STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #5325 Dátum: 12 ápr 08, 20:31:34 » |
|
Ja, persze. Kivételesen nem is nyersen eszem meg, a vadhús az egyike a kevés dolgonak, amit el tudok készíteni, méghozzá elég királyul. Csinálok egy kis pörköltet a tarjából, habár elég fárasztó, talán ez máskorra marad, a bélszínt bepácolom, egy éjszakát állnia kell, aztán meg lesz sütve krumplival és opár titkos összetevővel. Ha akarod, megkóstolhatod majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5326 Dátum: 12 ápr 08, 20:35:21 » |
|
Hozhatsz majd a piknikre is, ha úgy érzed szeretnéd megosztani velünk, bár, ha megadod a receptet, akkor a terülj-terülj asztalkán is lehet ilyet kérni. De éhes lettem hirtelen.  Flexee, megvagy már azokkal a nyamvadt körtékkel? Rád várok. Ne a patákkal szerencsétlenkedj mászás közben, tessék átváltozni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5327 Dátum: 12 ápr 08, 20:37:17 » |
|
Oh nagyon szívesen megkóstolom, gyere át hozzánk, heoék úgy sem lesznek itthon, így jól jön egy kis társaság. Meg szeretem a vadhúst.  Churros az a fánk féle csoki öntettel? Spanyolországban hallottam először róla. (Bár ez off bocsi... csak már nagyon érdekel, mert nem vagyok benne biztos hogy jóra gondolok)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 20:37:48 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5328 Dátum: 12 ápr 08, 20:38:47 » |
|
-hogy miiiii? karcolás nélkül?? négy évesen?? *döbbent pofa...3...2...1...* -a francba a gyógynövényekkel!! *fogja a táskát és kiszórja a gyógyfüveket, csak gomba marad benne, ezt heo kezébe nyomja, majd emberi alakot vesz fel* -megmutatom! pff 4 évesen!! persze persze de ő mégsem ember! viszont én szuperképességek nélkül is elboldogulok! heo, ha esetleg át akarnék változni üss meg vagy nem tom, de végigcsinálom emberi alakban! *eltökélt arcot vág, és felpattan a liánokra, egy darabig el tudta kerülni a csapkodó indákat, de az egyik elkapta a lábát, és a magasba emelte* -a pi..! *előkapja a vadászkését, és elvágja az indát, miközben zuhan gyorsan elkap egy másikat és fellendül a holdkörtékhez, és elkezdi lehajigálni heonak a nyitott táskába* -látod ehehee ez nekem semmiség! *azzal végrehajt egy gyönyörű szaltót...vagyis majdnem gyönyörű szaltót, sajnos a derekát elkapta egy inda, ami a magasba röpítette és a földhöz csapta* -gouuh...ezt esetleg kihagyhatnánk a mesélésből  (bocs heo, kicsit sokáig tartott leírni) Churros: http://www.doitinspain.com/images/foto/churros.jpg *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 20:40:34 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #5329 Dátum: 12 ápr 08, 20:43:11 » |
|
A pácnak kell egy éjszaka. Ez rituálé, holmi terülj terülj asztalkákon sem jelenhet meg csak úgy. De a receptet megadhatom, ha diszkréten kezelitek, meg szarvashoz is (  ), az még finomabb, és sokban nem különbözik. Miniagi, ha gondolod, oldalast süthetünk msot is, annak elég pár óra. (igen, pác nélkül vadhúsból csak és kizárólag pörkölt készülhet)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 20:44:18 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #5330 Dátum: 12 ápr 08, 20:43:21 » |
|
Maradjunk a lánynál.·· Csak akkor vagyok macska formában, ha a helyzet úgy kívánja.> .< Színváltós Kallen.*3*
Már nem az, mert megtanult uralkodni a képességén. Mindezek ellenére a rózsaszín sosem sikerült.  Tényleg.. téged még nem is láttalak macska formában. Direkt nem mutatkozol úgy előttem?  Régen volt egy avatarom, amin nekomimi formában voltam jelen. Megmutatnám, csak az nem ezen a gépen van rajta. Igazából két alakom van, az egyik olyan, amilyet még anno Tia-chan csinált, a másikat meg már említettem.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5331 Dátum: 12 ápr 08, 20:45:33 » |
|
Igen, sejtettem, hogy az én bűnöm, bocsánat.  Nem, jól gondoltad. Nekem kellett volna.  A húsvétnak nincs sok köze hozzá, de hétvégén máskor is alig van időm netezni, számos dolog miatt, így most sem tudtam megjelenni. Majd kárpótollak benneteket valamivel a pikniken az elmaradásért. Viszont, ahogy visszaolvastam, nem csak én nem voltam délelőtt. Alig írtatok valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5332 Dátum: 12 ápr 08, 20:50:48 » |
|
Bocsáss meg Kallen, akkor marad a lány... jobban is hangzik. Naná, az is jöhet, nagyon kedvet csináltál hogy vadhúst egyek, így ne hagyj hoppon. Megkívántam és most lusta vagyok csinálni. A Pörköltet meg majd várom ha kész a pác. Türelmes ember vagyok én... (És nem Miniagi  ) Flexee, akkor jóra gondoltam, az nagyon nagyon finom! tia: Nem mertünk írni, mert nem tudtuk hogy most van piknik vagy nincs, így nem akartunk úgy tenni hogy van, vagy nincs. >_< De majd legközelebb ha megszervezed, úgy is mindenki írni fog. Én tuti, ha nem alszom el. Csak ne legyen reggel 10-kor, ha hajnalig fent maradok (és esélyes) akkor nem jó korán kelni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5333 Dátum: 12 ápr 08, 20:53:32 » |
|
