt és idetévedt szörnyet gyilkolni, hogy az állatok és a valódi természet úgy élhessen ahogyan normálisan kellene. Nem látnak szívesen, de az alfa hím védi a falkát, ha legyőzik akkor az lesz az alfa hím aki legyőzte. A falkából kivált és másik falkaként működő kisebb csoport is örökké barátságos viszonyt ápol a falkával, mintha csak a tagja lenne, szóval szerintem gond nélkül lehetek az.  Nem várok tőlük semmit, azért tartom őket, mert kedvemet lelem benne. Fogságban nevelt medvével is hallottam már ilyet. Nem bántom a farkasokat, egy időre elvettem őket a természettől, de most vissza is adom őket, ahogyan azt kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5381 Dátum: 12 ápr 09, 12:43:29 » |
|
Megint nem a farkasokról beszélsz, ők közösségként lépnek fel ilyenkor. Ha egy kóbor állat csatlakozik is, amire bizonyos időszakokban lehetősége van, többnyire meglehetősen alacsony pozícióba fogadják be, aztán onnen küzdheti fel magát, ah tudja. Az alfahím vezeti a falkát, gyakorlatilag egyenrangúként a párjával, aki ugyanúgy vezető pozíciót tölt be, de egyikük sem a védelmezője jobban, mint bármelyik tagja, az alacsonyabb pozíciójú hímek és nőstéynek közül. Aki kihívhatja, és legyőzheti, az a már eleve a falka egy fiatalabb tagja. Az oroszlánoknál más helyzet, ott egy hím van (esetlege gy testvér pár/trió, több csak kivételesen), a háreme, és az ő dolga/az ő dolguk meg az, hogy ha jön egy vagy több kihívó, összemérje velük az erejét. Ők ritkán, kivételes helyzetekben máskor is fellépnek védelmezőként, de elsősorban a falka minél erősebb vérét hivatottak biztosítani ezzel az életmóddal, és nem is nagyon foglalkoznak mással. A néha-néha kialakuló territoriális harcokban is részt vehetnek. Ez teljkesen más mint az alpha-pár szerepe a farkasoknál. A farkasokra nem vonatkoznak ilyen farkas törvények. Igazából legygakrabban még csak nem is kerül sor harcra a vezető pozíció átadásakor. Egyébként, így már megfelel a "dolog". A szakszervezet visszavonul. És a macskákat még mindig nem érted. Őket nem tartják az emberek...  Részben pont ezért is kezelhetnek úgy, ahogy. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 12:46:46 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #5382 Dátum: 12 ápr 09, 12:47:17 » |
|
Ez egy érdekes téma viszont megvitathatjátok máshol. Ide aztán abszolút nem illik.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5383 Dátum: 12 ápr 11, 15:48:44 » |
|
Hmm... Mindenki el van veszve. Mindenesetre, "kicsit" megint megkésve, de itt a piknik új plakátja: http://i44.tinypic.com/2j0b05c.jpgAz álmos fejem persze, elfelejtette ráírni, hogy az esemény délután négykor kezdődik. Mindenkinek jó szórakozást kívánok, gyertek el minél többen! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5384 Dátum: 12 ápr 11, 15:57:44 » |
|
Miután lebetegedtem, simán itt tudok lenni, már nagyon várom.^.^ És ez a plakát.  Felülmúlta az előzőt.  Ritli remélhetőleg nem fog panaszkodni, hogy a neve alig látszódik. xD De nagyon ötletesen lett megoldva. (: Amúgy rá is fér már a családra egy kis kiruccanás, nagyon elcsendesedtünk.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
|