A churros az egy tésztarúd, cukorba hempergetve. De lehet vele ilyen csokis dologba mártogatni meg kávéhoz is jó, bár ezt csak mesélték, nem iszom kávét. Csak sikerült feltüzelni, akkor irány az erdei tisztás, várnak ránk a farkasok, még le kell őket győznöd, de aztán semmi mágia! Az elszántságod még jól fog jönni, de így cipő nélkül még lehetnek gondjaid... Majdcsak megoldod, ha igazán akarod. (Nem gond, addig is elfoglaltam magam, szereztem mindenfélét.) Lesz időnk előkészülni, majd azt is bevisszük a Ritli nagyi féle márkacsaládba, minden haszonból sütit fogunk neked adni. Akkor mivel a törvény szerint lányom vagy ezentúl úgyis foglak szólítani.  Én fent voltam, de mivel nem indítottad be a partit így nem írtam róla, egy ideig vártam, megy neked egy P.Ü. mindjárt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5334 Dátum: 12 ápr 08, 21:00:40 » |
|
-no problemo! (amúgy szinte mindig mezitláb vagyok nyáron, csak akkor veszek szandit ha utcára megyek  ) szóval elleszek én  *nekiiramodik négykézláb [emberi alakban persze] nesztelenül és gyorsan csap le az első farkasra, és leüti, majd egyik után a másikra veti magát, a túlerő miatt majdnem megkarmolják, de még idejében sikerült elhajolni, és pár perc alatt tele lett a rét félholt farkasokkal* -remélem nem szándékozod megölni, vagy megöletni őket heo, bírom a kis pofijukat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5335 Dátum: 12 ápr 08, 21:07:19 » |
|
Igazából őket is hazavisszük, házőrzők lesznek és némi bájolás után beszélni is fognak tudni, illetve telepatikus képességeket fogunk nekik adni, ez lesz Zizi új leckéje is. Aztán elengedjük őket és az erdő uraivá tesszük őket, hogy ott is rend legyen nekem, ne kelljen mindig kimenni rendet rakni. Most pedig íme a jól megérdemelt ételed, bizony egy extra nagy import churros az. És van még ezenkívül is másik 6 darab. Jó étvágyat! Forrásvíz pedig van már nálunk, igyál is, ez egyből regenerálja minden sérülésedet amit az indák okoztak. Még egy pár vaddisznót kellene fognod amíg meggyógyítom a farkasokat. Aztán szedelőzködj megyünk hazafelé, ma éjjel a kastélyban alszol te is. A szolgák majd kényeztetnek, ez a jutalmad, a kemény munkádért. Rám meg vár már az asszony, alig várom, hogy érezzem a forró testét. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5336 Dátum: 12 ápr 08, 21:12:40 » |
|
Na akkor ahogy páran visszajeleztek itt úgy lesz a kép dolog ahogy mondtam. Onee-chan, ha látod ezt, akkor küldj egy képet megint, és az leszel.  OKé, majd küldök, ha megtalálom a régieket.... TT-TT Anya, nem tudod, hova raktam őket? Sabakut nem épp arról ismerem, hogy ha alkalma adódik rá ne belezzen ki 1. Naív kecske  Nekem folyton alkamam van rá, na meg el sem tudsz bújni előlem, olyan fájintos kis kémhálózatom van. 2.Ha akardo súgok pár idézéses trükköt, úgyis meghalsz trollbarlangban, addig legalább eljátszogatsz valamivel xD Ami a portrékat illeti, haladnak... lassan... nagyon lassan... viszont külön projektnek csinálok majd egy "Sabaku chan fejlődése" c. képet.  De aztán so cool legyek az összes képen, mint a valóságban. Én már így születtem-->  Nem fenyegetőzök, úgy is tudod, mi lesz veled, ha nem olyan lesz, ahogy akarom.xD Flex: ezt elbuktad a késsel xD Amúgy emlékszem tök jó kis túra volt, az egyik farkas rámmorgott, de a többi nem akart hamukupac lenni, szal elfutottak :'( (Na jó, volt még egy aki keménykedni próbált, de ő most más szőnyeg az ágyam előtt.Illetve volt, mert már kidobtam.) Pedig mókás volt, főleg az út végén található mérgező húsevő növények. Meg az a böhöm tüskés izé, azzal a csomó foggal. Kallen, vagy Rikan: Melyik animéből van az avátok/alátok? és az előző melyikből is volt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 21:22:45 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5337 Dátum: 12 ápr 08, 21:15:05 » |
|
Akkor megbeszéljük, hogy ezentúl nem tesszük az összejöveteleket reggelre? Az lenne a legjobb. Most tisztára bűntudatom van, amiért miattam maradt el az egész. Felsültem már az első munkámnál. Mindenesetre tanultam belőle, a következő jobban fog menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #5338 Dátum: 12 ápr 08, 21:21:28 » |
|
Kallen, vagy Rikan: Melyik animéből van az avátok/alátok? és az előző melyikből is volt?
Előző az AnoHana volt, emmost Vocaloid (nem anime, de van topikja itt a csevegőben, ott nézelődj.  A lányt Guminak, a fiút meg Lennek hívják.) Tia: Szerintem nem sültél fel, még nekem is jobb egy kicsit, hogy nem most volt a piknik, nem lettem volna túl aktív.  Szóval részemről "köszönöm". 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5339 Dátum: 12 ápr 08, 21:24:10 » |
|
Persze, egy elpusztíthatatlan démoni testtel könnyű menőzni egy varázslény előtt, de ő megküzdött a tudásáért, lehet, hogy csak akarttal is le tud majd győzni, egyszer pár száz év múlva. (Tudjuk ám, hogy titkon nagyon szereted és barátodnak tekinted.) Semmi gond tia, lesz rá lehetőséged, hogy bizonyíts, sőt már van is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|